Zmeura de aur 2011
Raspunsuri - Pagina 14
bird70 spune:
Eu nu inteleg de ce iese cearta la subiectul asta. Zmeuricile ar trebui acceptate gratios . Evident ca una sau mai multe persoane au aceasi perceptie asupra nominalizatei. Poate este o ocazie sa ne spunem fie 'ok, se pare sa exagerez acolo' sau din contra 'poate exagerez dar nu-mi pasa'.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
alra spune:
in jur de 3€ 100-125g, deci cam cat la voi, numai ca juma' de cantitate
cred ca in sus la tanti se vinde la bob
mihaela_s spune:
Eu nu inteleg subiectul asta...e ceva de genul "m-am certat cu ccc cutare si continui cearta la sfarsit de an, la zmeurici".
Eu as face un subiect in care sa ne strangem mainile si sa iertam neintelegerile, sa intram in anul ce vine curati si sa o luam de la zero. Certurile vechi sa ramana in anul asta.
N-am nominalizari, eu iau pe fiecare asa cum e.
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Oooo multumeeeeeeeeeeesc! Dar tu vrei sa spui ca pe forum se scriu gunoaie? De fapt, da, ca scrii si tu Si ca veni vorba de cautat in gunoaie, ti-am citit blogul. Ca sa vezi, cand gasesc, nu comentez La multi ani tuturor, zmeura nu am de dat, o folosesc la altceva. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Se vede ca n-ai în#539;eles nimic.
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Eu nu inteleg subiectul asta...e ceva de genul "m-am certat cu ccc cutare si continui cearta la sfarsit de an, la zmeurici". |
de fapt discutam despre pretul zmeurei in diferite zone ale globului si tocmai facusem o supozitie relativ la cea in care stai. asa ca fi amabila si zi drept: cat e zmeura la sud de polul nord??
dicirstea spune:
citat din mesajul lui alra in jur de 3€ 100-125g, deci cam cat la voi, numai ca juma' de cantitate cred ca in sus la tanti se vinde la bob |
Dar macar are gust?
Sau nu...nu e corecta intrebarea...are gustul de zmeura ca cea de la mine din gradina?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dicirstea
Dar macar are gust? Sau nu...nu e corecta intrebarea...are gustul de zmeura ca cea de la mine din gradina? CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
NU! Clar Nu! Au vecinii mei la gard zmeura. Toata vara (cu voia lor) am cules zmeura (9-10 boabe ptr. Victoria) de la ei si Victoria a mancat-o. Aia de la magazin o refuza.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
alra spune:
asta are. cand se milostiveste fi-mea si mai imi arunca si mie cate un bob parca simt ceva gust. anul asta am plantat si noi, daca recoltam la vara pun la congelator pentru topicul din 2012
mihaela_s spune:
Alra, despre zmeurici din astea cu placere. Eu nu voiam sa fiu off-topic . Asa ca iti spun in alta parte, acolo la noi acasa .
buflea spune:
citat din mesajul lui alra [quote]citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc buflea, am gasit cartea! scriu impresii dupa ce se inchide "zmeura" |
Pai scrie impresiile acolo la clubul de citit ... e subiect separat. M-am luptat pe 10 pagini cu dusmanii si am plecat cu impresia ca sunt o neinteleasa (normal ca eu am mereu dreptate ). Dar iti spun din start - daca nu iti place te trec in categoria uratelor.