Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
iaura21 spune:
ioi, lady ai scos deja majoretele ...mai e fix o saptamana ,care o sa treaca f. repede.
multumesc fetele pt. urari si cuvintele frumoase
olga, fain v-ati distrat inainte de craciun, cu cadouri ,mos ,am vazut...ce mi-as dori sa putem sa ne intalnim si noi asa...
mihaela sa te bucuri de timpul pe care-l mai petreci in tara si sa aveti zapada,azi dimineata ningea vag pe feleac dar doar atat,aia e zona crepusculara ,nu-mi doresc zapada niciodata cand merg la cluj, din cauza feleacului...
minunea mea 37+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
bubbles21 spune:
Carina,Bulinuta
Mihaela si mie imi place zapada dar doar sa o vad pe geamca am fost in oras si mi-a luat o ora sa ajung acasa cat de rau e pe jos si tb sa ma feresc sa nu alunec doamne fereste.Nu mai zic ca m-a apucat si mersul la toaleta si mergi daca ai undesi din cauza asta a inceput sa ma doara si intr-o parteDeci e clar...nu mai ies pe jos pana cand nu se curata trotuarele .. adica la vara
PS:am impresi aca la mine scrie ca sunt din Oradea dar nu suntnu stiu de ce apare asa
31+
bubbles21 spune:
Iaura refacere usoara sa ai si o bebita cat mia falcoasa
eu dupa ce am ajuns cu greu acasa ... am aspirat,spalat bine pe jos,spalat baia ,frecat pe ici pe colo ... ca de nu pot sta deloc iar acum mi-am pus la facut jumarica daca ne-am ingrasat doar 3 kg in o luna si o sapt de la ultimul control,luna viitoare tb sa avem grija sa fie mai mult
31+
olishka spune:
Salutare!!!
Iaura nu-mi vine sa cred ce putin mai ai Cred ca este minunat sentimentul, cand stii ca foarte curand va veni bebe acasa. Cel mai frumos cadou de Craciun Tin pumnii sa fie totul bine
Cati sper sa se intoarca bebe si sa poti sa nasti natural
Mihaela cat mai stati in tara? Noi o sa venim la Deva (de aivci este sotul) pe 29 cred. Oricum data viitoare cand mai vii in tara (cu bebe ) nu va ratam. Venim la Deva sigur
Astazi merg la doctor. Nu l-am mai vazut pe bebe tare, tare demult. Abia astept
Olga, mamica lui David iepurasul si 31+
olishka spune:
Ma bucur va v-au placut pozele! Adevarul este ca suntem o gasca tare faina la ghiocei si am multe prietene acolo
Lexi si anul trecut tot cu ghioceii am facut revelionul, la noi acasa. A fost super!!! Toate camerele de sus erau ocupate de ghiocei care dormeau Uite si poze cu ei la masa:
https://picasaweb.google.com/olgagireada/Picasarev?authkey=Gv1sRgCMndmNTiqcmXfw#5558365158120291602
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catiushor Mamicile cu bebei intorsi - cum ii sitmiti? se simte tare in partea de jos? cum se simte funduletul? Intreb ca sa imi dau seama ca poate se intoarce iar eu cu mintea mea agitata sa nu observ. |
Bebelina mea s-a intors (si au incetat si contractiile alea puternice. Eu o simt cand sughite pe vezica, si piciorusele pe simt in stomac - in partea superioara a burtii.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu
bubbles21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adrianaBuc
Bebelina mea s-a intors (si au incetat si contractiile alea puternice. Eu o simt cand sughite pe vezica, si piciorusele pe simt in stomac - in partea superioara a burtii. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 32+ cu |
eu simt ca ma apasa cateodata jos....ca o presiunePiciorusele si funduletul sunt sus unde tot zc eu ca ma supara ca se intinde probabil si nu are loc destul si ma deranjeaza grozav de multe ori
31+
adrianaBuc spune:
Iaura, doar 7 zile si incepe greul. Uf! Mie imi e groaza de primele luni de bebeluseala.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
32+ cu
danezza spune:
So, asa cum va spuneam am fost la morfo.
Bebelusa este bine, greutate 2150 gr :D
lichid normal (cantitate si aspect), valorile pe artere OK, e cu capul in jos stanga si are o cordonul esarfa dar a zis ca nu e bai, oricam facem ceza.
Maine mergem si la dr sa vedem ce ne mai zice.
Trebuie sa ajung sau sa sun la Sanador sa ma programez pt analize si cam atat.
Va pup!
in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
olishka spune:
Danezza ma bucur ca vii cu vesti bune
Tare curioasa sunt cum este pozitionat flacaul meu. Eu nu imi dau seama caci loveste peste tot, dar mai ales pe laterale