Mamici inimoase de Cta - An nou Fericit!(159)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela77O spune:
la multi ani,Stefan de Cornelia,sa traiesti cu numele!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
andata spune:
Ce initiativa minunata si ce copii frumosi am vazut! Felicitari din sudlet (ini)moashelor!
La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Tutu land
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
simonapro spune:
La multi tutoror sarbatoritilor de nume
Si eu la munca, sunt cam obosita, am tot umblat zilele astea, am avut si musafiri, sper sa reusesc sa ma odihnesc si eu mai mult in seara asta.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
larisel spune:
Sarbatori fericite sa aveti in continuare!
Ca de obicei va vizitez cand am o problema, imi pare rau ca lipsa acuta de timp disponibil m-a acaparat.
Problema de data aceasta se numeste: exista endocrinolog pediatru in Constanta? Daca aveti vreo idee, va rog postati detalii despre ce stiti. Va multumesc frumos
Sondaj de sezon
happymumy spune:
Nu stiu daca exista endocrinolog pediatruin Constanta, insa iti recomand din toata inima pe dr endocrinolog Voinea, e o draguta si stie despre ce vorbeste. Daca te intereseaza iti trimit nr pe pm , sau dai cautare pe google.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
lulu77 spune:
mneatza,
liniste si pace pe aici. la munca sau la plimbare, unde sunteti?
dragelor, cele cu copii de varsta lui Luca sau pe langa, cat mananca ai vostri copii?
ca Luca parca nu mai mananca asa bine ca inainte, dupa enterocolita avuta si apoi viroza respiratorie, dupa apropae 3 saptamani de tratamente, parca nu mai are asa pofta de mancare, sau sunt eu paranoica. cantarul arata la fel, dar mie mi se pare asa slab.....are 110 cm si 17 kg
de ex ieri a mancat de dimineatza un cremwusti cu o felie paine, apoi o placinta cu branza si un corn cald de la patiserie, la pranz un castron mic cu ciorba de vita, pe la 5 doua manadarine, seara piure de cartofi, gratar, un sandwich cu salam sibiu, un castravete, un actimel si niste cereale goale. e mult/putin ? sunt eu paranoia?
SOACRA MARE
Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !
Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui La multi ani Georgi! ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* |
Multumesc mult, Dodo!
Craciun fericit si La multi ani si voua, fetelor!
Lulu... esti un pic paranoia, dar mi se pare normal tinand cont de faptul ca l-ai avut recent bolnavior si vrei sa se faca repede bine. Sincer nici copii mei nu mananca cine stie ce... Mony la 8 ani uneori mananca jumatate din cat mananca finuta la 1 an. Teo mananca cu pofta cand ii e foame, dar nu cantitati prea mari, asa ca eu cred ca Luca mananca chiar bine dupa cele enumerate. Teo are undeva la 19-20 kg si tot cam 110 cm banui. Ideea e ca mie Dumbrava mi-a zis de multe ori ca nu am de ce sa ma sperii... copii sunt in graficul de crestere normala, sunt sanatosi si asta e tot ce conteaza.
Sincer si Vladut (finutul) dupa enterocolita a avut o perioada lunga de lipsa poftei de mancare si voma daca se forta chiar si numai cu un dumicat, asa ca mai bine lasa-l sa manance ce si cat simte nevoia si roaga-te pt sanatate.
Eu sunt in CO, asa ca vreau sa mut muntii din loc, sa ma vizitez cu cei nevizitati de mult, sa mergem in Oraselul copiilor, sa fac putina ordine in calculator ca e mult prea plin de poze...
Daca cumva faceti vre-o adunare saptamana asta sau viitoare, pleeez anuntati-ma si pe mine ca nu vreau deloc sa o ratez.Mi-e tare dor de intalnelile voastre si lipsiram de atatea ori
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Fetele... posesoare de caine sau pisica... ce ziceti de ofertele astea?
http://www.fungroup.ro/extra/vaccin-anual-vidare-glande-perianale-deparazitare-interna-pentru-caini-si-pisici-cu-71-reducere--16--468.html
http://www.fungroup.ro/zilei/ingrijire-completa-pentru-cainele-sau-pisica-ta-cu-88-reducere-consultatie-taiere-unghii-deparazitare--16--467.html
Ar trebui sa le fac si eu la animalutele noastre, dar sa vad daca apuc sa le achit...Voua vi se par ok? Merita?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
geo, nu il fortez. sunt constienta ca are ritmul lui, dar acum mannca mai putin decat inainte. ieri a fost o zi cu mancare ok, fara fructe, de obicei mananca si multe fructe pe timpul zilei.
mananca prost dimineatza, daca nu este la gradinitza, in rest cere de mancare.
sunt paranoia.....dar si soacra-mea ma dispera, ca e slab copilul, ca i se vad coastele, ca, ca ,ca adevarul ca s-a lungit si se vede clar diferenta.
SOACRA MARE