Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Edelweiss un si o imbratisare...Cred ca ti-e foarte greu ...

Felicia cred ca iti trebuie mare tarie de caracter cu Bitzu tau..

Bravo Imi!!! Ma bucur ca i-ai facut asa cadou mamicii tale..

mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Lulusor, multa sanatate, sa va mearga bine cu tratamentul
Floare de colt, nu poti lua legatura cu parinti care au copii ce sufera de aceeasi boala ca Emma? macar virtual, cred ca te-ar ajuta sa discuti cu oameni aflati in aceeasi situatie. E posibil sa existe, fie forum, fie grup pe FB

Exista niste vase emailate pentru bebelusi, facuti de o firma Ves, gasiti detalii pe net

Din cate stiu eu, laptele de capra se consuma crud. N-am incercat niciodata, tata a avut capre la tara, branza mancam, dar lapte crud, tzz-tzz, nu-i de mine. Oricum nu prea beau niciun fel de lapte

I-a placut Evei la bazin, bineinteles, e o balacita. O sa mearga din ianuarie, pana atunci o sa ne baraie zilnic la cap cu intrebarea "azi merg la bazin?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza....cafea?????

lissa ms de idee dar nu am nici o oala minune

lori tu parca ai dat o reteta de vita pe facebook si nu am notat0o...o mai dai odata????

andra ma bucur ca i-a placut evei la bazin...pe razvi il duc la tenis de 2 ori pe sapt

lulusor sa dea bunul Dumnezeu sa gasiti solutii ptr micul eric!multa sanatate

laura sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Valentina.... o imbrasisare din partea mea mamico..
cristelle , f tare povestirea romanului:))))), imi imaginez cum se uitau colegii la el.numai noi putem sa intelegem cat e de buna pomana porcului si soricul mancat cu sare imediat dupe ce a fost parlit "raposatul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

cristelle25am ras copios.Multumesc am vazut poze sunteti o familie foarte frumoasa
Andra ma bucur ca ia placut Evei la bazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Va multumesc pentru ganduri, imi par rau ca am scris un mesaj asa trist in aceasta perioada.
Felicia, multumesc Pediatra ne a spus ca multi copii refuza sa se alimenteze si anorexia e specifica acestei varste. Psihologul ce v-a spus ? Emma mananca foarte putin, sunt seri cand se culca fara sa manance nimic, eu o sa intreb neuropediatrul la urmatoarea vizita.
Andra, boala fetitei mele este extrem de rara, am intrat deja in contact cu parinti ai caror copii au aproximativ aceleasi dificultati si am intrat in contact cu parinti de copii cu tulburari din sfera autismului, spre acest diagnostic ne indreptam.
Nu am mai scris asa mult pe forum, parca nu mai tin pasul, nu ma pot ocupa nici de Matei cum as vrea, atatea alte lucruri imi ocupa mintea. Vroiam sa imi explic intr un fel absenta de pe forum.
Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru mesaje

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

cristelle25am ras copios.Multumesc am vazut poze sunteti o familie foarte frumoasa
Andra ma bucur ca ia placut Evei la bazin.

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)


Multumim Gliana!!

Din ce mi-am mai adus aminte .. Bravo Bobo tine-o tot asa..

Lulusor sper sa gasiti un tratament pt dermatita

Lissa ma bucur ca Ana nu mai are febra.

Super ca Evei ii place la bazin..Am vazut ca si Sofia a lui Krissy e mare inotatoare.Si noi vrem sa il facem pe Vlad deja tati face lectii cu el in fiecare seara..in curand nici nu o sa ne mai trebuiasca colacul..

Al meu se plictiseste foarte repede si el de jucarii..daca nu iesim afara cum s-a intamplat luni pentru ca a plouat torential toata ziua , e teroare ..Se smiorcaie in continuu..Oricum am un copil cuminte..ca in burtica..

Am mai cumparat cate ceva pentru masa de Craciun..Cum suntem mai multe familii de romani , ne strangem la noi acasa..Menu-ul e compus in afara de aperitive si salata boeuf din sarmale , friptura, cozonaci si eclere..Sper sa ma lase strumfulica sa framant cozonacii..Apropos ..mersi Anamaria de ideea cu Finetti
Desi e primul Craciun in trei , parca tot nu simt ca e Craciun..e al treilea Craciun in Singapore si mi se pare tare ciudat la 30 de grade ..plus faptul ca aici e mai mult o sarbatoare comerciala..cu toate decoratiunile si brazii lor..Mi-e dor de mirosul de brad, de frigul intepator , de colindatori, de zapada..Cred ca daca as fi acasa acum, mi-as dori sa fie cald

Scuze de divagatie...




mami fericita de strumf Vlad Rafael (9 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell



Din cate stiu eu, laptele de capra se consuma crud. N-am incercat niciodata, tata a avut capre la tara, branza mancam, dar lapte crud, tzz-tzz, nu-i de mine. Oricum nu prea beau niciun fel de lapte


blog

casa, dulce casa

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world


asa este, se bea crud, Cristina cand era mica, bunica mea avea capra si dimineata aducea cate o canita si o bea toata domnisoara. Nu-mi mai aduc aminte daca am gustat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Mamutz si eu obisnuiam sa-i sterilizez lui Razvi biberoanele cu solutia de la Chicco, dar acum tarziu spa 2 ani, si tot mi-a zis pediatra sa nu mai folosesc ca oricat as clati tot nu se ia solutia perfect. In mod normal nu se mai sterilizeaza nimic dupa 6 luni, insa e mai riscant sa nu sterilizezi macar biberoanele, mediul ala este propice dezvoltarii de bacterii.

Lissa sanatate multa lui Filip .

Miha felicitari pentru rasul lui Imi. Sfatul meu este sa o lasi pe ea sa aleaga mai incolo daca vrea sa fie vegetariana sau nu. Sau daca hotarati voi parintii sa cereti sfatul unui specialist cu privire la ce alimente trebuie sa-i dati lui Imi pentru a suplini lipsa proteinelor din carne, ou, samd.

Lulusor imi pare asa de rau de Eric cum sufera el de la dermatita. Sper ca tratamentul osteopat sa dea rezultate . Razvi e OK acum, stau amandoi cu mama mea care s-a mutat definitiv la mine acum ca tati nu mai e.

Laura ma bucur ca sunteti OK. Sarbatori fericite si distractie placuta la munte.

Felicia imi amintesc ca si la Razvi ieseau dintisorii tot 3 deodata, insa la el nu s-a manifestat cu durere, numai cu obraji rosii si multe bale. Nici eu nu-i fac acum vaccinul de 4 luni, o las pana dupa sarbatori pentru ca sincer imi e frica de reactie, la cel de 2 luni a reactionat prin pierderea poftei de mancare. Cum e ea asa mofturoasa asta imi trebuie acum de Craciun sa-si piarda si apetitul infim pe care il are.

Imi pare rau sa aud de Bitzu ca nu vrea sa manance, si Razvi a trecut printr-o perioada asemanatoare cand s-a nascut Andra. Asa era si inainte sa vina surioara pe lume?

Navicula felicitari pentru parametrii lui Luca

Vn_edelweiss si multa putere sa poti sa ai grija de puii tai fiecare special in felul lui .

Adra felicitari pentru inaugurarea bazinului . La primavara il duc si eu pe Razvi, sper sa ii placa ca seara la baie abia il scot din cada.

Andra azi noapte mi-a facut febra, 38.4. M-am speriat initial pentru ca nu stiam cum reactioneaza la temperatura (Razvi la 39.5 - 40 danseaza prin casa). Insa ea era croita pe vorbit, ne-a tinut o ora sa ne povesteasca de toate. I-am bagat jumatate de supozitor cu paracetamol si i-a trecut. Sper sa fie numai de la supraincalzire, aseara a exagerat mama mea si a imbracat-o cam gros.

O zi frumoasa tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Apropo de laptele de capra, pe mine mama m-a alaptat pana la 1,5 ani, apoi, pana la 15 ani, am mancat numai lapte de capra si branza de capra facuta in casa, proaspata. Nu am fost niciodata lipsa de calciu si nu am fost bolnava in copilarie.
Si acum nu am mai racit de vreo 3 ani, iar temperatura nici nu tin minte cand am mai facut.
Si pe Bobo as vrea sa il alaptez cat mai mult si apoi o sa ii dau lapte de capra.
Kris bine documentata mereu. Mai rar dar la obiect.

Mergi la inceput