Zmeura de aur 2011
Raspunsuri - Pagina 3
Laura25 spune:
anangel_lexi, stii vorba aia din batrani: " nu te abtine ca faci bube" ![]()
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Alizee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina Allinta, scuze ca-mi editez mesjul, au fost invocate motive personale si respect asta. In rest ramane valabil, nu stiu ce nikuri sunt schimbate:) Mersi de intelegere Marina Marina |
Adica un moderator nu stie ce nik anterior a avut un user.
Asta-i bancul zilei.

In alta ordine de idei : nu am nominalizari. Scandaligii de serviciu si-au dat "demisia" sau au fost "demisi".
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Laura25 spune:
allinta, nu e bancul zilei, e pe bune. Cand se cere schimbarea numelui de user, solicitantul scrie direct la admini. Doar ei au butoanele necesare pt a schimba numele de user si eu nu stiu sa fie un table centralizat cu 'nume vechi -nume nou'. Deci da, moderatorii in 90% din cazuri nu stiu cine a fost 'x' inainte de a-si schimba numele. Doar daca se prind din context.
szivarvany spune:
Eu o nominalizez pe Myladynustiucat pt ce a putut scrie la odisee in perioada concursului de foto .
_
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela

Marina spune:
cum a zis Laura schimbatul numelui e jucaria Adminilor. Daca as sta sa casc okii cine cum isi schimba numele sau sa imi amintesc toate numele as imbatrani rapid
. doar ca ma intersectasem cu noul nume si mesajul mi s-a parut agresiv si deplasat in context, acum vad ca nu sunt singura care a remarcat ![]()
Alizee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura25 allinta, nu e bancul zilei, e pe bune. Cand se cere schimbarea numelui de user, solicitantul scrie direct la admini. Doar ei au butoanele necesare pt a schimba numele de user si eu nu stiu sa fie un table centralizat cu 'nume vechi -nume nou'. Deci da, moderatorii in 90% din cazuri nu stiu cine a fost 'x' inainte de a-si schimba numele. Doar daca se prind din context. |
Serios ?! Si daca IP-ul este acelasi ? Ham ?

allinta
Laura25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui allinta
Serios ?! Si daca IP-ul este acelasi ? Ham ? ![]() allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Pai si ce daca?! Nu se face user nou cu noul nume, ci se schimba efectiv in baza de date numele. Asa ca la Ip-ul X in loc sa apara numevechi apare usernou si atat.
Alizee spune:
Aha, am inteles. Multumesc pt explicatii. ![]()
allinta
abramburika spune:
mie imi plac numele categoriilor celor nominalizati ... averea mea, sunt sau nu doamna etc
...
in al 9-lea cer ...