Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor si eu am aceasta senzatie ca uneori sotul nu ma intelege.ne chinuim de atat timp si totusi el e mai seren ca mine,imi zice sa am rabdare si in ficare luna imi spune ca cealalta o sa fie bine si parca eu as vrea sa il vad asa trist ca mine.poate sunt egoista dar pe de o parte e bine asa ca el imi ridica moralul si nu e deprimat ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gina85

Fetelor imi spuneti si mie ce inseamna lapo',scuzati ignoranta

laparoscopie
operatia prin care te repara la trompe, si uter
3 gaurele - pe una baga camera video (NU?) si pe celelalte doua ustensilele (dalta si ciocanu')

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor si eu am aceasta senzatie ca uneori sotul nu ma intelege.ne chinuim de atat timp si totusi el e mai seren ca mine,imi zice sa am rabdare si in ficare luna imi spune ca cealalta o sa fie bine si parca eu as vrea sa il vad asa trist ca mine.poate sunt egoista dar pe de o parte e bine asa ca el imi ridica moralul si nu e deprimat ca mine

eh
pe mine ma enerveza cel mai tare cand il aud:
'ah ce m-am saturat de atatia doctori si bani si stres si nebunie'
imi vine sa-i crap capul si atunci urlu la el si ii spun ca eu ar trebuis a ma dau de ceasul mortii, n u el. ca nu el se craceste peste tot si ia pastile si face HSG si acum laparoscopie si asa mai departe

imi vine sa il duc la doctor si sa ii indes o 'sula' d'aia de ecograf pe putza, sa vada ce misto e. sa vada cum ne jucam noi de cateva ori pe luna cu 'penisurile alea date cu gel pe manusa, ca sa vedem ce am produs..
ma rog...

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Monique mersi.eu cand am fost la doc nu mi a contralt trompele pt ca a zis ca daca nu am avut nici o sarcina pana acum nu e cazul.tu ce crezi?

Mergi la inceput

te inteleg dar eu cred ca barbatii in general sunt mai fricosi,cand dau de probleme se cam dau inapoi sau incearca sa dea vina pe altceva,daca ai sti cat m-am rugat de el sa faca spermiograma ufffffffffffffffffffiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara fetelor!
Am intrat sa va doresc sarbatori fericite,linistite,si mos craciun sa va aduca ce va doriti cel mai mult!
Eu intru mai rar,ca am program aiurea la servici .

Pe la 5 saptamani am avut 2 zile de greturi,dupa aia pauza pana azi.Noroc ca mi-am anuntat angajatorul acu 2 zile ca vine bebe,ca azi am dat la rata de 20 de ori,si nu exagerez...Noi sa fim sanatosi,ca toate trec!

Va imbratisez cu drag!

_

Mamica mandra 7+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:

Monique mersi.eu cand am fost la doc nu mi a contralt trompele pt ca a zis ca daca nu am avut nici o sarcina pana acum nu e cazul.tu ce crezi?

pai tocmai ca n-ai avut nici o sarcina
trebuie verificate
sa nu fie infundate sau alambicate sau cu aderente

eu spre exemplu le am intortocheate si dr. mi-a zis ca ar fi bine sa fac laparoscopie ca sa vada daca n-au aderente, sa le indrepte (sper) si sa le mai scurteze (poate)

abia apoi poate intru si eu in randul lumii si prind ceva samantza :)

deci de cand incerci?

Mergi la inceput

Monique noi incercam de 1an si 7 luni.in august cand am fost acasa am fost la o clinica privata si am facut o serie de investigatii,alea mai simple cred eu:pap test.control in ziua 2 cc.ecografie intravaginala,aveam doar un mic chist care a zis el nu ii nimik grav ca se elimina singur si ca in rest e totul bine.aaaa si mi a mai facut si sange sa vada daca am infectie si era bine. la sot spermograma,spermocultura si toate alea ca am platit de ne au iesit capacele

Mergi la inceput

iar de trompe a zis ca se infunda sau ca sunt aderente cand ai anut o sarcina sau o pierdere de sarcina.
oricum o sa merg in ian aici sa mai fac niste controale,ca daca e ceva ce nu e bine si eu ma chinui ca fraiera

Mergi la inceput

nu stiu ce sa mai cred monique,de ce trebuie sa fie asa de greu,de ce trebuie sa suferim atat
cateodata imi zic mie ca trebuie sa ma calmez si incerc din rasputeri ca acest lucru sa nu afecteze relatia cu sotul dar cateodata e greu

Mergi la inceput