Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)
Raspunsuri - Pagina 8
Stefana spune:
Buna, mamici si bebici. Remember us?
Nu am mai intrat de cand am inceput serviciu, prin octombrie. Povestea e ca ne-am mutat, insa in cursul saptamanii stam la bunica, ca e aproape de serviciul meu si nu-l mai scot pe Tudor din casa dimineata, iar in week-end venim la noi acasa. Asa ca sunt mereu pe drumuri, cu bagajele facute si desfacute, fara acces la net si cu o gramada de treaba, ca sunt muuulte de pus la punct acasa la noi. Printre picaturi v-am mai citit, pe apucate. Ai nascut deja, Ionela, de muuult. Felicitari si sa ai un Tudor sanatos si frumos ca si Mihnea! Imi cer scuze ca nu am mai retinut si alte evenimente, am citit pe diagonala.
Sa va mai zic de noi. Am facut in Ajun 9 luni, avem 76 cm si 9,5 kg. Papam binisor si diversificat, tzitzi de 2-3 ori pe zi, cand se poate, macar cate o gurita, de pofta si toata noaptea, la discretie. Mergem in premergator si tinut de manute, zicem ba-ba si ta-ta si suntem suuuuuper curios si nazdravan.
Cum a fost Craciunul vostru? Eu asteptam zapada, sa vad cum se bucura Tudor de fulgi... dar degeaba. Am facut bradut, l-am baricadat bina ca sa nu traga de el, si am stat cuminti acasa. Sa vedeti ce s-a bucurat de luminitele din brad!!! Pe 27 l-am sarbatorit, ca e si Stefan, am avut musafiri si i-am facut tort. I-am facut si lui unul mic, mic. stiti ce fain a iesit si ce i-a placut? Am pus o banana, un strop de unt fara sare, o lingurita de faina, un galbenus si un piculet de praf de copt. Am pus aluatul asta intr-o forma de briosa si l-am copt. a iesit un tortulet super, pe care l-a papat singurel cu manuta, s-a mozolit tot, dar i-a placut.
Zilele astea am mai avut concediu de odihna, dar din ianuarie pauza, o sa muncesc zi de zi, si, chiar daca doar 6 ore, tot mi se pare greu sa stau atata fara el. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand voi lucra full-time. O sa plec la 8.30 de acasa si o sa vin la 18.30
Ca citeam in ultimele pagini, mie inca nu mi-a venit CM si nici nu-l astept cat timp o sa alaptez.
Claudia, noi avem sling cu inele de la 2 luni si il folosim cu placere, dar mai rarut in ultima vreme, pt ca iese afara mai des cu buni, care il scoate in carut si oricum mi se pare mai greoi de purtat asta, cu geci groase pe noi. Dar asteptam cu interes primavara sa-l folosim din nou. Eu mi-as lua un mei-tai, care e f fain, dar vezi ca se foloseste doar dupa 6 luni. Sau, daca iti permiti, o manduca. Da o cautare pe google.
In alta ordine de idei, eu as vrea sa vand carutul lui bebe, un Chicco 3 in 1, pt ca deja nu mai folosim landoul si scoica si e pacat sa le tinem degeaba in pod, si as lua unul sport, usurel, ca sa-l poata cara bunica pe scari, care sa se plieze tip carte, sa incapa mai bine in portbagaj. Si, bineinteles, ceva mult mai ieftin decat acesta. Aveti ceva recomandari?
Am scris un roman si probabil n-o sa ma citeasca nimeni, mai ales ca dau atat de rar pe aici.
Dar va doresc sarbatori fericite un an minunat alaturi de puiutii vostri, un an cat mai bun (desi mai bun decat 2011 nu vad cum ar putea fi vreunul ([fac cu ochiul]), multa sanatate si multe, multe bucurii!
Va pup pe toti!
claumarcoci spune:
Suntem prin zona , prin bucatarie sau la plimbare ca cu asa vreme zici ca e primavara, ieri cantau pasarelele .
Dar daca iau anticonceptionale cum stiu cand o sa-mi mai vina?
De fapt eu sufar de migrena si ma doare capul fix cand vine prima piucatura si m-a durut capul de prin luna a doua, deci in concluzie mi-a venit si mie
Meniuri de rev.....hmmmm, cu bb mic o sa vina doar nasi lui bb la noi si toata lumea e satula de carne, dar nici meniu vegetarian parca nu as face , am facut niste fursecuri aseara, in seara asta mai fac o alba ca zapada (is fan ) nista salata si o friptura si o ciorba de perisoare. Cam atata, totul stins cu iaurt
Spor la pregatiri
PS. ce de-a bbei craciunite pe aici
Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011
claumarcoci spune:
Stefana merci de idee cu manduca, dar uauuu ce pret are mai iau un carut, mai bine 2 sport
Cred ca o sa raman pe sling cu inele, dar de acuma la anul dau comanda si sper sa fie ok.
La multe lunite lui bb si imi place ca esti activa, chiar daca nu reusesti sa stai mai mult cu puiul, bine ca ai o bunica, noi nu o avem( o avem la peste 400 km una si alta la cateva mii de km) si sa stii ca si pe mine ma bate gandul sa merg la munca la un an chiar daca am optat ptr 2 .
Spor la pregatiri , dau si eu fuga sa-mi schimb look-ul(ma fac foxy )
oana.irina spune:
Stefana, buna! Esti o mamica de admirat, foarte curajoasa. Bebe Stefan, e deja mare. Mult succes in activitate si cand ai timp, sa mai treci sa ne mai spui despre voi.[pup
Eu trebuie sa imi fac griji pentru ca imi vine lunar? Nici nu stiu...
Am chemat astazi medicul sa o vada pe Maria pt ca aseara a facut iar febra si azi aproape ca nu mai putea respira pe nasuc. Am dat-o cu crema grasa la nasuc, e iritata toata.
Am inceput tratament cu oscillococcinum, panadol baby si vitC. Sper sa ii treaca mai repede sa nu ajungem la antibiotic. Am luat si antibiotic pe reteta, sa il avem in casa in caz ca se agraveaza si va fi nevoie.
claumarcoci spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana.irina Stefana, buna! Esti o mamica de admirat, foarte curajoasa. Bebe Stefan, e deja mare. Mult succes in activitate si cand ai timp, sa mai treci sa ne mai spui despre voi.[pup Eu trebuie sa imi fac griji pentru ca imi vine lunar? Nici nu stiu... Am chemat astazi medicul sa o vada pe Maria pt ca aseara a facut iar febra si azi aproape ca nu mai putea respira pe nasuc. Am dat-o cu crema grasa la nasuc, e iritata toata. Am inceput tratament cu oscillococcinum, panadol baby si vitC. Sper sa ii treaca mai repede sa nu ajungem la antibiotic. Am luat si antibiotic pe reteta, sa il avem in casa in caz ca se agraveaza si va fi nevoie. Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Multa sanatate la bebelina Oana!
Speram sa nu ajungi la antibiotic
Si bb meu e un pic fornait dar nu are muci sau nu-i vad eu ,offf
oana.irina spune:
Multumim Claudia! Cel mai probabil, nu o sa ajungem la antibiotic, dar suntem en garde.
Am nenorocit-o cu mucii. Numai cand ii arat pompita urla si ma bate cu mainile si picioarele.
LenaC spune:
citat din mesajul lui claumarcoci Salutare dragi mamici si burtici! La multi Ani !!! la mamici, burtici si bebei cu numele de Stefan,Stefania Noi ne-am intors aseara de la munte, a fost foarte frumos, un bb sociabil are mami, l-am scos cu fundu in zapada, si in ziua de Craciun cu nasul in fulgi de nea, i-a placut, o sa mai repetam. Stiu ca am mai intrebat odata demult, dar intre timp am primit cadou un port bebe si nu-mi place, asa ca reiau Wrap versus sling. Care aveti vreau ceva care sa fie OK ptr bb si ptr spatele meu si sa se lege f usor deoarece cand ies afara imi ingheata mainile ceva de groaza si cand il iau din carut si-l pun in wrap/sling sa pot face asta cu mainile mele inghetate, a si f important sa-l am pana la 2 ani, ca vad ca-s pe kg/luni/ani Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011 |
Salutare,
Claudia, intre sling si wrap as alege sling, pentru ca e usor de pus si scos... pe cand wrap-ul necesita timp sa il pui.
Noua ne-a adus mosul Manduca. Este foarte faina. Maia nu prea vrea sa stea in ea, dar sunt sigura k o sa se schimbe... la fel se impinge si cand o tin in brate :D
Oana, sper sa ii treaca racela repede Mariei. Si Maia face precum trenul cand vede pompita :(
Ce pozici dragute aveti toate la avatar
madline82 spune:
Buna fetelor, nu prea am avut timp de scris zilele astea,numai in musafiri am tinut-o..
Stefana, si eu alaptez, ba inca as putea spune ca exclusiv chiar, pt ca fata mea vrea doar tazta si mancare mai deloc, dar mi-a venit ciclu dupa 7 luni de la nastere/..asta e.
Oana, e o legatura intre primul ciclul menstrual si starea de morocanosenie si plans a copilului, deoarece se modifica gustul laptelui...
Noi ne pregatim cu papa pt Revelion, poate am timp sa va mai scriu maine.Va pup!
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui madline82 Buna fetelor, nu prea am avut timp de scris zilele astea,numai in musafiri am tinut-o.. Oana, e o legatura intre primul ciclul menstrual si starea de morocanosenie si plans a copilului, deoarece se modifica gustul laptelui... Noi ne pregatim cu papa pt Revelion, poate am timp sa va mai scriu maine.Va pup! Mamica Estelei , 24.mai 2011 |
MIT
oana.irina spune:
E foarte faina Manduca, dar scuuumpaaa...
Lena, sunteti norocoase!
E oficial. Suntem consemnate la domiciliu, macar o saptamana!
Voi ce faceti de Rev?