Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
............... Oare explicatia faptului ca nu racesc e ca nu mananc orez? Asta ar fi un articol f bun, l-as scrie la modul serios, cu morga de concluzie stiintifica, Orezul - cauza rinofaringitelor acute
..............


Andra, ce m-ai amuzat cu analogia ta :))) Da, si eu as putea adauga ca nu am alergii pt ca ... mananc de toate:))) Oricum, cum prind un chinez pe-aici il invit la o cana de lapte cald.
Merci mult ca ne-ai spus ce carte citesti, am gasit-o si eu acum free www.scribd.com/doc/71562100/De-Ce-Dragostea-Conteaza-traducere-Completa" target="_blank">AICI. Sper sa ma lase pustiul sa o citesc, ca acum suntem fara bunici iar el e un terorist care nu doarme si ne vrea doar langa el


din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"




Adra-Ilida de acord cu voi si...merci de carte!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy


Buna regasit dragelor, sper ca va mai amintiti de mine ! Fetele de pe Fb nu e cazul, ca acolo activez, dar aici desi mi-e drag si dor de voi si atmosfera de altadata, mi-e imposibil sa tin pasul cu povestile de pe forum, de cand m-am intors la serviciu. FB e la indemana de pe telefon: logare usoara, povesti instant, poze si comentarii facil de accesat. Dar am promis sa mai intru si sa mai dau un semn de viata si aici, asa ca acum in prag de Sarbatori mi se pare un moment f bun sa va salut. Ma scuz insa din start ca nu am citit prea mult, doar ultimile pagini din capitolul trecut, si sunt in urma cu vreo ... 10 capitole, asa ca sa ma iertati daca nu sunt prea la subiectul zilei.

In primul rand felicitari sarbatoritilor din ultima vreme, si celor de astazi, sa va creasca puiutii mari si sanatosi!

Noi suntem bine, busy dar sanatosi. Philip creste in continuare ca Praslea cel Voinic. La revizia de 4 luni avea 8,2 kg si 66 cm (poarta haine pt 9 luni). Am inca lapte si planuiesc sa nu il diversific pana la 6 luni. E vesel, energic si activ, si face aceleasi minuni ca orice copil de varsta lui. A bifat la fiecare varsta milestone-urile specifice, fara a fi un copil precoce. E doar cel mai scump si drag si cuminte si frumos, ca e al nostru, cum sunt sigura ca e al fiecareia dintre voi.

Eu merg deja de o luna jumate la serviciu, partial-color e drept, dar destul cat sa mi se pare ca m-am intors de o vesnicie. E bine, e f multa treaba, dar asa imi trece timpul f repede pana vin acasa la minunile mele. Si ca sa parafrazez o expresie pe care am citit-o in capitolul trecut, eu sunt dezumflata de somn, adica in permanent deficit, pentru ca ma trezesc devreme, dupa nopti cu somn fractionat, dar sunt OK asa, m-am adaptata la max. 5h de somn/zi. Trece perioada asta, desi mai vin altele cu nesomn. A, Philip e ingrijit de mama, care e o minunata si o grijulie, cu iubire si rabdare nemarginite, asa ca ma consider o norocoasa pt fiecare clipa cat o am langa mine pe mama.

Sophia e fetita mare, intrata bien in rolul de surioara mai mare, dar acum foarte ocupata cu serbari, mosi si liste peste liste de jucarii. Nu stiu mamelor care mai aveti copii cum simtiti, dar eu de cand s-a nascut fratiorul ei pe care il ador, o iubesc si mai mult, e lumina ochilor mei si mandria mea de mama care s-a straduit din rasputeri in viata asta in viteza sa o modeleze cat mai bine si mai... ca acasa. E fetita mea cea calda, vesela, isteata, chiar daca uneori intensa, puternica si incapatanata. Scuze daca m-am intins prea mult despre noi, dar asta e universul meu in care ma scufund in fiecare zi.

Am mai vrut neaparat sa o mentionez pe Felicia: draga mea, ma bucur ca ai cu Gabriel o noua perspectiva a situatiei, ce usurare trebuie sa simti. Bravo, ma bucur din suflet, si fa in continuare ce faci, ca faci bine! Si acum ca te stii pe o directie, nu renunta la nici un ajutor din afara care ti se ofera, stiu cum e cu copii puternici, cum am mai povestit noi! Bafta si ne auzim!

