Ce nu stiu romanii despre aurul Romaniei
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
Daca avem stramosi care ne vegheaza si ne ocrotesc, ma rog lor din tot sufletul sa nu ne lase sa ne umilim intratat incat sa ne pierdem definitv demnitatea si esenta noastra buna!
Ma rog lor sa nu ne lase sa pierim ca neam!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!Amin!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Ok - hai sa lasam discutiile interpersonale - in fond suntem pe aceeasi lungime de unda - si sa vadem daca si cum anume putem sa ridicam vocea. E clar ca cei interesati vor baga bani in reclame si mesaje televizate complet falsificate pentru a-si atinge scopul. Intrebarea este, noi cei care banuim marsaviile, ce facem? Facem ceva? Ce? Cum? Un brainstorming.... ideea este sa facem orice ne sta in capacitate. Uneori pot deveni surprinzatoare motoarele unei natiuni ce sta sa doarma, sau care nu stie cum sa-si apere interesele.
Deci... idei...idei...fapte.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
cait spune:
Ai dreptate Marius.Chiar ma uitam pe pagina lor de Faceb si ma intrebam cum au reusit sa adune peste 200mii de like in timp ce pagina celor care sustin Rosia Montana are multtttttt mai putine.Eu sper ca lumea sa se mobilizeze si sa nu reuseasca acest proiect.
www.biomonde.ecosapiens.ro
b.nica spune:
Cait, este categoric o inselatorie pt. ca sunt f. multi romani care acuza acest contract!
Asa au facut si cu reclamele lor oferite pe bani buni luati din economiile fraierilor care au cumparat actiunile firmei la Bursa: au invadat toate canalele TV prin contracte perfide prin care respectivele televiziuni particulare daca primesc banii( atat de multi cat sa le inchida gura!) pe reclama, nu pot sa critice proiectul lor ticalos de la Rosia Montana.
Presupun ca romanii din diaspora nu isi dau seama de evolutia fraudei pt. ca nu pot sa vada perfidele reclame pe care le furnizeaza non-stop maestrii escrocheriei si care se doresc campionii ultimului tun dat Romaniei!
Sunt presati si de timp, daca nu se incepe excavatia repede pierd banii dati ca mita si pt. reclame si care provin de la fraierii de pe Bursa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Parca pe 'fraierii' aia de la Bursa ii intereseaza daca e aurul romanilor, sau diamantele africanilor, sau petrolul arabilor! Pe ei ii intereseaza sa faca bani!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Cu toate acestea si DC de exemplu are o putere mediatica destul de mare asa incat aceste "mici" puteri mediatice reprezentate in fapt de voi(noi) toti ar putea fi folosite. Nu avem banii respectivi, dar avem gura.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Ok - hai sa lasam discutiile interpersonale - in fond suntem pe aceeasi lungime de unda - si sa vadem daca si cum anume putem sa ridicam vocea. E clar ca cei interesati vor baga bani in reclame si mesaje televizate complet falsificate pentru a-si atinge scopul. Intrebarea este, noi cei care banuim marsaviile, ce facem? Facem ceva? Ce? Cum? Un brainstorming.... ideea este sa facem orice ne sta in capacitate. Uneori pot deveni surprinzatoare motoarele unei natiuni ce sta sa doarma, sau care nu stie cum sa-si apere interesele. Deci... idei...idei...fapte. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
O idee ar fi ca sa se adopte o imagine insotita de un slogan care sa fie raspandite prin online, si solicitat cetatenilor sa-l tipareasca pe o imprimata si sa-l afiseze pe geam, pe geamul lateral al masinii, in vitrinele magazinelor cu acordul patronilor, sau flutrasi pusi in cutiile postale. Daca fiecare editeaza 5-10 afise se finanteaza si actiunea.
Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Putem face o scrisoare semnata de comunitatea DC si o putem inmana presedintelui. ce spuneti?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
pregatim o petitie semnata de DC?
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
![](images/user_man.png)
Deceneus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii pregatim o petitie semnata de DC? Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Eu sunt pentru, dar ideea era de a antrena populatia la o forma de atitudine, care sa-i provoace si pe altii sa se manifeste public.
Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )