Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Clau oare vor fi si maine reduceri? Ca azi am aflat prea tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna ziua
A facut cineva , in timpul sarcinii, tratament cu Cervugid??
In urma rezultatului primit la analizele secretiei vaginale, d-na doctor mi-a spus sa fac tratament 10 zile cu acest medicament .

Asteptand minunea mea ... +37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Buna ziua
In urma rezultatului primit la analizele secretiei vaginale, d-na doctor mi-a spus sa fac tratament 10 zile cu acest medicament .

Da si e ok in sarcina. Ideea e ca si daca nu ai o infectie si e doar o inflamatie e ok sa il folosesti. Eu nu sunt adepta medicamentelor dar e bine ca "locul"sa fie pregatit pentru marele eveniment. Daca Vaginul e inflamat are risc mai mare de rupere in timpul expulziei. Ideea e ca un perineu neinflamat e mai elastic si mai ok la nastere.
Spor la tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Buna ziua

Da si e ok in sarcina. Ideea e ca si daca nu ai o infectie si e doar o inflamatie e ok sa il folosesti. Eu nu sunt adepta medicamentelor dar e bine ca "locul"sa fie pregatit pentru marele eveniment. Daca Vaginul e inflamat are risc mai mare de rupere in timpul expulziei. Ideea e ca un perineu neinflamat e mai elastic si mai ok la nastere.
Spor la tratament

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Multumessc mult pentru raspuns .
Mi-ai luat un bolovan de pe inima . Eram foarte ingrijorata pentru ca pana acum nu am luat nici un medicament pe toata durata sarcinii, decat vreo 3-4 pastile de No-spa . Iar acum , in ultimul moment , a aparut neprevazutul . Multumesc, multumesc multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Clau oare vor fi si maine reduceri? Ca azi am aflat prea tarziu...

Mamica Estelei , 24.mai 2011

De maine incep cu toate ca nu am primit mesaj pe telefon, am aflat de la alte mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Buna la fete ! in curand o sa avem inca 2 mamici printre noi ,parca ma trec emotiile si pe mine cand imi aduc aminte cum era ....NICO si SIMONIK MULT SUCCES SI RABDARE IN CONTINUARE...bebeii vor veni cand vor ei
Nu am mai scris de mult dar v-am citit in fiecare zi ,eu sunt preocupata cu cititul acum ,mi-am cumparat cartea SANATATEA ARE GUST ,e scrisa de o d-na dr MIHAELA BILIC .e f interesanta ,de maine ma apuc sa mananc sanatos ,bine eu in adincul sufletului meu sper sa si slabesc,om vedea ce o iesi ,daca voi avea rezultate va anunt ,daca nu ,tot la voi o sa ma plang
GRAVIDACORI vrei sa iei bataita ? cum adica ai 53 de kg ? vreau si eu
DADAINA ce de abdominale ! banuiesc ca tot atatea faceai si ininte sa ramai insarcinata ,altfel nu-mi explic eu abia daca pot face 10
LA MULTE LUNITE PT BEBE MAYA

Mergi la inceput

Buna seara!
Intrebare:lui bb i-au iesit cateva bubute pe piept, una pe-un picior si inca una pe o manuta. Oare de la ce-or fi? Is mici rosii... oare am mancat veva aiurea? Au iesit de aseara si inca nu au trecut...

Iulia spor la gatit si la citit
Daca vreti eu am in pdf prima carte a lui Bilic, daca va intereseaza o pun pe mail-ul comun.
Cori scuze dar cred ca esti bat , daca nu ma insel parca ai 1,63 m, nu de alta da si eu am aceiasi inaltime si cu vreo 9 kg mai mult ca tine , dar eu la 57 ma simt ok, la 56 best, ca 54 am avut numai la nunta
O seara frumoasa si somn la puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

pai am si zis mai sus CLAU, ca sutn bat.sotul are mana mai groasa decat piciorul meu,sa mai zic ca manac ce vreau si rup cu dulcele cateodta?.nu pot trai fara dulce, in fiecare saptamana,sau kair zilnic.eu asa am fost mereu, de mica slabuta.cred ca asa mi-e firea.
nu ma bateti
veti slabi si voi,veti vedea, mai ales ca alaptati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

iulia_iuliainainte faceam mai multe .Fac asa multe ca am un aparat pentru abdomene: King Gym. Intinsa la sol fara sa imi tina cineva picioarele nu pot duce atat de multe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DadaIna

iulia_iuliainainte faceam mai multe .Fac asa multe ca am un aparat pentru abdomene: King Gym. Intinsa la sol fara sa imi tina cineva picioarele nu pot duce atat de multe.

Neatza!
Ma gandeam eu ca faci atatea doar cu greutatea ta , da asa poti face muulte.
Am si eu ceva de genul : http://www.decathlon.ro/RO/ab-exerciser-149132134/
Chiar acum il montez, gata de azi fac si eu incet incet

Mergi la inceput