Zmeura de aur 2011
Raspunsuri - Pagina 2
Laura25 spune:
My_Lady0091, sigur ca sunt subiectiva, nici nu pretind altceva. E clar vorba de perceptia fiecaruia, deci nu se poate vorbi de obiectivitate. Ma bucur ca nu te-ai suparat
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 My_Lady0091, sigur ca sunt subiectiva, nici nu pretind altceva. E clar vorba de perceptia fiecaruia, deci nu se poate vorbi de obiectivitate. Ma bucur ca nu te-ai suparat Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
In Moldova se stie de gluma-in toate formele ei...pana la autoironie!
33+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ioana spune:
Eu as nominaliza un membru care si-a schimbat numele, dar naravul ba: Chuny. Aceeasi intoleranta, acelasi artag, indiferent ca ese vorba de adoptii, clubul scutecelor sau orice alt subiect.
Marina spune:
Ma editez pentru ca intrebarea mea atinge niste motive personale si nu a fost deloc intentia mea. Scuze celor care nu inteleg.
Laura25 spune:
- categoria "averea mea, ma laud la toti cu ea" - eumada
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
Ce ciudat ,dar chiar nu am pe cine sa nominalizez
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
DE TOATE PENTRU TOTI!!
abramburika spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Ce ciudat ,dar chiar nu am pe cine sa nominalizez anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! DE TOATE PENTRU TOTI!! |
asta pt. ca ti-ai facut veacul pe la umanitare, unde lumea-i mai buna, nu se tine de scandaluri ....
idem, n-am nominalizari anul asta ...
in al 9-lea cer ...
anangel_lexi spune:
Hmmm, ma mir ca nu am primit inca nominalizarea la care ma asteptam. As avea si eu una de facut, dar nu-mi permit... Astept s-o faca ea prima.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul