Nasterea la Arcadia - Iasi ( 28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

La multi ani , tuturor mamicilor , bebicilor si nu in ultimul rand taticilor !
Sa aveti parte de un an plin de impliniri , sanatate si bucurii .

Asteptand minunea mea ... +36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Am terminat si eu treburile si ma pregatesc sa plecam cu uratul

Ionela
, o sa incerc sa-l masez inainte de supt. Eu am cumparat un gel frantuzesc, Delabarre se cheama, care e natural si nu are anestezic in el, si il mai dau, dar el nu prea da semne de durere la gingii, nu maraie si nu-si prea baga manutele in gura si ma gandeam ca nu-l mai doare. Am observat ca musca dupa ce se satura de supt, cand se joaca mai mult si de asta ma gandeam ca e mai mult o joaca pt el, decat durere de gingii. Multumesc mult pt raspuns. Nu era o urgenta. Intrebasem acum, pt ca tot am intrat. De mult ma gandeam sa te intreb. Te cred ca esti fff ocupata in perioada asta.

Madline, felicitari pt decizia luata. asta da rezolutie de inceput de an! Esti tare curoajoasa. Sa dea Domnul sa fie asa cum va doriti si anul 2012 sa vina cu o surioara sau un fratior pt Estelina!

Fetelor, va doresc un an nou cat mai bun, sa se apropie macar de anul 2011, care ne-a adus minunile in viata noastra, multa sanatate, iubire, bucurii si impliniri!
Va pupam! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multi ani !!!
Sa aveti un an frumos, plin de clipe minunate
si cu multa bucurie de la copilasi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

fetelor, va doresc un AN NOU PLIN DE SUCCESE SI IMPLINIRI SI MA BUCUR CA IN 2011 AM AVUT CU TOATELE ACEASTA MARE REALIZARE-DE A NE MARI FAMILIA CU UN PUIUT!
LA MULTI ANI
ps. merg la rude pana la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!
Am inceput un an nou si acum o parte din grijile mele le-am lasat in 2011.Sofiuta mea a inceput sa manance fff bine inainte de Craciun am ajuns cu ea la spital la analize pt ca problema mea cu greutatea fetei continua si ea incepuse sa manance din ce in ce mai putin.Am facut proba suptului pe 24 de ore si ea manca extraordinar de putin.Analizele au iesit bune eco la fel dar printesa mea avea un pic de fren (limbuta prinsa)si o deranja un pic la supt.Se invatase sa manance tot mai putin de aici si greutatea ei in panta.Acum mananca bine si cresc si falcutele sunt foarte bucuroasa dar bineinteles ca imi reprosez faptul ca fetita mea manca putin (deci statea flamanda si se invatase asa).A luat acum 200 g in o saptamana si inainte doar 450g pe luna.Am scris cam mult ...Va doresc tuturor un an cat mai bun si bebei sanatosi!!!!!!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

La multi ani in Noul An!
Gabriela crestere usoara Sofiei!
Eu vreau sa va intreb ceva legat de transppiratia bebeilor.tati ai nostru e ingrijorat ca fata transpira mult in zona capului: cand papa, cand doarme...parca zicea cineva ca ar fi semn de rahitism???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Gabrielita, am bucur ca ai gasit cauza lipsei de apetit a Sofie, si ma bucur ca reuseste sa ne prinda din urma! Bravo

Oiyoy, ma ingrijorezi cu ce intrebare ai venit, daca e semn de rahitism atunci e grav, si Estela transpira cand doarme si cand papa..

Noua azi ne-a spart gingia si ne iese un dintisor, e primul si sunt nespus de bucuroasa.Alte progrese ar mai fi ca se ridica singura din patut si merge de-a lungul lui si ca incepe si ea sa pape cat de cat.Am observa ca ii place mancarea mai consistenta.

Dada, nu ai mai intrat demult, sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Gabrielita ma bucur ca ati descoperit cauza si ca bebelina recupereza
Oiyoy nu cred ca e rahitism, la rahitism e lipsa de Ca (am citit ca si de Mg) dar daca fata e in grafic cu greutatea si toate cele nu are cum. In general bebei transpira si-s agitati. Chiar in seara asta am observat ca si bb meu transpira pe cap cand suge agitat,si uneori transpira rece in palme.
Si cum sa cred ca e rahitism cand la 3 luni si 3 sapt are 8 kg si 67 cm
In treba dr la urmatoarea vizita ca e cel mai sigur.

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Dragi mamici vin cu o intrebare la voi poate ma ajutati
Copilasii vostri la cate luni au ei (5,6,7...) in ce stau ziua?
Ca eu am un leagan, dar a devenit prea mic, ii curg piciorusele si cand da din ele se loveste de consola cu muzica ,si as lua ceva care sa-mi fie util urmatoarele luni si nu stiu ce.
Am vrut sa iau bunbo seat , dar e pana la 10 kg, noi avem deja 8, mi se pare ca as arunca banii pe ferestra, as lua alt leagan dar toate au cam aeleasi dimesnsiuni si-s mici.
Astept cateva idei.
Multumesc!

Claudia DAVID ANDREI 12 septembrie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico_A spune:

Buna dimineata tuturor ,
Maine am ultima vizita la medic inainte de nastere, iar la penultima vizita, d-na doctor mi-a spus ca acum ma voi vedea si cu medicul anestezist sa-mi faca nu stiu ce analize ... trebuie sa-mi fac eu programare la acesta sau cum sa procedez ? De asemenea trebuie sa merg si sa semnez contractul cu Arcadia pentru nastere ? Aici cum se procedeaza ? trebuie sa-mi fac programare, sau .... ??? Banii se dau la semnarea contractului ? Am inteles ca daca mergi la natstere cu trimitere de la medicul de familie iti mai deconteaza si casa de asigurari de sanatate o parte din suma (dar banuiesc ca initial trebuie sa platesc integral si dup-aia se va face decontul, nu ?)

Asteptand minunea mea ... +36

Mergi la inceput