Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.

Deea ai aparut, chiar ma gandeam unde ai disparut. Dar vad ca ai avut un motiv intemeiat de ai disparut.

Ioana ce relatie frumoasa ai cu familia ta, si mie mi-ar place o asa relatie, dar si ce familie am eu este buna.

Tinuta multumim si iti uram si tie un Craciun cat mai frumos.

Eu de celulele stem am mai spus si ma repet, daca as dispune material as recolta, dar din pacate la veniturile noastre si la ratele noastre nu ne permitem. Sper totusi sa nu fie nevoie.
Eu nu iau vitamine, deorece cei 2 doctorii pe care ii am mi-eu spus ca nu am nevoie. Acum sa vedem cand ma duc vineri, sa vedem ce spune.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 20+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Deea, parca te hotarasei sa nu faci amnio, dupa ce ai fost la dr. Iosup. Cum de te-ai razgandit? Eu am vorbit duminica cu un preot, mi-a spus sa nu fac amnio, ca e o agresiune foarte mare pentru copil, sa ma incred in Dumnezeu, caci eu sunt doar purtatoarea acestui copil, si nu stapana lui, sa hotarasc viata sau moartea unei fiinte. Recunosc ca m-a bulversat foarte rau, m-a facut sa vad situatia dintr-o alta perspectiva.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Deaa dar parca la un moment dat ai renuntat la ideea de amino,,,acu ce faci?O iei de la capat?O bataitza buna iti trebuie tie sa te linistesti,si sa gandesti mai pozitiv....De la inceputul sarcinii tot pesimist gandesti ..ia oleaca si te mai veseleste .
Anita..nu stiu ce sa zic...cu dumnezeu inainte!!

Oana cu Bebe 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Mama,mama ce spor aveti,o zi nu intra omu si ce surprize gaseste la intoarcere...
Ca s-o iau in ordine:
YLARI,felicitari pt fotbalist!si spor la treburi!
BELISSIMA EVA, bun venit si sarcina usoara cu bebe sanatos!
ELENA GD;sper ca ti-au mai trecut emotiile ,acum ca ti-ai revazut comoara!Sa fiti sanatosi in continuare!
GABIKO 76,felicitari pt rezultatul bun la DD,ai trecut pe un alt hop sin sarcina!
RAMONA,lucrurile cu mama mea s-au relaxat de ceva vreme.Imi pare rau doar ca Ioana mea nu are posibilitatea de a dezvolta o relatie mai stransa cu bunica ei.Da vorba ta...e bine si asa cum e acum!
ASPARAGUS,felicitari pt balerina!Sa creasca mare,sanatoasa si gratioasa!Si eu sunt la fel de incantata ca voi avea pereche..numai ca eu am deja balerina si astept fotbalistul!
DEEA;acum voiam sa te laud ca ti-a crescut tonusul si ca te admir ca nu-ti mai faci griji pt nik...si ai aparut cu noua postare...cu amniocenteza...numai ca aici chiar te vad indreptatita sa fii nelinistita.Persoana care-ti va face amnio chiar tre sa stie ce face si sa nu bajbaie..daca ai cea mai mica ezitare alege pe cineva cu mai mare experienta chiar daca asta inseamna sa mai astepti putin.Cu creierul relaxat vei lua cea mai buna decizie!BAFTA!
CORINA,felicitari pt ”virguita” si ”bijuterii”!Sa fiti sanatosi pana la termen,sa le poti admira ”LIVE”!
IOANA 2762001,in ceea ce priveste miscarile lui bebe,unele fete la prima sarcina nu simt miscari precise pan la 22 de sapt.Asa ca mai ai putintica rabdare!Iar cu analizele eu zic ca ai facut tot ce trebuia,iar daca testul de aviditate a iesit bun,stai linistita!
In ce priveste recoltarea de cel stem si eu o vad ca pe o moda practicata agresiv si nejustificat foarte mult in partea asta a noastra a Europei.Personal ,nu voi recolta.Totul mi se pare o mare loterie din momentul recoltarii,prelucrarii,stocarii,accesarii probelor....si apoi a locului si costurilor unde s-ar putea face o eventuala interventie.ANXY ,in schimb m-ai facut curioasa cu firmele care iti dau 100 sau 200 mii de euro pt operatie in caz de necesitate.
CLARA;subscriu celor relatate de tine in ceea ce priveste grija fata de copii a celor din afara si a conditiilor create pt copii acolo..nu stiu cum e in America,dar mai prin partea de vest a Europei pe unde am mai umblat,mi-a placut grozav,relaxarea parintilor (fata de crizarea noastra tipic romaneasca sau hai sa-i zicem grija excesiva).Ai nostri erau cei mai incotosmanati pe partie,cei mai in ”lesa” prin magazine si restaurante.Dadeau drumu nemtii la copii din varful muntelui (cu instructor bineinteles),si vorbim de copii de varste de 3-4 ani(abia mergeau bine in picioare),pe schiuri,cu mucii pan la genunchi si cu niste obrajori rosii...n-aveau nici o problema...Adormeau apoi bietii copii in ciorapei prin restaurante,pe unde apucau cu capul pe mese...Apoi la piscine, aceeasi atitudine relaxata,de mici inotau fara nici un stres.Pe cuvant daca se ruga vreun parinte de copil la masa,sau sa umble cu lingurita dupa el prin restaurant.Noi suntem (cel putin vorbesc de familia mea) prea protectori si avem tendinta ca in numele grijii si dragostei parintesti sa limitam libertatea copilului,sa-i taiem avantul cunoasterii si spiritul de initiativa.Eu ma educ mult in sensul asta.Si sa nu uit,CLARA,felicitari pt bebelusul miscacios!
MIHA 81 cum te mai simti? si tie si sa va traiasca printesa!La multi ani si sa aveti numai bucurii de pe urma ei!
Iar am scris un roman...si mai am de pupat vreo doua fete...da ma duc sa iau intai fata de la scoala!
Pofta buna la pranz!

Virginia 19+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

mi-a fost rauuuuuuuuutz pentru prima data in 5 luni aproape; eu zic totusi ca stau bine Si doar de la mizeriile alea de suplimente de fier De cand le iau de 3 zile am stari stranii...dureri de stomac si intestine, gaze, constipatie si cookie verde/negru Hate it!!!
Iar in rest am luat cu 3 luni inainte sa raman Femibion 1...acum deja iau 2 si sunt foarte multumita...Si nu, nu cred ca de la vitamine te ingrasi. Totul este psihic...nu te ingrasi daca mananci salate, legume, fructe, cereale integrale, lactate light(ca au aceeasi cant de Ca), peste, carne slaba(dar totul daca se poate cum fac eu- de la tara de la bunici, de la producatori eco/bio ptr ca restul au aditivi de te umflii precum balonul).
Si nu, Carla, nu am fost rau intentionataDoar ca eu am pareri proprii adanc aprofundate si atent documentate la care nu renunt fara argumente solide. Daaaaaaaaar nu generalizez... nu zic ca este asa peste tot. Plus ca totul tine de gradul de cultura si civilizatie(atentie nu echivaleaza cu bani). So...congrats ca stai intr-o zona atat de civilizata daaaar am locuit in Italia, zona Rimini, cat am avut bursa de studiu...apoi calatoriile mele nu sunt in general una pe an penntru ca ma rog...fac PR international si jobul le implica. Deci stau si destul de mult. Dar problema mea nu era cu conditiile in care sunt crescuti copiii...stiu bine ca daca ii dai o palma pe strada propriului copil te ia politia si ca exista posibilitati de dezvoltare multipla a copiilor. Eu ma refer la ce educatie primesc. Nordicii, nemtii, italienii, spaniolii, ii cresc foarte independenti(nu asta e partea rea)dar ii si calesc ( ii lasa sa zbiere, sa se catere in capul oricui intalnesc, sa se taraie pe jos etc) Sunt copii, corect dar eu am fost crescuta altfel. Am o familie unde desi prietena mea cea mai buna e mama...ei bine respectul si bunul simt sunt primordiale. Eu nu cautam in sertare in vizite, nu tipam neeeeeeever(peste 2 ani evident), nu bateam din picior ca vroiam X, nu existau mofturi, nu ma bagam in discutiile celor mari, intrebam mereu ce am voie si ce nu...Acum daca asa e rau si ceea ce am vazut eu pe afara este eronat, ok...Cert este ca si la noi privesc cu teama la viitor ptr ca sistemele de valori se depreciaza siiiiiii tindem sa fim superficiali, orientati catre job, educatia scolara sa fie ...pppfff groaznica daca nu e unde trebuie(strict cateva centre) etc. Deci da stiu ca va fi greu dar cand ai exemple extraordinare in jur si esti capabil sa discerni si sa inveti well...cred ca ma voi descurca admirabil...merci

gogosica pe druuum 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Anitta, Deea dar de ce faceti amnio?Au iesit rau restul analizelor? Dublu/Triplu testele? Sorry ca ma bag in grijile voastre dar mie mi-a zis doc ca nu mai e necesar sa fac nici triplul...mmmmmm...pozitiva eu dar panicoasa de fel l-as mai intreba o data
Aaaaaaaaaaaaaaaa ati vazut??? a niiiiiiiiiiiiins!!!

gogosica pe druuum 20+

Mergi la inceput

Anxy..am vazut si la noi in Romania niste exemplareee fereasca dumnezeu..si parinti de genu"da ce sa ii fac ii copil..."Depinde ff mult de felul in care ai fost tu educata si de principiile care ti le-ai format in viata.Nu am nimik cu independenta copilului chiar as fi bucuroasa dac al meu va fi la fel dar sa fie constructiva...

Oana cu Bebe 20 +

Mergi la inceput

anxi poi TT se face la 16 sapt..oricum stai linistita doctorii stiu mai bine:)

Oana cu Bebe 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Anitta, Onutza asa este, doar ca intre timp mai m-am calmat si am inceput sa inteleg ca dublu test este un test "degeaba", ca poti sa nu-l faci pentru ca rezultatele nu sunt nici macar orientative, iar sindromul down poate fi descoperit doar prin amniocenteza(excluzand cealalta procedura cu proba din placenta care este de 2 ori mai riscanta).
Am discutat din nou cu medicii la care am mai fost, mult mai calm si mai realist si parerile lor, asemanatoare de data asta, au fost ceva la modul: dublu test este un test statistic, cu parametrii, nu poate da un diagnostic.
Nu vreau sa sperii pe nimeni, Doamne fereste, dar eu spun ce mi s-a explicat si ce am inteles si eu.
Au fost rezultate de 1:10000 pentru trisom. 21 si la amniocenteza s-a dovedit ca bebe avea sindrom down si rezultate de pana la 1:2 iar la amniocenteza sa reiasa ca bebe este perfect sanatos.
Deci, voi face amniocenteza, nu-mi este teama pentru mine si nici pentru bebe cat timp voi gasi medicul cu experienta si multe amniocenteze la activ.

Maine dimineata voi merge din nou la primul medic la care am fost la inceput, de la Giulesti, la Ion Ionut si ii voi spune ca vreau sa fac amniocenteza sa vedem ce spune, pentru ca despre el stiu ca are experienta, recomandari, am auzit doar ca este posibil din cauza pacientelor multe sa nu-mi faca el si sa ma trimita la Dr. Albu, care este tot un medic recunoscut cu rezultate excelente, excluzand ca este badaran si mitocan (cum spun alte paciente). Daca nu rezolv cu el, o sa merg la medicul tanar de la Filantropia si o fac cu el. Amniocenteza fetelor :))))

Deea 15+ cu piticut dulce-dragut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Virginia chiar mi-a crescut tonusul, ma simt mai bine, mai increzatoare, m-am convins ca bebe deocamdata se dezvolta ok, este energic ca si mine, dar eu am datoria sa ma asigur ca el chiar este ok prin metoda asta.
Nu vreau sa ma dau cu capul de pereti mai tarziu.

Plus ca vineri plec la munte... deci tonusul meu este high

Deea 15+ cu piticut dulce-dragut

Mergi la inceput