Ce nu stiu romanii despre aurul Romaniei
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Deceneus- dar asta nu ar fi o forma de atitudine?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
O idee ar fi ca sa se adopte o imagine insotita de un slogan care sa fie raspandite prin online, si solicitat cetatenilor sa-l tipareasca pe o imprimata si sa-l afiseze pe geam, pe geamul lateral al masinii, in vitrinele magazinelor cu acordul patronilor, sau flutrasi pusi in cutiile postale. Daca fiecare editeaza 5-10 afise se finanteaza si actiunea. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Hai sa facem si asta.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Deceneus
Eu sunt pentru, dar ideea era de a antrena populatia la o forma de atitudine, care sa-i provoace si pe altii sa se manifeste public. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Orice forma este binevenita. Cum ar fi sa intre toti cei de aici? Cred ca ar putea fi un adevarat razboi.
Doar sa isi puna mintea cei de pe DC - sa te fereasca sfantul ce pot face la o adica.
![](icon_smile_big.gif)
Alo DC? Ce ziceti?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Marius, asa e. Oricum e foarte important ca ai redeschis acest subiect dureros pentru romani: Proiectul Rosia Montana.
OK - ne mobilizam.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Deceneus- dar asta nu ar fi o forma de atitudine? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Scrisoare este o manifestare numai in online de care afla putini, pentru ca am toate motivele sa cred ca mass-media nu o va mediatiza. Ei au contracte de publictate cu ceilalti si nici nu vor sa se puna rau cu Basescu.
O imagine sub forma de caricatura, ceva cu umor si un slogan scurt sunt mai bine receptate.
Putini sunt dispusi sa citeasca o scrisoare, Nu vezi ca si aici mi s-a reprosat ca am deschis un topic prea lung?
Un mesaj trims prin e-mail de la om la om ca sa-l afiseze pe strazi, este independent de media si poate avea un impact mult mai mare. Este ca o publicitate in societate. Poate fi pe strazi, in parcuri, in scoli si in spitale, adica in tot spatiul public.
Pot sa participe si cetateni care nu acceseaza iternetul
Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
O idee care poate fi prezentata intr-o forma mai prelucrata decat exemplele de mai jos
Cianurile din tara sunt ca nicotina din tigara.
Cianura din pamant si nicotina din plamani sunt similare!
Daca la nicotina se percep accize de ce nu s-ar percepe si la cianuri.
Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii pregatim o petitie semnata de DC? |
Excelenta initiativa a DC!
![](floare.gif)
Sunt convinsa ca asa se va putea demonstra atitudinea unor membrii DC responsabili si preocupati de tara unde vor creste copiii lor, dar si forta pe care o reprezinta acest site serios.
cait spune:
Eu sper sa se ia atitudine si sa se faca ceva mai ales cc ca comunitatea DC este una importanta.Si pentru ca tot vorbeam de pagina lor pe faceb.. acum daca scrii ceva impotriva lor iti sterg comentariul din start.
www.biomonde.ecosapiens.ro
valipop spune:
Eu va spun sincer ca nu intelegeam mare lucru despre mult discutatul proiect Rosia Montana - ce-i drept nici nu m-am documentat vreodata, doar ce vedeam reclame la TV (si ii compatimeam pe bietii oameni). Acum am citit link-ul pus de marius si am inceput sa intrezaresc ceva mai clar situatia de acolo. Sa stiti ca nu era lipsa de interes (patriotic) din partea mea sau o crasa ignoranta ci pur si simplu lipsa de timp (familie,casa,doi copii si doua slujbe). Acum ma gandesc ca sunt multi altii in situatia mea si este nevoie de cineva care sa le puna informatia clara, explicita, bine argumentata si fara vre-un interes obscur sub nas.
Eu va sustin demersul de a mediatiza adevarul sub orice forma!
Cred ca ceva gen .pps cu imagini si text cu impact puternic si un mesaj sugestiv, nu mai mare de 3-4 pagini transmis pe mail ar fi o idee pentru inceput.
Ma inclin in fata celor care au constiinta civica treaza si nu se opresc la a face simple constatari, ci au puterea sa treaca la fapte concrete.
BESTUTZA spune:
Foarte buna initiativa!
Am participat la meetingul facut in Bucuresti,cand doi voluntari ai proiectului au mers de la Bacau la Bucuresti pentru a-si afirma opozitia fata de proiectul
S-a stabilit ca se va merge la Cotroceni, dar autorizatia s-a obtinut numai pana la Academia Militara!
Presedintele nu a fost de gasit si cand a fost gasit a refuzat aurul doant de romani ca o parte din "necesitatile BNR"-argumentul folosit de presedinte pentru sustinerea proiectului.
Chiar as vrea sa reusim!
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA