Strugurasii de S-O'11 il asteapta pe Mos!!! *18*
Raspunsuri - Pagina 12

pinkysor spune:
Lena, te asteptam atunci la Bucuresti! Sa stii ca si eu am luat 2 scutece
noul pop-in si un bumgenius v4
inca nu le-am incercat. Saptamana viitoare o sa le incerc.
Lena, tu vrei sa treci pe scutece refolosibile?
Legat de pampers si alte scutece, nici mie nu-mi plac pampers. eu am avut pana acum pufies (au fost foarte ok) dar am zis sa mai vad si altceva, acum am luat Libero, la prima impresie sunt f ok, mai pline/groase.
Lore, bine ai revenit! Sa va fie de bine vaccinul!
racheel, ce bine a luat in greutate micuta! Bafta la vaccin!

anca_toma spune:
buna fetelor,
revin si eu dupa cateva zile de absenta, netu a fost de vina.
Noi suntem bine crestem si suntem cumintei.
Am vazut ca vorbeati de scutece si noi folosim pampers premium care si sunt ffff multumita , din cauza asta nu as incerca altceva ca nu am de ce momentan.
Vroiam sa va intreb daca voi inca ii dati pe bebei la fundulet cu crema gen Bephanten la fiecare schimbat, as vrea sa il dau mai rar dar imi e frica sa nu se irite?
Va pup si sper sa mai pot intra si zilele astea , daca nu va cutesc cu sfintenie oricum de pe telefon.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

seidana spune:
Alayna.. de ce ii dai sa pape di ambii sani la fiecare asa? crezi ca nu se satura din unul? eu peste zi Niciodata nu i-am dat ambii sani , seara uneori i-i dau pe amandoi , mai ales ca seara sunt cam goi, iar Elena pare ca nu se satura seara din unul... dar doar seara, si doar uneori cam 1-2 dati pe sapt.. Incearca si vezi daca nu se satura doar din unul, poate fi si o explicatie pt cresterea in greutate mica, cum zicea Ionela bea doar lapticul cu anticorpi ajungand mai greu la lapticul gras...
Bujo... da la pozele de pe FB ma refeream...
Anca.. inainte o dadeam la fiecare pampers cu bepanthene.. acum o dau o data da una ba.. cam asa ceva.. si se mai irita uneori, dar rar si putin..
Mikka, oricum e mare grasana de MAriuca... de acum ritmul de crestere scade.. si e inalta de numa.. daca Elenei ii zice lumea ca e de 6 luni la 4, la Matiuca ii zice de la 3... asa mi-i de draga Mariuca ta , si nici macar nu o cunosc
Lena.. vreau si eu asa sot....
Pinky.. mie nu imi plac deloc scutecele groase.., de fapt de as putea de maine as pune-o pe olita, mi-i se pare un chin pt ei sa stea toata ziua cu pisu la fund, da ce stiu eu?.. tu ce pampersuri folosesti? verzi? incearca premium care.. si eu sunt ff multumita.. , de fapt nu am mai incercat mare lucru , insa sincer imi e si groaza oarecum sa nu se irite, faca dermatite, etc..
Am incercat iar baita cu colacul.. am esuat, pt ca sotul era obosit, nu am reusit sa ii punem colacul bine pt ca ea are gatul mic, agitandu-se in apa colacul a urcat putin pe fata.. am luat-o spalat-o si gata..
IEri i-am facut pt prima data dus.. in cabina , am fost doar noi 2 si a trebuit sa ne descurcam..si ne-am descurcat

ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_toma buna fetelor, revin si eu dupa cateva zile de absenta, netu a fost de vina ![]() Noi suntem bine crestem si suntem cumintei. Am vazut ca vorbeati de scutece si noi folosim pampers premium care si sunt ffff multumita , din cauza asta nu as incerca altceva ca nu am de ce momentan. Vroiam sa va intreb daca voi inca ii dati pe bebei la fundulet cu crema gen Bephanten la fiecare schimbat, as vrea sa il dau mai rar dar imi e frica sa nu se irite? Va pup si sper sa mai pot intra si zilele astea , daca nu va cutesc cu sfintenie oricum de pe telefon. ![]() ![]() anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) |
Eu nu il dau cu nimic din prima zi. Bepanthene a vazut fundicul lui numai de vreo 3 ori cand mi se paruse ca ceva nu e ok , in rest ii dau de 1 maxim 2 ori cu ulei de masline .

pinkysor spune:
Anca, eu nu-l mai dau cu bepanthen ce cand avea o saptamna doua. l-am dat atunci ca a fost iritat. l-am mai dat ocazional seara. deci nu il dau fest. mai ales ca nu se irita.
Sei, da nu stiu cu ce sa le compar ca doar pufies am mai avut (in spital am avut pampers dar nu mai stiu cat de groase erau ) si fata de pufies sunt mai groase putin (nu exagerat).

seidana spune:
Ionela.. despre voi stiu..
Pinky.. banuiesc ca il speli la fiecare pampers? sau folosesti doar servetele?
As renunta si eu la Bepanthene insa fundicul ii e rosu daca nu o dau de 2 ori la rand..
Noapte buna

mikka11 spune:
Sei pe unde ai umblat azi?
noi colacul nici nu il inchidem ca are gatul scurt si gras si ditamai gusa
Bravo pentru baita la dus, cred ca i-a placut Elei mult
eu o dau cu bepanthene cand se irita, in rest o mai dau si eu cu ulei de masline sau ungent cu galbenele dar nu mereu.
de unde luati voi scutecele Libero?
Eu fol babylove , imi plac mai mult decat pampers insa au o mare problema,de fapt 2, sunt cam rigizi la spate si au elasticul la picior prea strans pentru copanele Mariucai.Am citit pareri bune despre scutecele Alana tot de la DM, eu nu le-am vazut pe acolo, o sa le caut. Se pare ca sunt acceptabile ca pret, din materiale bidegradabile si chipurile nu contin cristalele alea pe care le au restul scutecelor.
Inca nu am facut laptele de midale pentru ca nu mai gasesc migdalele in harababura din dulapurile mele...dupa ce au umblat pe acolo mama, soacra si alte persoane care s-au perindat pe la mine sa ma ajute(le multumesc oricum),nimic nu mai e la locul lui
Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

oanaiasi spune:
Neata ,
Despre fund : noi am avut zilele astea care au trecut o iritatie urata. Medicul ne-a zis bepanthen. Zis si facut , dat o gramada de bani pe el (eu nu aveam in casa , Eca era data cu crema de galbenele), dat copilul timp de vreo saptamana si nicio imbunatatire. Intr-o dimineata , dupa ce mi s-a rupt sufletul de cum arata curu' copilului am dat-o cu ulei de masline si a inceput sa se duca roseata vazand cu ochii. Si de atunci folosesc numai ulei de masline. Am facut uleiutul cu flori de galbenele, tarate si cimbrisor si pe ala il folosesc.
Despre scutece : as vrea si eu sa incerc libero. Cine are pe acasa ne poate spune ce "ingrediente" au ?
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011Doamne iti multumim!

ancaroro spune:
Neata
Noi tot babylove folosim. Nu s-a iritat inca, desi intre piciioare se mai usuca pielea si vine jos, si atunci il dau cu bepanthen. In rest folosesc o crema cu oxid de zinc de la bubchen, care e foarte buna.
Eu sunt datoare cu partea a doua - descrierea fiecareia, trebuia sa zic, ca sa nu aveti impresia ca pe celelalte fete le-am uitat. Dar pur si simplu nu am avut timp .
Mananca si noaptea cam din ora in ora, foarte obositor. Aseara am avut si circ vreo 2 ore plangea isteric cum il lasam jos din brate, si statea numai cu fata in jos, pe antebratul meu. Asa a si adormit. Cred ca era prea obosit .
Cum au vazut oana si Sei pe FB, paunul jaques face furori. De ieri il smotoceste continuu, il prinde, il duce la gurita, il molfaie .
SI aseara a vrut sa se ridice in fundulet . Il tineam pe picioarele mele, pozitia fiind cam ca in bouncer, si a inceput sa ridice capul. Vazand ca tot incearca si se enerveaza daca nu reuseste decat capul sa il ridice, i-am tinut mainile. Nu dati cu rosii
. Doar l-al tinut, nu l-am tras. S-a ridicat el. Si dupa am zis gata, l-am pus pe burta ca sa uite ce vroia sa faca.
, si revin cand pot

loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anilansa loredanar...alternativa care la noi a mers bine... este puffis... am luat nr 2, doua baxuri si 1 bax nr 3 dar sotul ultima data nu a gasit si a luat pampers ... stiind ca la Darius a mers bine Alina ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Anilansa |
de unde ai luat Pufies ???????? !!!!!!
eu am rascolit Kaufland, Carrefour, Billa si pauza.. !