Lulusor, am vazut ce ai scris si tu cu cateva pagini in urma. In primul rand sa va fie de bine concediul, ma bucur f mult pt voi! In al doile rand nu vreau sa te ingrijorez, dar iti sugerez sa incerci niste investigatii la un alergolog pediatru cu Eric, caci de multe ori dermatita atopica e semn de alergii. Si Sophia a avut dermatita cand era bebelus, nu asa generalizata si cu mancarimi ca puiul tau, dar a avut pe cap cojite, fara sa putem scapa de ele mult timp, si pe o manuta tot facea. In plus de f mica a avut probleme cu caca, constipatie, gaze si dureri de burtica, si nu ne-a "ghicit" nimeni de alergii. Pana cand la 3 ani, dupa vaccinarea MMR (ROR cred in Ro)- ultima picatura care a varsat paharul - i-a "explodat" pe piele ca urticarie si i s-a depistat adevarata cauza (alergii alimentare multiple, inclusiv la lapte)! Iti spun cazul nostru doar ca sa cauti raspunsuri si second opinions, ca tare as fi vrut privind in urma sa imi spuna si mie cineva. Succes!

Mai cat m-am intins, ca pe vremuri! Cred ca am batut-o si pe Miha! Ma opresc aici si sper sa mai revin curand, daca ma mai primiti tot asa ca o cometa care apare si dispare. Eu una va pup cu drag, va urez pregatiri cu spor de Sarbatori si sanatate multa. A, si bun venit fetelor noi, am vazut cateva nume cu care nu sunt familiarizata, dar e loc pentru toata mamicile de iulie-august 2011.

Toate cele bune si pe curand,




Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"



Mi s-a dus raspunsul aiurea ca eram cu bebe la purtator
Deci vroiam si eu sa-ti urez toate cele bune tie si familiei tale minunate, sa o saluti pe mamica ta, desi nu o cunosc,si sa-i spui ca tare mi-as dori si eu asa un ajutor bun si drag
Te pup si-ti doresc sa ai sarbatori minunate si pline de impliniri

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

'Neata,

Alexia cum a dormit Bubu azi-noapte?

Minolau sa stii ca la mine faza cu mersul cu masina in sarcina a avut 2 rezultate total diferite . Lui Razvi i-a placut din prima in masina, ba chiar cand nu adormea il puneam in scoica si dadeam ture cu masina si in 2 min era dus in lumea viselor , insa la Andra e diferit, ei nu-i place mai deloc, e fitzoasa .

Lissa ma bucur ca nu mai are Anusca febra .

Anca felicitari pentru somnicul prelungit si bafta la cumparaturi.

O zi frumoasa tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

neata !!
multumesc de cafea delicioasa si ma scoala din morti
Crisspy Bubu s-a culcat aseara la 9 , a papat pe la 1.30 si s-a trezit la 8, a papat si de la 9 doarme si acum ....a vb de dimineata de ne-am pus pernele in cap si eu si tac-su :)) parca este un mic chinez :))sau arab...atat de incalcit, dar foarte cursiv i cu pauze si intonatiile de rigoare :))
La gingie jos se vede pe inetrior o umflatura (cred ca am mai spus ),
Pup dulce pe toti 3,tu , Razvi si Andra

de buburuza Ruxandra Ioana (04.08.2011)


Bine ca a-ti reusit sa va odihniti:si voi si ea

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

Salutare!
V-am citit, ati scris ceva de ieri. Luca cred ca trece si el prin puseul de 4 luni ca asta noapte s-a trezit din ora in ora .
Aseara am reusit si eu sa fac bradul, deci vine si la noi .
In legatura cu lactatele, ce sa zic, eu nu sunt prea mare fan, dar oricum ca sa spui ca un astfel de regim singular te ajuta sa scapi de o boala e subiectiv, parerea mea.
Serbarea a mers bine, copii draguti, emotionatii, pe alocuri plictisiti, chiar daca nu a durat foarte mult. A fost mult mai bine ca anul trecut.
M-a sictirit insa un tatic si am ramas cu un gust amar care nu-mi mai trece. S-a apucat sa injure o fetita care statea langa fiica lui si nu-i prea dadea pace la fiica-sa. Fetita nazdravana e infiata si e un pic mai creola, a folosit chiar numele unei pasari negre la culoare, ca sa o injure, asta ne este civilizatia...si avem atatea pretentii de la bietii copii pe cand noi...
Astazi merg si eu sa definitivez cu cadourile si dupa amiaza la vaccin.
Va si va doresc o zi frumoasa ca a mea este un pic mohorata.

