Multumiri Moshului DC de la copiii orfani

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Buna dimineata, sa stiti ca sunt extrem de fericita ca am putut sa aduc bucuria Sfintelor Sarbatori in casele acestor fami;ii. In sfarsit au vazut si ei ca exista Mos Craciun de care ei auzisera doar in povesti. Sper sa creada de acum ca Mos Craciun chiar exista. Va urez tuturor iniMoashelor un Craciun fericit alaturi de cei dragi si fie ca Spiritul Craciunului sa va lumineze casele si viata. . Ma bucur ca am putut fi alatuir de voi in aceasta actiune si eu aici voi mai incerca pe cat pot sa maia ajut familiile ;la care am fost. Vreau sa va spun ca am primit coletul de la licitatie asa ca le-am impartit in cadouri de Craciun pt toata familia. Lui Alex ii voi da iniMoshul. surorii mele iconita ca pentru ea am luat-o , tatalui meu spuma de ras, iar mamei ii voi da crema de fata. Va multumesc si pentru diploma dar eu am facut atat de putin incat nu stiu daca o meritam. Voi ati facut tot ce a fost mai greu. Sunteti minunate.

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Nu stiu daca familiile la care am ajuns astazi vor fi cele care o sa incheie periplul nostru de anul acesta cu "Spiritul Craciunului" /
a fost realmente un tur de fortza...incepand din Bucuresti, in zari din Moldova, Constanta, Cluj, Slobozia si cu sprijin si sustinere din SUA, Belgia, Olanda, etc / dar stiu sigur ca va urma ... nu este un capitol incheiat pt multi dintre noi.
Va fi si o continuare, la anul sau poate mai devreme.

Voi toti, oameni buni, din orice zare ati trimis un gand bun si ne-ati fost alaturi in vreun fel, ati adus in casele si in sufletele unor oameni, O SPERANTA! Eu zic ca nu e putin lucru.

A fost practic si obiectivul principal, pe care personal l-am avut in minte pe toata desfasurarea campaniei....odata cu partea materiala cu care am ajuns la acesti oameni, sa ducem in sufletele lor o bucurie si mesajul ca visul si speranta sunt cele la care nu trebuie sa renunte nimeni niciodata.

Sa vi se intoarca inmiit DARUL
pe care voi ati reusit sa-l faceti celor aprx 150 de copii si adulti, beneficiari ai campaniei DC "Spiritul Craciunului"

Astazi, in Ajun de Nastere a Domnului, intr-un sat uitat de lume, in judetul Dambovita, la 20km de Targoviste, in Tatarani:
www.flickr.com/photos/23251288@N07/6564264583" target="_blank">Mihaela si tanti Vasilica doua femei simple de la tara,

Bianca, Emanuela, Isaac, Enisei, Estera, Iosif (o sa ma ierte daca nu le-am scris numele chiar corect) www.flickr.com/photos/23251288@N07/6564265135/" target="_blank">copiii lui Robert

si

Stefan, Teodor, Lucia, Maria, Ioana, Cristina si Andrei
www.flickr.com/photos/23251288@N07/6564265597/" target="_blank">copiii lui Cristi

au primit lucrusoare, alimente, jucarii, fructe si dulciuri

In casa primilor copii nu am indraznit sa intru desi m-au invitat inauntru. Locuiesc toti (2 parinti + 6 copii..in poza nu sunt toti) intr-o singura camera, acolo fac si mancare. Iarna nu isi permit sa incalzeasca mai mult.

Parintii celor din urma copilashi au spus ca ei nu au crezut ca Mosh Craciun va ajunge vreodata acolo, au recunoscut chiar ca le dezvaluisera copiilor misterul Moshului..ca acesta nu exista, dar ca s-au rugat la Dumnezeu sa aiba ce le pune pe masa in ziua de Craciun.
Cu sclipire in priviri, mama le spunea micutilor care nu-si mai vedeau capul de nerabdarea descoperirii dulciurelelor si jucariilor ...
vedeti dragii mamei, ca rugaciunile noastre au fost auzite?

din inimioarele lor emotionate

Craciun Fericit OAMENI BUNI!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

in loc de...Sarbatori Binecuvantate!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Impresionant ce ati realizat dragi ajutoare ale lui Mos Craciun!!! Am admirat cu lacrimi in ochi pozele si am citit de cateva ori mesajele voastre in care ati prezentat actiunile din orase.

Sa aveti un Craciun Fericit si va multumesc pentru ca existati. Va doresc ca toate picaturile de suflet pe care le-ati pus in aceasta actiune sa se intoarca inzecit, sub forma de noroc si lumina catre voi si cei dragi de langa voi.

cu drag,

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Alinuk, foarte impresionant, ma bucur ca ai reusit sa ajungi si acolo.
Mai asteptam vesti de la Mosul care ajunge pe la Ramnicul Sarat.
Aici n-au ajuns toate vestile despre actiunea Mosului, lipseste cea de la Nasta ( Aka, hai sa povestesti si aici ), cea de la Neamt ( hai eumada sa ne povestesti si aici ).
Mosul de anul asta a fost tare ambitios, a ajuns unde nici el nu credea vreodata ca va ajunge...

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

HO HO HOOOOOO

CRACIUNUL FAMILIEI CRISTINEI,BUTNARESTI,NEAMT

Acu` sa vedem....

