Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

danezza ma bucur ca sunteti super bine

olga ce mortali sunt...durere piticii

adriana ai grija

la mine e cumva si sus si jos...adica ma inghesuie peste tot...are funduletul sau caputul sub ficat si il face pasat acu

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 29+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna feteloooor...cata activitate pe aici...
- de-abia am reusit si noi sa facem bradul...ca intotdeauna sotu montaza bradul, pune instalatia si beteala si apoi restul fac eu..si a fost atat de greeeeeuu...ieri cred ca am facut efort mai mult decat trebuia....si m-au luat iarasi niste dureri..mai mult intepaturi..va zic ca mi-a fost asha o fricaaaa.am crezut ca vine momentul...azi pun la spalat tot ce trebuie......sa le calce sotul meu ( ca eu nu am nici o sansa...)...
- ana..ce emotii mari...stai cumintica acolo in spital....cu durerile de spate nu stiu prea multe sa spun....e posibil sa fie si de la statul prea mult in pat....asha patesc si eu...
- iaura..mai ai putin

35+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Nu prea am noutati, dar trec sa va salut. De maine raman si eu acasa, nici nu imi vine sa cred ca a sosit ziua in care sa scriu asta.
Usor off-topic, am dat zilele astea peste un articol pe in care autorul o admira de mama focului pe Luminita Anghel, care are cezariana programata in 20 dec (chiar azi - probabil a si nascut deja) si un concert anuntat in data de 31, deci de Revelion. Cu spiritul meu critic care mi s-a ascutit pe masura ce sarcina a inaintat, ma minunez cine e mai dus cu pluta, o femeie care la 43 de ani are primul copil natural si se mandreste cu atitudinea asta, sau desteptaciunile de autori de articole de ziar care-i canta in struna. Genial, ce sa spun, si un exemplu demn de urmat... ba e un miracol aceasta sarcina aparuta „ca un dar”... ba ma pregatesc sa-mi vad de ale mele, care-s mai interesante... iar restul mamelor care se dedica copiilor, sunt fraiere si incapabile, cam asta se intelegea... Cu cateva saptamani in urma aveam aceeasi reactie la o declaratie similara a Elenei Gheorghe, care la fel isi planifica marea cu sarea (mai exact reluarea activitatii) cam pe cand bebelusul urma sa implineasca vreo doua saptamani, aducand clar si motivatia: ea se plictiseste daca nu face nimic... fatuca asta macar are ca scuza tineretea... si naivitatea de a-si imagina ca primele zile cu un bebelus sunt comparabile cu o vacanta... dar celeilalte zau daca ii gasesc vreo motivatie... vai si amar...

Suzieq, bafta la medic azi, poti sa-l mai intrebi si tu inca o data cand si-a programat vacanta? Mie-mi spunea ca intentioneaza la inceput de ianuarie, dar nu era inca sigur.

Mami de Andra (18.02.2006) si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Cand am fost la regina maria sa stau de vba cu neonatologul, am auzit fara sa vreau si discutia doxtoritei cu o tanti care urma sa nasca. Avea peste 35 de ani (nu ca ar fi batrana, dar imi inchipui ca nu a fost o intamplare faptul ca e gravida) si ii zicea doctoritei ca ea nu vrea sa alapteze, ca nu se complica, mai bine ii da lapte praf. Oricum ea se intorce la munca si o sa stea maicasa si soacrasa cu copilul....
Mi s-a parut trist asa, da ma rog... Poate vad eu lucrurile altfel

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Buna fetelor,

la noi nimic nou in afara de o stare teribila de oboseala, dorm de rup dar asta probabil si datorita unei inflamare a amigdalelor pe care am observat-o de dimineata, cand nu mai puteam inghiti de durere

mie mi-e foarte greu cu burtica asta mare, de abia astept marele moment, sa imi revin si eu putin, cu tot riscul nedormitului. nici macar nu mai am chef sa-mi fac poze, ca deja sunt ca o minge mare si nu ma mai mandresc cu asta.

