Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)
Raspunsuri - Pagina 7
claumarcoci spune:
Salutare dragi mamici si burtici!
La multi Ani !!! la mamici, burtici si bebei cu numele de Stefan,Stefania
Noi ne-am intors aseara de la munte, a fost foarte frumos, un bb sociabil are mami, l-am scos cu fundu in zapada, si in ziua de Craciun cu nasul in fulgi de nea, i-a placut, o sa mai repetam.
Stiu ca am mai intrebat odata demult, dar intre timp am primit cadou un port bebe si nu-mi place, asa ca reiau Wrap versus sling.
Care aveti vreau ceva care sa fie OK ptr bb si ptr spatele meu si sa se lege f usor deoarece cand ies afara imi ingheata mainile ceva de groaza si cand il iau din carut si-l pun in wrap/sling sa pot face asta cu mainile mele inghetate, a si f important sa-l am pana la 2 ani, ca vad ca-s pe kg/luni/ani
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
madline82 spune:
Neata la toata lumea, vad ca sunteti tare somnoroase, ori vacanta asta ne-a lenevit pe toate
La cat timp dupa nastere v-a venit CM?
gravidacori spune:
ce fac fetele? cum ati petrecut craciunul,bebeii ce fac?
MADA, mie kiar ieri mi-a spus o amica ca i-=a venit. are bebe de 8luni jumate si inca alapteaza. ea e f stresata si crede ca din acest motiv i-a venit.
pup la toti bebeii
madline82 spune:
Mie mi-a venit azi dim, la 7 luni si 4 zile.Estela a fost f plangacioasa si morocanoasa ultimele 2 zile si cred ca din cauza assta..
oiyoy spune:
poate Estela se pregateste de dintoci.
eu i-am dat fetei azi suc de ananas proaspat stors aprox 15-20ml.la inceput si-a dat seama ca e ceva nou urmand sa deschida gurita cu usurinta, doar ca s-a terminat...
oana.irina spune:
Buna fetele!
Citat: |
Mie mi-a venit azi dim, la 7 luni si 4 zile.Estela a fost f plangacioasa si morocanoasa ultimele 2 zile si cred ca din cauza asta.. |
Citat: |
ceva idei meniu de An Nou? |
Chiar asa, ce faceti de Revelion?
De ieri Maria are nasucul infundat, e plina de mucisori. S-a si iritat la cat i l-am tot sters. Sper sa ramana la faza asta si sa ii treaca. Mie mi-a trecut raceala. Am luat oscilococcinum.
oiyoy spune:
pentru noi oana intrebam de idei de meniu pentru ca fata cu dintocii ei nu prea mai mananca.oare daca dai fata cu o crema grasa de galbenele se mai irita la nasuc?
Mada de aici se explica si starea ta din ultimul timp