Zmeura de aur 2011
Raspunsuri - Pagina 15
Androix spune:
Anul asta chiar pot sa spun ca am mancat zmeura pe saturate. A fost plina piata si am mancat SINGURA ca simandicosii mei de copii si barbat nu se baga, tot cate un kil o data. Si in sezon pretul nu a depasit 16 lei pe kilogram, adica in jur de 4 euro
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Danutza26 spune:
la categoria "urasc amantele dar din dragoste am devenit una" o zmeura pt dahriana
la categoria "hai sa ne spalam rufele murdare pe forum sa vezi ce zic eu acum despre tine" 1 kg de zmeura pt razvan sotul lui azzure_dust
la categoria "tu de ce postezi lasa-ma pe mine" o zmeurica pt andacos
la categoria "e idiot si interesat dar eu ce sa fac" cateva zmeure pt roxana28
la categoria "eu sunt cea mai desteapta n-aveti creier sa ganditi singure"" vreo 3 kg de zmeura pt chuny
sper sa nu fie cu suparare,va citesc si va ador pe toate chiar daca nu-mi convin cateodata unele postari dar fiecare avem parerile si experientele sale despre viata
Chuny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danutza26 la categoria "eu sunt cea mai desteapta n-aveti creier sa ganditi singure"" vreo 3 kg de zmeura pt chuny |
Subscriu! mai am nevoie de 1 kil si fac un tiramisu de te lingi pe bot acu serios, poti sa te superi pe mine cum vrei, ma distreaza cei care striga ajutor/ pericol mare cand chiar n-au nicio problema. Si ai tot dreptul sa te superi pt asta, nu ma deranjeaza Craciun fericit!
lapona spune:
Categoria "Shoaima patriei", alex_andra, pentru mesajul socant scris in legatura cu bunatatile de care avea lumea parte in "epoca de aur".
Categoria "Cadere libera", Laura25, pentru diferenta imensa intre cum o stiam cand citeam mai des pe DC si cum am gasit-o in ultima vreme cand am mai citit.
Categoria "Nu ma-mpinge c-ametesc", muffin, pentru reactia cel putin ciudata de amendare a userului care a i-a oferit Zmeura (muffin, Laura25 moare mai tare de grija altora, ca ea a deschis subiectul ).
Danutza26 spune:
regret chuny dar nu-mi place tiramisu absolut deloc,daca imi spuneai k faci o tarta cu fructe atunci poate ma lingeam pe bot dar de la tiramisu in nici un caz.
sarbatori fericite tuturor!
Chuny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danutza26 regret chuny dar nu-mi place tiramisu absolut deloc,daca imi spuneai k faci o tarta cu fructe atunci poate ma lingeam pe bot dar de la tiramisu in nici un caz. sarbatori fericite tuturor! |
il fac oricum pt copiii mei, da? pana la urma pun cirese negre, ca-s mai bune
histamina spune:
draga ana ivan,s-ar putea sa fii una si aceeasi persoana cu zozela,prea semanati in cele spuse.
ce sa zic?
sunt uneori oameni care vor sa faca rau si atat.
poate ca, lilimara imi va aduce din italia maine cele 200 de pastile necesare vindecarii ipohondriei.
nu imi plang de mila. sunt oameni pe DC pe care info despre alergii chiar ii ajuta.
daca ai ceva personal cu mine,chiar nu ma intereseaza. timpul meu curge altfel si nu il investesc in astfel de nimicuri.
realitatea ta e compusa din cotidianul tau zilnic.
realitatea mea e compusa din ceea ce fac eu zilnic,e firesc. scriu despre ceea ce fac.
nu te pune nimeni sa citesti.
daca de sarbatori poti avea asemenea rautati,ce pot spune? sa iti dea Dumnezeu suflet mai bun si sa nu iti dea niciodata o zi ca a mea.
nu cred ca ai rezista nici macar 10 min.e nevoie de multa tarie de caracter, de o personalitate puternica.mai ales sa nu iei in sseama mizeriile pe care unii ti le arunca in fata.
mulatam fain kariguld,multam pt oferta cu medicamentele din germania. am gasit acum o oferta mai ieftina cu 30% in Italia.
multam ramiris.
sorana 23,da, a fost o gresala sa ma gandesc la bebe2.nu poti sa ii comanzi sufletului,sa iti impui sa nu mai vrei ceva ce iti doresti din tot sufletul.am renuntat.
histamina spune:
si ca sa dau informatia pana la capat, sunt alergica la zmeura,din pacate.are multa hisamina in stare pura.
am inteles ca e f buna.
IonescuOana spune:
La categoria "CE TIE NU-TI PLACE ALTUIA NU-I FACE" - cu coronita de rigoare - DAHRIANA
La categoria "OMAGIU CONDUCATORULUI IUBIT" - ALEX-ANDRA
Numai bine!
eveline spune:
Si eu sustin nominalizarea facuta de LoraG referitoare la userul Histamina si exact din aceleasi motive. Mi se pare foarte bine motivat.
Histamina are probleme, mari nu neg lucrul asta. Firesc, zic eu, si mult mai util, ar fi deschiderea unui subiect propriu, daca se poate chiar la umanitare. Unde ea poate tine la curent pe toata lumea cu situatia in care e si unde se pot gasi solutii reale de ajutor.
Deranjant (din punctul meu de vedere)e modul in care face cunoscuta zilnic situatia ei, prin copy/paste la un mesaj in 4-5 subiecte din forum. Ce treaba are baba cu mitraliera (e o vorba, da??)... de ce un mesaj despre o nenorocire, evident e ei, trebuie sa fie la scutece pe la vreo 2 subiecte, la prematuri, la generale, la panica??? Chiar a deschis un subiect separat (finally...) dar nu s-a putut abtine ca mesajul de inceput al subiectului sa nu-l dea cu "paste" si la subiectele enumerate mai sus.
Stiu ca e un forum public si fiecare scrie ce vrea, dar am pretentia (poate e mult spus) ca la un subiect care se cheama "mere" sa citesc si sa scriu despre mere nu despre fasole. Si la altul care se cheama "pere" sa nu gasesc tot "fasolele" de la "mere".
Imi pare nespus de rau pentru problemele pe care le are, dar sincer se impune un subiect separat cu ele. De ce trebuie sa citesc despre ele la un subiect unde ar trebui sa schimbam impresii despre evolutia bebelusilor nostrii? Nu zic, s-au legat prietenii si oricine mai are cate o problema, dar nimeni nu a umplut pagini cu ele asa cum a facut-o ea acolo...nici nu ma mai mira faptul ca din lista de mamici au mai ramas, cred, vreo 6 care fac slalom elegant printre postarile ei...
Si ca sa spulber orice indoiala, eu nu-s nici Anna Ivan nici Zozela....
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)