Adc, sa stii ca si mie mi se par ciudate fiintele astea care la 2 saptamani dupa nastere isi programeaza activitati care nu tin de o lauza. si Jojo mi s-a parut exagerata care cu copil de cateva luni acasa, era la repetitii pt Dansez pt Tine cat era ziua de lunga. de copilul ala cine mai are grija? bona? cine il alapteaza? el nu are nevoie de mamica lui langa el? nu trebuie consolidata o legatura? pe mine ma acuza colegii ca vreau sa ma intorc la servici dupa un an, cand as putea sa stau 2 ani acasa... dar de femeile astea ce sa mai zici?

Anne 35+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

hmmm, chestia asta cu inceputul activitatii devreme e extrem de relativa. Sunt domenii in care o pauza te omoara profesional. Eu, la 3 zile dupa nastere, munceam din nou pentur ca nu am avut de ales; e adevarat ca de acasa, dar tot nu e ca si cum te concentrezi doar la bebe. Si pana am luat bona la fata, acum cateva luni, le-am facut pe toate: si casa, si copil, si munca. E extrem extrem de greu, mai ales ca nu ai suficient timp sa te ocupi de toate cum trebuie.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pentru mine treaba cu intorsul devreme la munca e un subiect extrem de sensibil. La Maria am fost nevoita sa ma intorc dupa 2 luni jumate de la nasterea ei. Asta pentru ca sotul meu muncea cu program redus, pentru ca in paralel facea si scoala de asistenti. Si avea un salariu de 500 de ron. Plus 800 cat as fi luat eu daca ramaneam acasa ar fi insemnat niste venituri mult prea mici, chiar si pentru 2006. Abia am fi reusit sa ne platim utilitatile din banii aia, daramite sa mai crestem si un copil. Am preferat ca sotul sa intre in CIC si sa stea el acasa cu copilul iar eu sa plec la serviciu. A fost extrem de dureros pentru mine, dar nu am avut alta varianta. Acum e cam la fel, sotul meu nu lucreaza momentan, din mai multe motive, asa ca singurul venit al familiei e salariul meu. Cum concediul maternal care e platit 100% e de doar 20 de saptamani, atat voi sta si eu acasa. Pe urma va trebui sa ma intorc la serviciu. Daca voi avea sansa sa pot alapta, voi avea dreptul la un program redus pe perioada alaptarii, dar e cam singura varianta pe care o putem lua in calcul. Ar mai fi si alte tipuri de concedii pentru parinti, dar sunt atat de prost platite incat nici rata la casa nu am putea s-o achitam din banii aia.
Asa ca sunt cazuri si cazuri. Sigur, ma indoiesc ca partea financiara e motivul pentru care unele vedete se reintorc devreme la lucru, dar in cazul oamenilor de rand, asa ca mine, e, din pacate, un motiv foarte serios. Poate o sa spuneti ca cine m-a pus sa fac copii in conditiile astea si poate aveti dreptate. Probabil ca sunt egoista, dar nu as fi putut renunta sub nicio forma la dorinta de a avea copii...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi
Poate o sa spuneti ca cine m-a pus sa fac copii in conditiile astea si poate aveti dreptate.

Daca s-ar pune asa problema, cred ca multe familii ar fi fara copilasi. In fond, nici mamele noastre nu au stat acasa cu noi decat cateva luni - fireste, cu exceptiile de rigoare.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Faine intalniri aveti voi, Olga!

Bulinuta - si flacaul meu tot cu "pardonul" in ficatul meu sta. Cum mai e Rares?

Cat despre cum se simte capul sau burta - eu sincer habar n-am sa delimitez. Eu doar banuiesc, stiind ca bebele meu e cu capul in jos.

Anastasia esti bine?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

alice, cate mamici am auzit eu ca nu se complica sa alapteze,si altele ... de-mi venea sa le dau cu capul de ceva...si eu faceam trat. peste tratamente sa am un bebe ,lucrand cu ele...of, bine ca am si eu bucuria asta ,iar daca o sa alaptez ar fi grozav,dar o sa fac tot posibilul, pt. asta...

danezza ,bravo pt. vesti bune...asteptam cat mai multe asemenea vesti...hai ca nu mai am mult sa va sustin...vreo 2 sapt. o sa lipsesc de la apel ,banuiesc...dar o sa fiu cu sufletul si gandul alaturi de voi

fetele. ,mai ales alina,vreau o retata de prajitura buna ,as incerca si altceva ,ziceti doar cum ii zice si o caut pe net ...

minunea mea 37+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput