Aspirante optimiste (746) Felicitari Simo_82 !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

buna fetele
Simo felicitari bb sanatos si la termen
Anne imi pare rau pt ce ti sa intimplat , dar ma bucur ca esti bine cu moralul conteaza enorm
flavia pai e super bine foliculi ,sigur se lasa cu bb
Moni pt z 1vimi pare rau ,esti sigura ca vine?
Miky

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

a venit buluc
deci...ziua 1

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Moni pe unde esti? ce mai faci?

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

uite noia m avut la serviciu 'Secret Santa' - cadouri intre noi colegii, la brad
ceva dragut...
acum am revenit la calculator si citresc ce scrieti voi

pe mine ma doare burta, ciclul e in floare, luna asta e pierduta...ca natural nu iese nimic si bani de operatii n-am

deci ma concentrez pe luna ianuarie cand sper sa strang banuti pentru laparoscopie

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo_82

Buna fete dragi,

Astazi am fost la spital sa-mi fac si analiza de sange, betaHCG, ca nu stateam linistita. Oricum, parca nici acum nu-mi vine sca cred...
Rezultatul e 347.08 mlU/ml (val. referinta 5-25 mlU/ml sarcina timpurie; > 25 mlU/ml sarcina). Asa ca ma declar cu acte in regula. Ce parere aveti de valoare? O fi normala? Sunt Z19 DPO..
Moni, eu zic sa pui utrogestan. Nu ai ce sa pierzi, daca vine ciclosul vine si peste utrogestan. Dar eu tot sper sa fie
Miki, tin pumnii, mai ai putina rabdare si vei afla vestea in curand. Doamne ajuta sa fie .
de molipsire tuturor

Felicitari mamico! Sa ai o sarcina usoara si negretoasa!

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ioana, am aflat de ele dupa cele 2 esecuri. Si eu am zis dupa prima pierdere ca asta e, se intampla, mai ales la prima...si nu am vrut sa fac analizele...si uite ca s-a intamplat iar...

6 saptamani si 5 zile
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetele.
Abia acum am mai terminat din treburi si am putut intra si la voi.
Moni imi pare rau pentru urati, bafta in ianuarie.
Sper ca sarbatorile sa ne gaseasca in liniste si sa ne indeplineasca dorinta cea mai ravnita, aceea pentru care si suntem prezente pe acest forum.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara fetele.
Ufff fetele numai vesti rele aud pe aci

Moni imi pare foarte foarte rau{ nici nu stiu ce sa mai zic in incurajare, chiar speram ca luna asta sa fie a ta .
Kmy suntem alaturi de tine.
Luci
Ankcta

Multumesc de galerie, inca mai astept asa ca nu va pot spune inca nimic.

A nascut cumnta mea o fetita, si azi au venit acasa de la materniate. Inca nu am vazut-o. Ma duc acusica sa fac cunostinta cu ea desi sunt sigura ca e o dulcica si frumusica foc

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

fetelor va multumesc pentru gandurile bune
eu sunt ok

vad ca m-am obisnuit cu esecurile astea lunare

acum ma tot framant sa fac rost de bani pt laparo'
e cam greu
si totusi nu as vrea sa astept pana in februarie...e prea mult....

Mergi la inceput

kmy imi pare rau ca treci prin momente de genul asta
nici eu cu sotul meu nu suntem pe roze, parca ne-am instrainat de cand ne chinuim si suferim atatea esecuri

eu cel putin sunt mai dezamagita, mai trista, mai uzata, mai indiferenta la tot ce se intampla in jurul meu....

sunt acrita ...si asta se reflecta si in relatie
stiu teorie despre cum ar trebgui sa fac ca sa fie bine dar sunt asa...blazata...si comoda....si n-am chef....
mi-e mila uneori de sotul meu dar de muuulte ori ma enerveaza la culme si n u ma intelege....

in fine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor imi spuneti si mie ce inseamna lapo',scuzati ignoranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

laparo' scuzati

Mergi la inceput