Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Simonik21 cand am nascut luasem dinainte pampersi de la winalite.
http://ro.winalite.com/module.do?moduleId=1079&parentId=783
Erau cele mai safe ca sa zic asa pentru bebe din toata oferta de pe piata.Luasem un set pentru nou nascuti de 3 pachete insa nu am fost multumita de ei pentru ca se murdarea pana sus la spatic si de pipi si de kk asa ca dupa ce am terminat pachetele am mers pe Pampers, scutece ce erau folosite si la metrnitate.Ne impacam de minune cu ei.Normal ca am inceput cu nou-nascut si am trecut rapid la celelalte marimi acum la aproape 8 lunite folosim marimea 4.
Pentru baita, ingrijire personala eu am folosit produse de la Klorane (luasem de la farmacia din maternitate un pachet cu sapun,crema de corp, gel par si dus).Apoi in 3-4 saptamani am trecut pe gama de produse de la Mustela si cu ea ramanem pentru ca sunt tare multumita de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico_A

Buna dimineata tuturor ,
Maine am ultima vizita la medic inainte de nastere, iar la penultima vizita, d-na doctor mi-a spus ca acum ma voi vedea si cu medicul anestezist sa-mi faca nu stiu ce analize ... trebuie sa-mi fac eu programare la acesta sau cum sa procedez ? De asemenea trebuie sa merg si sa semnez contractul cu Arcadia pentru nastere ? Aici cum se procedeaza ? trebuie sa-mi fac programare, sau .... ??? Banii se dau la semnarea contractului ? Am inteles ca daca mergi la natstere cu trimitere de la medicul de familie iti mai deconteaza si casa de asigurari de sanatate o parte din suma (dar banuiesc ca initial trebuie sa platesc integral si dup-aia se va face decontul, nu ?)

Asteptand minunea mea ... +36

Nico, din cate imi amintesc eu intalnirea cu medicul anestezist si celelalte analize premergatoare nasterii au loc dupa semnarea contractului.La semnat contractul ai nevoie de adeverinta de salariat, buletin si de un avans, care teoretic ar fi 30 % din suma nedecontata, dar eu am dat 1000 avans si restul la externare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Claudia, dar ai baietel mare, pai e cat Estela mea la 7 luni si 10 zile!

Corina, imi pare rau pt fetita, nu ar fi mai bine sa o vada un medic? totusi e cam mare febra!

Dada, bine ati venit! revelionul in 3 cred ca a fost cel mai minunat de pana acuma!

Danyelas
, eu ti-o recomand pe Tugurlan Demetra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Hei,

Simonik eu iti recomand Huggies http://www.mamishop.ro/product/product&path=10_15_27&product_id=5266 au si livrarea gratuita.

Pt baita eu folosesc sapun de la Weleda si un gel de la Earth friendly baby... le alternez :D

Pentru fundulet am luat crema de galbenele tot de la Weleda. Bephanten am folosit doar la maternitate. Cu crema de galbenele o datu foarte rar... o data la cateva zile, sau cand vad inceput de rosu, cateva bubite. O spal la fiecare schimbare de scutec de la o luna cam :).

Nico, vad k ti-a rapuns Madline deja :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyyelas spune:

Citat:
[b] eu ti-o recomand pe Tugurlan Demetra!

Iti multumesc pentru recomandare...am sa incerc sa fac o programare la dumneaei.

Daria Patricia:14.09.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Fetelor care aveti bebei mai mari de maine vreau sa intoduc branzica calcica Sofiei dar nu sunt hotarata din ce lapte sa o fac: uht sau de vaca de la tara? Am o matusa care ar putea sa-mi aduca saptamanal lapte dar parerile sunt impartite in ce priveste laptele de vaca sub 1 an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia33

Fetelor care aveti bebei mai mari de maine vreau sa intoduc branzica calcica Sofiei dar nu sunt hotarata din ce lapte sa o fac: uht sau de vaca de la tara? Am o matusa care ar putea sa-mi aduca saptamanal lapte dar parerile sunt impartite in ce priveste laptele de vaca sub 1 an...

Mami de Sofia Maria, 14.06.2011

Parerea mea e ca laptele de tara e prea gras pt bebe. Eu ii dau produse lactate de la Napolact: laptele e 1,5% grasime si iaurtul 0,1% grasime. Iaurt ii dau aproape zilnic, lapte ff rar, ii mai fac cu cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

respir mai usor- de dimimeata de cand i-am dat nurofen a scazut febra intr-o ora si nu i-a revenit. pana acum i-am mai luat temp.de vreo 3 ori si e 36.5-sau 37.ea a papat si san si piure de mere mai inainte, a dormit vreo 2 ore ,acum se joaca.nu stiu ce sa cred,de ce a facut febra.am observat ca a stranuntat cam des azi. doctorita a zis ca daca nu-i scade febra sa o sun dar multumesc DOMNULUI ca nu a mai fost necesar. si ma rog nici sa nu mai fie cazul. oricum la noapte o voi pazi.
acusi intram la baita.
legat de iaurt eu ii dau napolact numa'bun de 3.5.e prea gras?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori
legat de iaurt eu ii dau napolact numa'bun de 3.5.e prea gras?

MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011

Un nepotel de-al meu a mancat numai iaurt Campina, cu 3 si ceva % grasime. Manca zilnic si destul de mult, ii placea ff mult. La 6 ani a facut nu stiu ce boala la vezica biliara datorata mancarurilor grase....ideea e ca pediatra a reprosat asta parintilor, inclusiv faza cu lactatele prea grase...

Poate fi un caz izolat, poate unii copii tolereaza inca de la inceput si lactate mai grase.....eu am decis sa incep cu ceva mai slabut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simonik21

LA MULTI ANIII!!!!!

Mamici ce fel de pampersi ati luat pt bebeii vostri cand s au nascut (care sunt cei mai buni) si de la ce firma ati cump produse pt ei (pt baita etc)? Mai este un pik si luna aceasta vreau sa imi achizitionez strictul necesar:D Va pup
si un an cat mai bun pt toata lumea

cu 33+

Eu am folosit doar marca Pampers si nu am avut probleme.
Pentru baita am folosit doar gelul de dus (e si sampon si sapun) de la www.aldedra.ro/produse-pentru-bebe-si-copii/hipp/hipp-babysanft-gel-de-dus-400-ml" target="_blank">Hipp. La inceput il comandam din Germania (mai multe flacoane) pana am gasit si in Kaufland, unde costa 20 Ron.

Mergi la inceput