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)


O zi frumoasa si tie,bafta la vaccin si sper sa primiti cadourile dorite sub bradut!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Paula M, mai ai febra?

~ Pt a reduce febra, dati la cuptor o ceapa mare timp de 40 minute, apoi zdrobiti-o pt a extrage sucul, care trebuie amestecat cu o cantit. egala de miere. Luati dou lingurite din acel amestec la fiecare 2,3 ore.
Luat din ghidul alimentelor sanatoase de Michael Van Straten.


mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)





Multumim iubita Inca nu suntem raciti,dar iarna abia maine incepe

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Miha, la ce telenovela te uiti?
Eu am innebunit cu serialele, m-am uitat la Downton Abbey, apoi la Mad Men si de ieri m-am apucat de Lie to me

blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world


Stiu ca nu m-ai intrebat pe mine,dar eu ma uit la The Mentalist
Tu Miha?

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

Seara buna mamici si pitici!
Mai ce premiera pt mine sa scriu prima intr-un capitol Meci Oana - sau daca nu celei care l-a creat


Am intrat repejor ca sa va impartasesc si voua un link pe care l-am primit si care ma pune sa fac cercetari. Mai intai m-am gandit la voi, mai ales cele cu experienta, poate ma lamuriti si pe mine ce e adevar si ce e fictiune in articol. Linkul AICI
Mie mi se apre SF in primul rand afirmatia ca asiaticii nu mananca lapte. Apoi, de ce ne-a lasat Doame-Doamne lactatia daca nu sa ne hranim copiii? Ca pana acum mie omul mi se pare o masinarie la care fiecare organ are un rol bine stabilit, deci sanii clar trebuie folositi si altfel decat podoabe.
Voi ce parere aveti? Sa credem ce scriu domnii acolo?





din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"




Asiaticii nu manaca lactate. Deloc.

Eu sunt VARZA! A inceput sa mai treaca raceala si nu mai fac temperatura, dar a venit peste un fond de oboseala accentuat si m-a terminat detot. Bine ca mi-am scazut temperatura facand bucataria luna, nu mai zic.

Am pus poze cu Bobeata ridicat in patru labe pe fb. O sa pun si filmulet zilele astea, sa ma mai refac si eu putin. Nazdravanel daca a vazut ca oricat s-ar deplasa inapoi mai mult se indeparteaza de tinta propusa, a inceput sa sara ca broscuta in fata, prima data se arunca pe burtica, cum te arunci la bazinul de inot. Tragea genunchi sub piept ridicat bine pe manute si se arunca in cap, acum se ridica in patru labe si sare, top, top. Il pupa mama.
Si leagana patutul de zici ca o sa sara din balamale, noi avem transformar cu leganare si ii place W"sa se dea huta" singurel.
Inca nu am citit tot ce ati scris, dar sincer sunt atat de terminata ca nu cred ca sunt in stare sa raspund. O sa revin cu forte noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Miha, la ce telenovela te uiti?
Eu am innebunit cu serialele, m-am uitat la Downton Abbey, apoi la Mad Men si de ieri m-am apucat de Lie to me




Stiu ca nu m-ai intrebat pe mine,dar eu ma uit la The Mentalist
Tu Miha?

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

a fost acum ceva timp la tv, si ma mai uitam la el, vreau ceva nou-nout

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Pfuuuiiii... am vrut sa va scriu aseara dar cu micul meu terorist nu am mai apucat. Deci! Facem baita, facem masajul, il pun la san, adoarme. Stau cu el 20 de minute, il pun in pat, nu se trezeste. Este ora 10. Fug si eu la bucatarie sa mananc ceva. In 5 minute il aud ca plange. Ma duc la el, il linistesc, aprind lampa aia muzicala de la Primii pasi, si stam asa. El linistit, eu linistita. Se face 11, tot nu doarme. Se face 11.30 si incepe sa devina agitat si sa planga. Il iau cu mine in pat, il pun la san. Incepe sa suga, si suge, si suge, si suge... vomita. Iar suge. Iar vomita. Iar suge. Se face 12.30 si tot nu doarme, dar suge. Se face 1 si face un caca rasunator. Il schimb, in pun in pat, si suge. La 1.30 adoarme.
Eh, ziceti si voi ce copil am. Daca nu ar fi problema asta cu adormitul, zau ca nu as zice nici pas. Nu ma deranjeaza nici ca-i miorlait din orice (adica urlam repede), nici ca mananca la fiecare 2 ore mai abitir ca in prima luna, nici nimic.
Gresesc undeva? Ziua doarme cam 3 reprize. Prima doarme intre o ora si doua ore. Celelalte maxim o ora fiecare. In total intre 3-4 ore se domn pe zi, si cam 10 pe noapte. Dimineata se trezeste tarziu, pe la 10-11, eu zic ca din cauza dormitului seara tarziu.
Este adevarat ca zilele astea am tot fost plecati, ba pe la ai mei, ba dupa cadouri, si copilul s-o fi resimtit, ca in manduca nu doarme ca in pat, evident. In fine.... nu ma plang, sanatosi sa fin ca le-om trece pe toate, dar tare as vrea sa inteleg unde gresesc.

Adra, citindu-te aseara, voiam sa-ti spun ca suntem si noi la fel. Mai, ei cred ca tzitzi este a lor si numai a lor. Agatata de gatul lor, la dispozitia lor oricand au ei chef sa molfaie ceva.

Crisppy, facem schimb? Ti-l dau eu pe Stefan care mananca la 2 ore!

Minodora, bine ai venit!

Navicula, multumesc de pontul cu Kaufland. Cred ca mai astept putin pana cumpar sistemul.

Alexia, draguta de Ruxi.... imi pare rau ca o doare atat de tare. Tie iti doresc putere sa treci peste noptile astea. Nu ai ce face, doar sa incerci sa o alini pe ea atat cat poti.

Gliana, cred ca esti tare nerabdatoarea sa-ti vezi fata acasa.

As mai fi avut multe de spus, dar v-am citit aseara tarziu (in pat, de pe telefon), si cred ca nu am raspuns chiar tot ce voiam. Mai revin, mai raspund.


Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011)


Eu zic ca esti o mama super buna,ca nu gresesti cu nimic si nici nu trebuie vreodata sa-ti mai pui aceasta intrebarePur si simplu sunt copii si copii.Asta este Verisoara sotului meu are un baietel de 1 ani si 3 luni care de cand s-a nascut si pana in prezent se scoala de 5-6 ori/noapte si o vrea non-stop pe maica-sa ,asa ca....asa sunt unii copii!
Oricum,esti de admirat pentru cate faci
Iti urez nopti mai linistite

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui crudiutalida

Salutari si de la noi!Am terminat curatenia de sarbatori,cu papica nu ma stresez ca facem craciunul la mama si a zis ca pregateste ea tot...si ne asteapta pe totiasa ca am scapat
Amaia cum e cu soacraa?
Lorialex....nici eu nu accept sfaturi de la soacra care nici macar nu si-a crescut propriul copil,la o luna si jumatate l-a dat bunicii sa-l creasca ca era prea obosita femeia,nu dormea noaptea,slabise,copilul tot plangea....si imi zice ca era si ea copil la 19 ani....cum sa-l creasca ea?...dar sfaturi stie sa dea....asa ca passs......ea vb ,ea aude ca eu si sotul i-am spus direct sa ne lase in pace ca ne crestem copilul cum credem noi
Lisssa_ana nu m-am gandit la asta...dar oricum ignor ce nu-mi convine din conversatie...sti...ca sa fie bine..
babyblue nici printesa mea nu prea e interesata de jucarii.....tot eu sunt cea mai buna jucarie..si nu vrea sa stea singura ,daca sunt in camera pe langa ea e ok....daca a vazut usa ca am iesit e belea.....asa ca marea majoritate a timpului sunt jucaria ei
Avem si noi cateva nopti de cand ne trezim de 4-5 ori pe noapte asa ca dimineata sunt zombii...o fi puseu?mi-e dor de noptile in care se culca la 22-23 si se trezea la 5:30 sa pape si apoi la 7-8
Va pup ca s-a trezit bandita

Talida,cea mai fericita mamica de Maria Alexandra(22 august 2011)

Super

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput