Strugurasii de S-O'11 il asteapta pe Mos!!! *18*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

http://ta-su.blogspot.com/2011/12/schimbarea-la-fata-cine-e-femeia-de.html?spref=fb

Lena - fericita a Maiei

Bebe Maia - 8 oct 2011

of ! nu mai zic nimic ca imi cer osanda. nu am un sot rau deloc, e un tata minunat dar pe mine parca m-a cam uitat deoparte.

pinky multumesc!

sei ce tare treaba cu dusul :))) presupun ca ai facut dus cu ea in brate.

anca_toma nici eu nu o dau cu Bepantene pe fundic. am ulei fiert de masline cu vitamina A. acum mai nou trebuie sa o dau cu Avene Trixera pe bulanase din cauza dermatitei atopice care a ajuns si acolo si uneori o dau si la fundulet cu crema de asta. sper ca nu are ce ii dauna...

eu sunt pe Oscillo ca m-a prin destul de urat o viroza pe care tare mi-e teama sa nu i-o dau Marei. incerc sa tin masca si in somn pe fata dar sincer nu stiu daca in somn mi-o dau la o parte sau nu. m-am mai trezit cu ea pusa doar pe gura.

fetelor, la voi a venit zapada????? eu mereu am nevoie de zapada ca sa intru in "transa" sarbatorilor de iarna.

ati cumparat costumase de craciunele/renisori pentru copilasi? eu initial am zis ca am sa ii cumpar marei asa ceva insa parca m-am razgandit..... are o pereche de pantaloni de mos craciun si o rochita din raiat cu tema de craciun. cred ca ajunge.

in afara de camady mai e careva care sa plece la munte de craciun cu bebelul/ii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Mikka, a venit , inca nu am incercat-o, am bagat-o la spalat.
La prima vedere intr-adevar te intrebi de ce costa atat? dar probabil dupa ce o sa o folosesc o sa imi arate :P
Scutece libero am vazut online doar. Daca vrei iti dau un site care face livrarea gratuita.

Pinkysor, ce fain k ai luat si tu bumgenius, o sa te rog sa imi spui cum e in comparatie cu fuzzibunz, ma intereseaza urmatoarele
1. absorbabilitate (asta o sa vezi in timp probabil)
2. fleece-ul... cat de fin se simte pe piele (fleece-ul la bumgenius e mult mai placut la atingere comparativ cu mamaro)
3. latimea intre picioruse (am observat k bumgenius e mai lat decat mamaro)

L-am spalat aseara si abia astept sa il incerc.

Da, vreau sa trec pe full.... ma gandeam noaptea sa ii pun pampers, dar daca bumgenius o sa faca fata o sa il folosesc noaptea cu ambele inserturi.
Doar cand mergem afara o sa ii dau pampers, k nu stiu cum ar fi pe frig cu pipi, chiar daca fleece-ul mentine uscat suprafata, probabil ar fi rece...
Acum incerc sa hotarasc daca vreau fuzzi buns sau charlie banana. Bumngenius sunt cam scumpe, as mai lua maxim unul.

Anca, pe Maia la maternitate o dadeau cu tona de bephanten, eu de cand am ajuns acasa nu am dat-o niciodata cu bephanten doar cu crema de galbenele de la weleda, acum pot sa treaca zile pana o dau iar, dar eu o spal la fiecare schimbat de scutec la chiuveta :)
Nu am avut nici o problema, daca mai vedeam cateva bubite, dadeam cu crema de la weleda si la urmatorul schimbat nu mai erau.

Sei,
Penultima oara a stat Maia cu colacelul 30 min, dar duminica seara dupa 10 minute s-a plictisit si a trebuit sa o scoatem. depinde si de starea lor de spirit... tu mai incearca.
Cat despre gatutz, toti bebeii il au scurt, cel putin asa mi se pare mie :)

Noi de vreo sapt purtam body-uri de 6 luni, manecutele sunt putin lungi dar in lungime e ok. Alea de 3 luni demult nu le mai putem incheia la scutec :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lore, nu mai stiu sigur dar parca am vazut puffies in sensiblu. ai mai folosit? Cum sunt fata de pampers?

Lena, pe ce site sunt scutecele respective?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Eu m am hotarat sa iau libero. stie cineva care e diferenta dintre scutecul clasic ibero si cel discovery?. am vazut ca pt nr 3 au si asa si asa.

Ma uitam la crema de galbenele cu care o dadeam pe eca. are vestitul parafinum liquidum. chiar nu stiam ca ar fi daunator desi internetul zice ca asta folosit in cosmetice si produse de igiena e purificat si nu prezinta riscuri..

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Sei pe unde ai umblat azi?
noi colacul nici nu il inchidem ca are gatul scurt si gras si ditamai gusa
Bravo pentru baita la dus, cred ca i-a placut Elei mult

eu o dau cu bepanthene cand se irita, in rest o mai dau si eu cu ulei de masline sau ungent cu galbenele dar nu mereu.

de unde luati voi scutecele Libero?

Eu fol babylove , imi plac mai mult decat pampers insa au o mare problema,de fapt 2, sunt cam rigizi la spate si au elasticul la picior prea strans pentru copanele Mariucai.Am citit pareri bune despre scutecele Alana tot de la DM, eu nu le-am vazut pe acolo, o sa le caut. Se pare ca sunt acceptabile ca pret, din materiale bidegradabile si chipurile nu contin cristalele alea pe care le au restul scutecelor.
Inca nu am facut laptele de midale pentru ca nu mai gasesc migdalele in harababura din dulapurile mele...dupa ce au umblat pe acolo mama, soacra si alte persoane care s-au perindat pe la mine sa ma ajute(le multumesc oricum),nimic nu mai e la locul lui

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Neatza.. cu inchisul colacului, pot sa-l inchid sau nu , tot gat mic si gros are
Pe noi si pampersii ne stang la "cartabosi", am trecut pe nr 4...
La dus i-a placut destul de mult dupa ce a terminat de studiat cabina, am pus un prosop pe suportul ei care era rece de la cadita cabinei.. oricum ma gandesc sa renunt la cadita in mare parte si sa ne dusulim de acum incolo pt ca e mult mai simplu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Oana, mamishop. ro

Spune-mi si mie ce stii de "vestitul parafinum liquidum", eu nu am auzit...

Lori, eu vreau la munte in ianuarie

Mergi la inceput

Anca.. si eu ii mai dau degetele si se ridica cand e la mine in brate.. daca nu prinde degetele se prinde de pantalonii mei si tot se ridica, insa daca nu reuseste sa prinda nimik face un scandal.. eu o mai las sa se ridice, o mai pazesc sau sprijin sa nu cada, insa nu o las mult .. cand vad ca deja trec cateva minute si ea tot bataie ca vrea in fund ma ridic si ne plimbam sa ii distrag atentia..
Numai ca na Ela are cu o luna mai mult ca Flavius totusi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimi fetelor

Lena C felicitari pentru manduca.II dau si eu ocol dar nema bani asa ca tot ma uit si la marsupi plus.

Oana Iasi uleiul de masline il fierbi si apoi il lasi sa se raceasca si apoi o dai la fundulet?Vreau si eu sa-l folosesc.

Eu o dau cu bepanthen la fiecare scutec schimbat ca daca nu o dau se irita.Si o sa trec si eu pe scutece puffies.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Merg sa ma apuc de prajiturit

-ici

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar
sei ce tare treaba cu dusul :))) presupun ca ai facut dus cu ea in brate.

fetelor, la voi a venit zapada????? eu mereu am nevoie de zapada ca sa intru in "transa" sarbatorilor de iarna.

ati cumparat costumase de craciunele/renisori pentru copilasi? eu initial am zis ca am sa ii cumpar marei asa ceva insa parca m-am razgandit..... are o pereche de pantaloni de mos craciun si o rochita din raiat cu tema de craciun. cred ca ajunge.

Lori fericita mamica de MARA ( 20.08.2011 ora 14:25 ! )

nope nu am tinut-o in brate.. am pus un prosop pe cadita, suportul de buretel, un prosopel pe suport si ne-am spalat cu dusul..

Eu nu am cumparat costum, as fi vrut o caciulita insa nu am gasit pe masura ei.. nici nu ii iau costumas , o sa o imbrac in rosu si in rochita..( eu nu i-am dat rochite pana acum pt ca am impresia ca o deranjeaza, si nici nu se vede rochita la cat bataie)

La noi a nins ieri, aseara a plouat insa.. evident ca fara e doar noroi ..

Mergi la inceput