Fluturasi de Martie Aprilie 2011(101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

si eu sunt prin zona
cu fetele
ma duc sa citesc pm-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?

noi am venit in casa dupa o mica plimbarica pe afara. este foarte frig. am fost si la mici cumparaturi asa de ultima ora. am luat carne mai ales ca zilele urmatoare o sa fie prea aglomerat.
Craciunul il facem la noi, i-am invitat pe parinti la noi. vreau sa fac un pui pe sticla, friptura de curcan si porc, sarmale si ciorba. prajitura face mama si cozonac
azi m-am luptat cu un curcan ce l-a primit sotul prima la serviciu. mare a mai fost dar bine ca l-am facut pachetele si l-am bagat la lada. deja nu mai am loc in lada si soacra-mea a zis ca-mi aduce porc ce-au taiat ei, nu stiu unde l-oi baga si pe ala.

alexina i-au iesit 3 dintuci odata? saracuta dar bine ca au iesit

catank frumoasa povestea bradului, o stiam si eu. si Ioana ce zicea cand tu ii povesteai?

ailed ma bucur ca ai aparut, chiar ma obisnuisem sa scrii mult, erai cea mai prezenta dintre toate. ma bucur ca ti-ai facut si tu pofta cu o shahorma eu zic ca din cand in cand poti manca si tu pe placul inimii fara sa te mai gandesti ca nu-i bun

miki multa sanatate la toti 3. pai treaba-i asta? sotul merge la party si tu stai cu copii

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

alexina acum am citit...4 dinti? saracuta de ea. a fost cumintica, nu? adica nu s-a simtit ca ar fi iesit 4 deodata

mandreeac ce tare...lui Rares i se zice Buda

bb_yasmi ma bucur ca te simti mai bine, ai grija si tu.
l-ai trezit pe Lucas? eu cred ca o lasam sa doarma asa daca tot dormea bine

strumphitza gata, nu mai sunt in treaba pana-n gat am terminat si curatenie si tot. de gatit,ma apuc abia maine seara. de fapt, maine seara fierb doar legumele pentru salata boeuf. am cerere pentru ea ca daca era dupa mine nu mai faceam si sambata urmeaza restul.
nu i-am dat lp inca. am zis ca ii da mama cand vine pe la mine dar am uitat face boacane...acum si-a prin degetele la sertarul de la dulap dar vad ca nu a plans, s-a smiorcait putin si gata

Mergi la inceput

ally spor la pregatiri. super ca faceti Sarbatorile in familie

cami de unde se primesc cupoanele acelea pentru reducere? vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf, roxy a dormit asa de la 12 si ceva pana la 16 cand l am trezit eu sa mergem dupa Mina la gradi si nemancat era de la ora 10...

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, cupoanele de reducere le primim mai mult ca sa ne anunte perioada in care vor fi reduceri. Oricine poate cumpara atunci la jumatate de pret. Ce harnicuta vei fi tu. Felicitari!

yasmi, nu-mi vine sa cred ce spui Si nu s-a iritat la fundulet 4 ore in kk ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nuu mada. uite sa stii ca nici unul dintre copilasii mei nu sunt sensibili la piele. nu imi aduc aminte sa fi fost I vreodata iritata la fundulet sau sa fi folosit ceva creme speciale in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

nuu mada. uite sa stii ca nici unul dintre copilasii mei nu sunt sensibili la piele. nu imi aduc aminte sa fi fost I vreodata iritata la fundulet sau sa fi folosit ceva creme speciale in acest sens.

super, a mea si daca sta 15 min murdara se face ca racul..si nici nu i-am dat cu creme degeaba sa zici ca am sensibilizat-o eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna fetele! nu am mai intrat k am fost super ocupata cu curatenii si prajituri si cozonaci.

STRUMPY daca ai sti cat te inteleg cu pisicile noi avem una si toata ziua e in suturi, offffff eu o scot afara socrul o baga in casa, ma cert cu el dar degeaba si Andra toata ziua fuge dupa dansa ,nu mai stiu ce sa fac,oare ce poate sa pateasca nu o las sa o atinga dar totusi pana acum vad ca nu a patit nimic

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Of ce am tras, sa inecat Andra dar nu avea nimic in gurita cred ca cu muci sper sa nu raceasca. Am spus sa ii curat nasucu nu avea mare lucru dar in lipsa de ocupatiesi i-am pus ser si am curatat dar dupa 2min a inceput sa tuseasca si sa se inece. Help trebuie sa ii dau ceva pt mucisori?

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput