Ce nu stiu romanii despre aurul Romaniei

Ce nu stiu romanii despre aurul Romaniei | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Am pus un material informativ, asa pentru buna stiinta a tuturor:

http://www.romleas.ro/Rosia%20Montana/

Buna dimineata Romania!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Of mai Marius mai, tare doare articolul ala. Si tare ma face sa-mi amintesc de sloganul "nu ne vindem tara" urlat din toti plamanii cand era vorba de privatizarea unor intreprinderi ... las' ca-i vindem subsolul ca nu e la fel de vizibila ingineria.
Pacat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
La Protv am vazut de vreo 3 saptamani cred, intr-o duminica la ROMANIA TE IUBESC, un reportaj sfasietor despre minele de aur.Si din pacate nu doar despre ele era vorba ci si despre furtul de material nuclear, vanzarea intreprinderilor la fier vechi si altele.
Nu degeaba sau scris versurile
MUNTII NOSTRI AUR POARTA
NOI CERSIM DIN POARTA-N POARTA!

Si totusi, nimeni nu poate opri acest dispret din partea autoritatilor la adresa cetatenilor?
Chiar asa prosti si nestiutori ne considera, chiar nu se poate face nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Trist cum cei de la putere isi bat joc de bogatiile tarii.

www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Tenebrele afacerii sunt foarte intinse si merg de la oameni de stat..pana la servicii secrete. Este evident ca extragerea aurului nu se va face in interesul romanilor ci a unor personaje dubioase. Cunosc bine situatia din Apuseni si pot spune ca trebuie sa ne batem cu toate puterile impotriva demararii extractiei aurului de la Rosia Montana. Pretul va fi prea mare raportat la castig. 4 miliarde de euro sunt vax pe langa ce se fura in tara asta. Sa ne amintim numai de pierderea sansei de a vinde bonurile de poluare care ar fi valorat 3 miliarde de euro. Pe mine ma doare mai tare aspectul poluarii. E rau acum in zona si poluarea este mare si pe nimeni nu intereseaza dar ce va fi...va intrece orice inchipuire. Ei spun ca se va putea bea apa si vor creste nuferi (la 1500 de m ?) pe lacurile ramase care vor insuma cateva miliarde de metri cubi. Mint cu nerusinare. In Canada au lasat dezastru intr-o zona exploatata la fel. Si acum guvernul canadian cheltuie sume foarte mari pentru a stopa poluarea prin injectarea in sol de azot lichid care sa mentina permafrost-ul. Doar asa pot impiedica cianurile sa ajunga in apa din stratul freatic. Daca in Canada au facut asta...la noi ce vor face? Nu sunt un revolutionar de felul meu dar as proceda la proteste masive pentru a alunga RMGC de aici impreuna cu ciracii lor romani.

Lasati-va de fumat, renuntati la alcool, treceti la o dieta sanatoasa, nu mancati seara tarziu si in doua saptamani o sa pierdeti 14 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Hmmm. Romanii au atata aur si nu stiu sa-l expoateze in folosul tarii si altii (US, de ex.) se gandesc cum sa scoata minereuri si metale pretiose din meteori! Si Romania sta cu fundu' pe atata aur si-l da strainilor, ca doar aia cunosc valoarea... si guvernantii is trag focul sub oala lor si romanii de rand sufera in continuare...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Desiree, se pare ca acum gandesti ca un cetatean canadian si nu ca unul roman.
Daca ai citi si subiectul meu pe aceeasi tema ai vedea ca noi nu ne vom alegem "cu aurul de sub fund" ci cu cianurile de la gura noastra uscata de lipsuri si cu penalitatile UE!
Cu aurul vor pleca bine merci canadienii lu' peste (imi cer scuze fata de poporul canadian dar autorul cotcariei este de origine romana si se pare ca foloseste la greu banii naivilor din Canada aburiti de stralucirea aurului nostru prin speculatii la Bursa!).

Sunt obraznici si insistenti pt. ca probabil au platit gros pt. contractul semnat de niste tradatori de tara, aceia care inca mai au curajul sa scoata acum nasul in politica!
Doar se stie cand si de catre cine s-a semnat acest contract de interes NATIONAL dar SECRETIZAT!
DE CE SA FIE SECRETIZAT UN CONTRACT IN CARE ESTE VORBA DESPRE O BOGATIE NATIONALA?
PE CE S-A VANDUT AURUL TARII?
AM PLATIT CU AUR TOATE IMPERIILE CA SA NE LASE IN PACE, CE IMPERIU A MAI RAMAS NEPLATIT?
Sunt convinsa ca nu ne va lasa Dumnezeu la mana nerusinatilor care prin clipurile lor publicitare perfide, tintite pe ce ii doare cel mai mult pe saracii romani bogati, furati de leprele cu drept de semnatura, ( sa dea Domnul Dumnezeu sa raspunda pana le va pieri neamul de tradatori!) si care se deruleaza acum pe toate canalele tv, inclusiv PE CELE NATIONALE!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Imi cer scuze, dar poti sa explici, te rog? Nu inteleg ce vrei sa spui. De fapt, sa fiu sincera nu ti-am inteles deloc mesajul. O sa incerc sa citesc subiectul tau mai pe larg, poate o sa inteleg mai multe.

Eu sunt revoltata ca guvernantii fura si cetatenii sufera! Asta vroiam eu sa spun. Nu am blamat in nici un fel cetatenii romani de nimic, ci doar pe nerusinatii de la conducere.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Citat:

Daca ai citi si subiectul meu pe aceeasi tema ai vedea ca noi nu ne vom alegem "cu aurul de sub fund" ci cu cianurile de la gura noastra uscata de lipsuri si cu penalitatile UE!
Cu aurul vor pleca bine merci canadienii lu' peste (imi cer scuze fata de poporul canadian dar autorul cotcariei este de origine romana si se pare ca foloseste la greu banii naivilor din Canada aburiti de stralucirea aurului nostru prin speculatii la Bursa!).

Sunt obraznici si insistenti pt. ca probabil au platit gros pt. contractul semnat de niste tradatori de tara, aceia care inca mai au curajul sa scoata acum nasul in politica!
Doar se stie cand si de catre cine s-a semnat acest contract de interes NATIONAL dar SECRETIZAT!
DE CE SA FIE SECRETIZAT UN CONTRACT IN CARE ESTE VORBA DESPRE O BOGATIE NATIONALA?
PE CE S-A VANDUT AURUL TARII?
AM PLATIT CU AUR TOATE IMPERIILE CA SA NE LASE IN PACE, CE IMPERIU A MAI RAMAS NEPLATIT?
Sunt convinsa ca nu ne va lasa Dumnezeu la mana nerusinatilor care prin clipurile lor publicitare perfide, tintite pe ce ii doare cel mai mult pe saracii romani bogati, furati de leprele cu drept de semnatura, ( sa dea Domnul Dumnezeu sa raspunda pana le va pieri neamul de tradatori!) si care se deruleaza acum pe toate canalele tv, inclusiv PE CELE NATIONALE!

Nici nu am spus ca se aleg romanii cu aurul ala. Spuneam ca e pacat ca se aleg altii de ce e sub "picioarele" (ca sa nu mai spun 'fundul') romanilor. Cu ce le apartine de drept romanilor!

PS: Ce inseamna 'cotcarie'?

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Haida-de Desiree! Ma rog, cauta pe Dex ce inseamna cotcarie ca dureaza mai putin decat buchiseala mea pe taste acum cand sunt asa de nervoasa!

Mergi la inceput

Citat:

Haida-de Desiree! Ma rog, cauta pe Dex ce inseamna cotcarie ca dureaza mai putin decat buchiseala mea pe taste acum cand sunt asa de nervoasa!

Pot sa inteleg ca esti nervoasa, dar ca te descarci pe mine nu pot intelege! Am crezut ca putem avea un dialog civilizat... poate alta data, cand esti mai calma.

_

VICTORIA

Mergi la inceput