Am plecat dupa ce am mai tras o tura in Kaufland dimineata si pe la piata...
Am dus: 20 kg cartofi,10 litri de ulei(5 din Lidl,5 din Kaufland),10 kg.faina alba(5 din Lidl,5 din Kaufland),5 kg zahar,6 litri suc de fructe fara acid,16 ciocolate kinder,1.5 kg.napolitane..la unga si varsate,jumatate de kg de salatini.5 ceapa,cinci kg morcov,pachetele primite joi de la Bucuresti,6 kg detergent,patru litri clor,prajiturele,vreo 10,15 portocale,12 banane,ciocolata simpla cu arahide 5 bucati...2 cartoane oua,servetele umede 2 pachete..am luat pampers ca sunt mai bune,medicamente pentru puiuta de patru luni cred....sapunuri protex cinci...zahar 5 kg,5 orez,vreo patru feluri de paste,alte dulciuri...luate la gramada..."da neamule cutia",crema de eritrem pentru cea mica....

Si cred ca mai e cate ceva..dar la cat sunt de zapacita....
A,si mi-am tras o caciulita de mos pe cap.....da` pana la ei,de fapt la vreo cinci km de ei am dat-o jos si neam..s-a zapacit prin masina...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Deci......drumul super ok...am nimerit din prima zici ca am inghitit
un GPS.....drumul super bun...E85...de...pana la ei e asfalt complet.
Erau acasa toti,m-a intampinat tatal copiilor....putin sceptic..apoi m-a chemat sa vad copiii,apoi s-au apucat de descarcat....si s-a mai linistit,ale-am facut poze,am dragalit-o pe cea mica mica si pe cea de trei ani....mai mult ca pe ceilalti....umblau si rascoleau printre prajituri,cutii si pachete.....timp mult nu am avut..am plecat la 10.20....am ajuns la 10.45...e la noua km de Roman...80 km dus intors..
La 12 eram deja in Kaufland si mi le luam pe ale mele.....dar am stat aproape o ora cu ei.....o familie cu bun simt,curati...toti copiii erau curati,spalati,cele mici ingrijite,pufoase,...
Imi pare rau ca am fost contracronometru..dar.....

Ca sa radem..eu aras tot drumul...in Bogdan Voda era un radar la iesire..ma iau dupa niste berbeci cu BMW si dau talpa...cand colo...noroc ca am franat...erau aliniati si politistii scriau de zor..si hop si eu.
Mentionez ca era liber ca-n palma...
Ma trage si pe mine pe dreapta,eu cu caciula de mos pe cap cu clopotel
"buna ziua.Aveti 120 in localtate stiti?
eu"ho ho ho...merry christmas"
Politistul da inapoi..eu incep sa-i explic"ma grabesc,ma duc la copii sarmani..uitati portbagajul....stiti...vine si la dumneavoastra Craciunul cand ma intorc...,stiu ca am gresit dar......si incep sa turui...le arat poze cu fiica-mea,le explic..."
"stiti ce presupune asta?intreaba politistul abia tinandu-se sa nu izbucneasca in ras.
'da stiu,dar......si iar ca o moara"
Sa mergeti cu grija ,doamna,Craciun fericit"
Si am scapat.......fara nimic...La intoarcere iar vanau pe vreo doi...i-am salutat,mi-au facut din faruri....si gata.

Am aplicat principiul"daca nu poti sa-i convingi,zapaceste-i"dar imi cam tremura fundul..ca de....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Sper ca ati ras...
Sa revin la poveste.
Dragalasi pustii,o familie curata,saraca si cinstita.Probabil ma asteptau caci era cald si curat..multi...am ras ca aia mica de trei ani si-a bagat si ea nasucul si a gasit in masina un elicopter de-al Evei,fara elice dar l-a luat si l-a strans..eu m-am asezat de-a busilea si ii aratam cum merge iar aia mica mica,geloasa a inceput sa miorlaie si s-a intins la mine.....

Am iubit-o,i-am vorbit cum ii vorbeam Evei,fara sa-mi dau seama'iubire mica esti frumoasa ca o zana,dulceata mea,dragostea mea,gurita.."atunci am vazut lumina in ochii tatalui....si imediat a devenit comunicativ.
Si aia mica s-a lipit de mine,probabil nu o alinta nimeni,nu au timp.
Ma simt bine....
Mai revin cu impresii..

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Scuze ca am dat copy paste dar sunt rupta....
M-a impresionat cea mica mica...a devenit geloasa cand a vazut ca ma joc in patru labe cu cea de trei ani....care mi-a dat gurita..exact cum face Eva mea.....

Vedeti ce ochi de copil pofticios....a mancat vreo trei ciocolatele,apoi l-am rugat pe domnul Bogza sa o opreasca,nu vroia un speedy gonzales pe acolo clar.Saracie lucie dar macar copiii erau curati...le-am pupat pe alea mici de le-am topit.....nu am observat ca erau desculti,jur....asa umbla pe acolo...cred,nu pareau afectati.Cand am vazut-o pe aia mica,racita cum fornaia,i-am spus sa-i dea niste Panadol...si daca face febra sa-i dea medicamente,i-am dus de alea pentru bebei....

Spun ca erau curati...ca mirosea doar a bebe mic....mirosul ala specific...
Fetele alea chiar au grija una de cealalta....faceau ceva pe plita...sau cred ca erau nnniste carpe puse la fiert deja...sigur arata a lesie chestia aia.
De mancare...nimic prin zona...cred ca acum au un Craciun imbelsugat..papa si ei de toate,eu am incercat sa acopar toate necesitatile,conform discutiilor,mai mult telefonice,ca-s zapacita de numa.

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Andu, copilul meu de 3 ani, isi impacheteaza acum aici langa mine, 3 masinutze (intr-o hartie de cadou....) si-mi zice:
"mami astea le dau la copiii saraci"

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

in loc de...Sarbatori Binecuvantate!

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Am citit tot si m-am uitat la toate pozele si ma bucur ca exista oameni asa de draguti ca voi, sa va dea Dumnezeu sanatate!

ps-Madalina, asa mi-a placut de bebelina familiei, numai la ea ma gindesc, dar mamica nu au?

Mergi la inceput