Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ioana felicitari pentru fetita!!! Hai ca ne mai echilibram, fetelor!

Sunt tare fericita ca am reusit sa ma programez la morfologia fetala de trim II pe 10 ianuarie, la medicul echografist pe care il voiam.
O sa am 23 de sapt si 2 zile, deci e perfect. Am inteles ca se face intre 20 si 24 de saptamani(lunile 5-6) cand organele lui bebe sunt bine formate si se vad bine la echo.
Abia astept!!!

Elly 20+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Vai Andra prin cate ai trecut si tu :). Ma bucur ca totul e oki. Se pare ca fiecare dintre noi, burticile de la acesta odisee am avut cate o problema, mai maree sau mai mica si totusi suntem inca aici si ne asteptam comoriloe sa vina pe lume in cam 20-25 de saptamani :)

Felicitari Ioana pt rezultatele bune, si pt fetita, ia uite cum rasar ele dragele :)

va spun sincer ca acum ca am vb cu voi ma simt mai bine, mai usosra:)

Ioana, viitoare mamica de baietel 20 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

felicitari pentru fetita asparagus. Trebuie safie minunat cu pereche. Si doi de acelasi sex e frumos. Noi deocamdata ne multumim cu unul. Este un dar de la Dumnezeu si probabil o va chema Ioana. Am citit ca inseamna "Darul lui Dumnezeu".
Diseara mergem si noi cu tati la eco. Este prima vizita la Dr-a cu care asi vrea sa nasc. Sper sa fim pe aceiasi lungime de unda.
ellisor, felicitari pentru programare.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Asparagus,
Felicitari pentru fetita si pentru rezultatele bune!
5 kilograme luate in 20 de saptamani de sarcina , nu mi se pare mult.. se pare ca esti in grafic deocamdata!

17 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Asparagus, felicitari pentru fundita! Sa fiti amandoua sanatoase!

----------------------------------------------------
Amana 31.03.2010 si 15s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri.

Gabi felicitari pentru vestile bune.

Joana nu te ingrijora, daca ai mai repetat testul la 2 laboratoare si ti-a iesit ca totul este in regula, atunci nu te mai ingrijora. Gandeste-te ca totul este bine.

Asparagus, felicitari pentru fetita, si noua ne-ar fi placut o fetita, dar nici inca un baietel nu e rau. Acum o sa am 3 barbati care sa ma rasfete si sa ma iubeasca. O sa fiu cea mai rasfatata.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 20+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Yello chicas!!! scuze ca nu am mai trecut de muuuuuult dar am avut o perioada aglomerata grav!
Pup floricelele si fluturasii
Noi suntem din ce in ce mai mari avem 20 sapt jumate, 340 grame vineri la control si subsemnata s-a ingrasat inadmisibil de mult am luat 5 kg(de la 58-la 63 kg)...pffff puey restul de jumatate de sarcina ce ne mai facem? dar doctorul a zis ca suntem ok ca sunt inalta si ca nu se va vedea chiar inuman
Sophie misca zilnic si intensiv...se trezeste extrem de deveme si da din picioruse incepand de la 6 dimi ...imi va manca ficatii din mai doar la doc dormea cu manutele pe fata de nu a putut sa mi-o arate la 4D ...dar joi facem morfofetala si atunci ma conving cu cine seamana aaaaaaaaaaa si ne-a zis doc ca o sa avem talpici finutele de printesa ca nu le are mari ca baieteii de 20 saptWaaaaaaaai ce bine ca mi-era frica sa nu semene cu soacra-mea si sa fie muntoasa sa poarte 40-41 la pantofiori
Voi faceti sport? eu deja sunt fidela piscinei si merg de 3 ori pe saptamana si Thooooamne ce bine este!!! Domnul dr spune ca voi naste mai usor si imi voi reveni mai repede ptr ca am musculatura dezvoltata si am facut sport toata viata si nu voi avea nici maxi chinuri si nici muschiuletzi lasati, piei ataranande si vergeturi de zebra(ptr asta sa traiasca Elancylul

ursulet pe druuum 17+

Mergi la inceput

P.S. Vreau sa ningaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ce Craciun e asta?
P.P.S. Voi cand faceti bradul? Ca iubi nu ma lasa sa il impodobesc pana in ajun si moooooorAm fost ieri la cumparaturi de decoratiuni la Kika....pfffffffuaaaaai k's fabuloase! am dat mai mult ca pe brad dar simteam eu o nevoie de reorientare arhitecturala a bradului de anul asta Si am schimbat tema la fluturasi si ingerasi si globuri doar de sticla cyclamen, albe si auriu/portocaliu(am vazut eu intr-o revista si arata demnential). Hmmmm la anu' k va fi si Sophie de 8 luni avem de gand sa montam un trenulet in jurul bradului

gogosica pe druuum 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

anxy chiar ma gandeam unde ai disparut ca erai fff activa :)
Ioana stai linistita e totul ok nu e surd nici nu e mut o sa ai timp sa simti ca misca:)
felicitari ptr floricele si fluturasi! noi avem morfo sapt viitoare pe 29.
va pupacesc

Oana cu Bebe 19 +

Mergi la inceput

Voi prelevati celule stem? si daca da unde? ca eu am auzit ca este promotie la Biogenis cu 25 mil in loc de 35...si eu zic ca e super oferta In clinica unde nasc eu nu se permite recoltarea gratuita decat ptr Biogenis, Cord Center si Regina Maria...dar dl dr nu mi i-a recomandat de pe cei de la RM si a zis ca celelalte doua sunt foarte profi ambele. hmmmm stiu ca e un subiect delicat si in dezbatere pe toate forumurile dar eu una sigur nu voi face nimic mai putin decat tooot ceea ce pot ca baby sa aiba toate conditiile si daca Doooooamne fereste are nevoie sa nu ma dau cu capul de pereti ulterior...Ramane zi ideea...unde domne?

gogosica pe druuum 20+

Mergi la inceput