"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Cris, subscriu la ce ai spus referitor la fb
Alina tu esti mama eroina, pe mine febra la copii ma sperie cel mai Tate, cand ne-am internat facuse 40/4, nu mai stiam ce sa-I fac, acum e bine nu a mai facut febra de dimineataDoamne ajuta
Lavi Cum mai e nepotelul tau?

Picky, printesucile tale Cum sunt? Bc Ana pt primul mama , Raducu e doar cu Tata, mama nu vrea

Trimit pt ca scriu de pe telefon si parca vad ca pierd ce am scris

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sal

Am avut ceva treaba, dar am laut o pauza, nu de alta dar trebuie sa se usuce hainele ca sa pot calca in continuare..fixul meu..calcatul

Am citit tot, dar nu stiu ce mai tin minte...incerc sa vad ce reusesc sa postez...

Nu stiu care-i treaba pe aici, dar vad ca is unele neintelegeri..si nu-mi place... dar nici nu incerc sa ma bag ca nu stiu care-i treaba..si daca nu stiu cum au stat lucrurile de la inceput, nu are rost sa ma bag ca musca-n lapte.. Doar atat zic, ca-i la cumpana dintre ani si trebuie sa pasim in noul an cu inima deschisa, fara regrete si suparari. ..

Hai ca nu mai reusesc sa scriu nimic, si de 2 ore ma chinui..
Eu ma amuz de al meu sot ca deja simte ca o ia razna , ca avem in momentul acesta 5 copii in casa..una deschide dulapurile, trage de globuri, una tipa ca vrea "mate"(desene), una vrea sa se joace dar nu cu stefi..iar baieti se joaca pe laptop ..iar sotul incearca sa vada ceva la tv...iar eu...eu pe aici, imediat cobor la calcat spre disperarea sotului

Tipa stefi ca isterica.."Emmy, vreau asta..vreau asta..servetelul" ...e amuzant

Alynta sanatate multa la copii...inca nu am vazut pozicile, ca nu am avut timp, dar sigur is minunate .
Ema drum bun si la multi ani ptr la anu
Dana, bine ai revenit si sanatate micutului. Pe cand ceva pozici cu copii?
Lali, Lavi, Cris, Mady, Anna am citit tot ce ati scris dar nu mai am timp sa scriu nimic acum....si sper ca in timp scurt sa revin si uc cateva cuvinte ptr voi..

Stai ca plange Stefi..nu e de acord cu Emmy ca ea vrea sa aiba un bebe minge iar stefi incearca sa o convinga ca minge nu-i un bebe si sa ia un bebe adevarat...stai ca incepe o cearta in toata regula...poate si o bataie ca sa ne amuzam....am luat-o razna..

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

https://picasaweb.google.com/108644730335869449240/December29201102?authkey=Gv1sRgCIr05eCl14raMQ Am pus cateva poze pe picassa, unele sunt cu ai mei copilasi,sunt si cateva cu Miruna(Cris) , cateva cu nepotica venita de la serbare unde a fost craiasa zapezii...
Lavi nu am incotro si trebuie sa fiu vesela,sa trec cu vederea unele chestii ca sa imi fie bine. Eu daca sunt trista sunt si irascibila si nu vreau sa imi vars nervii pe persoanele apropiate mie din cauza altora

Revin,s-a trezit grasanu' si vrea la laptop....

Lali mamica de http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916" target="_blank">Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Fetele, va pup si eu, incerc acum sa citesc ce ati scris si sa vad poze! Sper sa si reusesc.
Noi suntem bine, gaza mica e o cumintica si o papacioasa. A venit azi pediatrul de a consultat-o si e f bine! Vladut e un dulce, o iubeste, dar mai are si crize (atunci cand nevoile ei se suprapun cu nevoile lui). E greu, incerc sa facem cumva un program, m-as imparti in doua daca as putea...deocamdata sunt intr-o alergatura intre unul si altul, si zi si noapte tot asa o tinem....

Pup, citesc, macar sa stiu ce ati scris pana mai reusesc sa mai scriu

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

LALI ce pletoasa e fiicata! Paul e un baietel fain tare! Si voi adorati painea! Cris fato ce mananci ca arati bine?!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am vazut poze cu copii superbi de Lali, Madi, Alina si frumusete de Ema. Sunt toti superbi, cred ca aici la bucuruze s-au strans numai copii frumosi

Sunt restanta cu pozele si filmuletele cu Razvanelul Sorinei, dar maine ma delectez cu el

Sanatate multa tuturor bolnaveilor, am vazut ca sunt tare multi cu febra si tuse, offf, va doresc, puiuti mici, ca anul care vine sa vina numai cu sanatate!!!!!

Lavi, gandurile mele se indreapta mereu si catre Andreiutu, astept sa vad vesti ca s-au strans banii si se intorc cu succes din Germania Sanatate multa si lui Rares, cat mai treageti si voi in fiecare iarna, offf.

Pup pe toata lumea si fuug, sunt solicitata cu gurite de hranit si baite de facut

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 40+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

anna, schimba semnatura ca face fata in curand o luna

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Lali, Ana, Alina am vazut poze frumoase cu copii superbi poate isi face mila si de mine cineva sa-mi dea si mie parola la contul comun

picky pun si poze dar trebuie sa le descarc din aparat dar pt asta trebuie sa merg jos la birou (eu stau la et 1 si biroul e la parter) si nu am apucat sa cobor

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

eu umplu prajituri cu foi.Am copt 15 foi,nebuna ce sunt ,am umplut 9(3 prajituri) cu crema de vanilie, in una dintre ele am pus si niste dulceata de smochine verzi,una o umplu crema de ciocolata si una cu dulceata,sa vad de care...

Picky e vina mea ca sunt tensiuni in buburuzime ,sunt venita ultima si nu aveam dreptul sa ma iau de cineva mai vechi ,chiar de doua ori daca punem la socoteala si interventia de acum ceva timp. M-au indispus in repetate randuri mesajele "monolog" cum le-a spus si Ema , si plansul de mila, tipatul (ca asa se interpreteaza scrisul cu litere mari pentru mine) ,vaicaritul ,si atunci am ripostat. Mi s-a parut nedrept ca intra doar sa injure diverse ,sa se laude putin si pauza. Ma gandeam ca poate isi da seama ca nu e corect cum face ea,ce spune,in primul rand pentru ea si fata ei. Nu mai fac,sa stii,nu vreau sa stric subiectul. Data viitoare ma voi retrage in gaura mea si nu mai spun nimic.

Fetelor multumesc pentru aprecieri,nici ai vostri nu sunt mai prejos,vorba Annei, la buburuze s-au strans cei mai frumosi copii .
Danami te-as fi ajutat cu parola,dar nu o stiu, e salvata direct in laptop si nu o mai stiu.

Gata,v-am invelit,mi-am spus oful,ma duc sa fac si eu putin nani.

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa..sper ca mesajul asta sa ajunga la timp,nu dupa 7 ore

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

moamaaaaaaaaaa,cai ati scris

lali fata,cand ma dadusi la disparti ieri eram i plina febra a scrisului si ma tot cazneam sa termin pana nu ma apuca seara,ca avem si treaba garla.Foameaaaaapai la ora mananci tu fata?aia e ora de dormit
mady uite ca pentu masa de revelion nu pregatesc nimic..da chiar nimic.Ca o sa stam acasa si nu ma strofoc cu facut,pregatirul si asezatul
alina moaaaaaa,toti 3 raciti? multa sananate sa scape repede de febra
lavi nu stiu ce setari i-a aplicat sotul la telefon ca nu mai pot sa descarc,nu mi-l recunoaste.Ii dau de cap eu zilele astea.
sori maximmmmm,deci cartile au prioritate si chiar imi place ideea cu tabla de pe usa.Iar el e atat de ordonat,le ia si le pune la locul lor dupa ce a terminat.
Eheeeee,v-ati jucat si cu zapada..ma uitam la el ce incantat era si nu zicea nimica ca a inghetat el sau manutele dupa ce a stat cu ele atat in zapada,pentru el era o incantare totala
P.S. cool biroul
picky fataaa,ma omori tu pe mine cu calcatul..dar lasa ca si eu am un fix s stau toata ziua in bucatarie.
Nu sunt neintelegeri,doar se incearca sa si se spuna si Madalinei ca Eva e un copil normal si ce a fost a fost.Acum e timpul sa se axeze pe fetita si sa mearga inainte.Timpul nu a ramas in loc cand Eva a avut nefericitul accident,trebuie s gandesca pozitiv si sa lase la o parte resentumentele,atata tot.
Vaiiii,saracul Nicu..sorry,dar mi-l imaginam in mijlocul evenimentelor si nu-l vad deloc bine cu atata forfota si pitici in toate partile
lali fataaaaaaaaaaaaaaa,mereu ma uit si nu pot sa ma abtin sa nu spun ca tu cu sora-ta semanati izbitor de taresunteti ca 2 picaturi de apa.
Cum se inteleg intre ei verisorii?
ana subscriu la ce a scris mady, schimba semnatura ca cus se marita fata si tu tot la caldurica ai tine-o
alina unde veti tu fata ca arat bine? sa vezi in realitate ca am facut bucile mari si nu-mi gasesc tzatzele
lali da cata prajitura faci fata?hranesti o armata?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput