Zmeura de aur 2011

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Trei sferturi din trofee sunt, de fapt, doar polite platite si venin scuipat de dupa perdea. Dar aveti dreptate, pt mozoleala cu dulceata e mai bun subsolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Da' nu era parca si un subiect cu cei mai iubiti membri DC? Sau anul asta nu mai iubim pe nimeni, ne multumim sa impartim zmeura?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Da' nu era parca si un subiect cu cei mai iubiti membri DC? Sau anul asta nu mai iubim pe nimeni, ne multumim sa impartim zmeura?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Sigur ca este http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169224&nm=Gala-cei-mai-iubiti-la-Desprecopii-2011 Doar ca declaratiile de dragoste nu sunt la fel de palpitante ca cele 'de razboi'

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Multumesc, Laura.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

totusi, urat subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Chuny

Trei sferturi din trofee sunt, de fapt, doar polite platite si venin scuipat de dupa perdea. Dar aveti dreptate, pt mozoleala cu dulceata e mai bun subsolul.

Da,asa este pentru cei ce nu au intzeles de fapt Zmeura,si-si poarta supararrile la fiecare interventzie!

Nu...nu e un subiect urit,e unul din care s epoate invatza,trebuie doar sa te intereseze!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

Nu...nu e un subiect urit,e unul din care s epoate invatza,trebuie doar sa te intereseze!

Dana

Ce anume se poate invata?
Tu chiar crezi ca vreun user nominalizat aici nu mai doarme noaptea de grija unui strain care i-a dat zmeurica pe forum? Ba mai mult, nominalizatii sunt atat de afectati incat cauta sa-si schimbe comportamentul si personalitatea pentru a se modela dupa dorinta userului care a dat zmeurica?

Nu se invata nimic, Andacos, este un sibiect la care userii suparati pe vreo reactie a altui user, ofera o zmeurica. Un fel de ´´ sunt on topic si ma bucur ca-ti pot spune ca esti o proasta si o ingamfata. In alte conditii n-am curaj.´´

Nu e urat subiectul, e doar o metoda de eliberare a frustrarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu marturisesc sincer ca am dormit bine, dar am stat sa meditez cateva minute dupa ce am fost nominalizata de lapona. Chiar m-am intrebat la ce s-a referit (ba chir m-a batut gandul sa-i dau un PM sa o intreb mai exact ce a vrut sa spuna).

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Citat:

Dana

Tu chiar crezi ca vreun user nominalizat aici nu mai doarme noaptea de grija unui strain care i-a dat zmeurica pe forum? Ba mai mult, nominalizatii sunt atat de afectati incat cauta sa-si schimbe comportamentul si personalitatea pentru a se modela dupa dorinta userului care a dat zmeurica?

Nu se invata nimic, Andacos, este un sibiect la care userii suparati pe vreo reactie a altui user, ofera o zmeurica. Un fel de ´´ sunt on topic si ma bucur ca-ti pot spune ca esti o proasta si o ingamfata. In alte conditii n-am curaj.´´

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Daca ai fi citit Zmeuricile anterioare ai fi vazut progresele!

Da,Zmeurica ajuta!Ca va place sau nu...ajuta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Citat:

Dana

Daca ai fi citit Zmeuricile anterioare ai fi vazut progresele!

Da,Zmeurica ajuta!Ca va place sau nu...ajuta!

Dana

Da, sunt convinsa.

Acum realizez ca nu e vorba doar de eliberare a frustrarilor, e vorba si de dorinta nemarginita de a crede ca virgula cu o nominalizare schimbam caractere. E fain sa crezi ca datorita(sau din cauza) unei nominalizari a tale s-a schimbat profund o persoana.

Vin de la subiectul cu comunismul. Daca-i asa cum zici, inseamna ca virgula careul si corectia s-au mutat la zmeurica.

Mergi la inceput