Mamici inimoase de Cta - An nou Fericit!(159)
Raspunsuri - Pagina 7
georgipuia spune:
Da... au avut si ai mei perioade de "alungire" si intr-adevar se imprastia carnita pe oase si pareau mai slabi... dar lasa soacra sa vorbeasca ca doar asta stiu sa faca... Copilu sa fie sanatos
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Cornelia spune:
Lulu, eu cred ca mananca foarte bine. Serios, compar cu Maria, ca daca ma gandesc la Stefan, ma apuca disperarea. El mananca doar cat Luca la micul dejun . Plus, cand prinde, dulciuri .
Am scris mesajul de ceva timp si acum i-am dat send. Inca o data, as fi super, mega fericita sa imi manance asa Stefan, chiar cred ca s-ar dolofani prea mult .
lulu77 spune:
offf, inseamna ca nu mai scriu cat manca inainte.de aici si disperarea mea.
SOACRA MARE
Cornelia spune:
Lulu , in perioadele de crestere accentuata, mananca mai mult. Vad la Maria, dar la ea sunt doua etape: se ingrasa si apoi se lungeste. Noi suntem oricum la extreme: pe Stefan nu stiu cum sa il fac sa manance, iar pe Maria nu stiu cum sa o retin. Vladimir a cam luat-o pe urmele lui Stefan, ca doar e idolul lui .
lulu77 spune:
greu, greu cu copiii astia
am vb acum cu el la telefon, era la masa de pranz, servea cartofi natur cu file de salau, de dimineatza cica a mancat omleta si ceva fructe.
SOACRA MARE
Ontica Camelia spune:
Cu intarziere urez "La multi ani Stefanilor si Stefaniilor!".
Alina draga mea puiul tau mananca bine, sa-si revina dupa boala si sigur va reintra in grafic. Cat despre bunici, ei sunt mereu disperati ca nepotii nu mananaca, ba ca sunt prea slabi , nu se gandesc ca nu stau locului si ca mancarea nu are timp sa se aseze pe ici pe colo. Important este sa fie sanatosi.
Va doresc o seara linistita!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
Dodo-pui spune:
La multi ani,cu intarzie Stefanilor!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
lulu77 spune:
helaauuuu,
unde umblati fetelor?
ati plekat in concediu?
eu sunt inca la birou, azi ultima zi, si revin pe 03 Ianuraie.
SOACRA MARE
Cornelia spune:
Si eu , adica la birou, ma pregatesc sa plec (sper eu ) si revin pe 3.
Va urez de acum petrecere frumoasa de Revelion si un An Nou fericit si prosper!