Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
anahadasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iaura21 alina, mie imi place caruciorul kraft,pe mov mi-ar placea mie,chiar am sunat si al ei si au zis ca e cam mic landoul,acum nu stiu ce sa zic,tu l-ai comandat deja ca nu prea mai au pe stoc? anda am fost pe fuga la cluj, se grabea sotul la servici...ana stii filmul :marti dupa craciun?...nu l-am vazut dar sa speram ca la noi va fi cu happy endminunea mea 37+ ![]() "Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul. Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste" |
Aura,cand mi-am sunat sotul azi, mi-a pomenit exact de acelasi film, desi niciunul dintre noi nu l-am vazut!
AMR: 5 ZILE

Ana, mami de doi strengari si
36+ cu

https://picasaweb.google.com/home
CristinaGoji spune:
Seara buna! N-om avea noi zapada la Cluj, dar avem o minune de Chocolatte Lady cu care m-am si intalnit azi. Stiti voi cine-i.
Maaaare noroc pe capul meu, ca tare mai pofteam la niste prajituri de cateva zile bune!
Saru'mana! 
Ce de-a nasteri se anunta!!! Am fost si eu azi la dr. Ii ok, fara semne de nastere, col inchis. Asa ca, in ciuda pariurilor facute, bebe capricorn si capricoarna de ma-sa se incapataneaza sa nasca in 2012. ![]()
Anda - n-am avut restrictii de la dr., dar de o luna am hotarat (eu) sa nu riscam vreo nastere prematura.
Lexi - tu ai mai avut problema asta cand s-a nascut Maria? Mai tii minte? Ca ti se parea ca e uratica? Si vezi ce frumusete de fata a crescut? Acuma tu tragi concluzii dupa un echo? Bataita!!!
Doamne ajuta fetelor care aveti probleme sa treceti cu bine! 
Eu am nascut cu epidurala datile trecute, doar ca la Vladut a durat cam mult pana m-am dilatat suficient ca sa-mi poata monta epidurala . Acuma ma rog sa ajung la timp, nu prea tarziu pentru epidurala. 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
38+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
anahadasa spune:
Aura, si eu am vrut sa-ti scriu ca-n primele luni nu prea ai nevoie de carucior, e iarna, frig, vei prefera sa-l tii in landou sau in brate. Asa ca nu te stresa, poate ca dupa sarbatori gasesti modelul su culoarea dorita, n-are rost sa te grabesti acuma, sa iei 'la intamplare' si apoi, ori de cate ori te uiti la el, sa fii nemultumita... (eu asa patesc ori de cate ori cumpar ceva care nu-mi place din prima....)
AMR: 5 ZILE 
Ana, mami de doi strengari si
36+ cu

https://picasaweb.google.com/home
SimonneL spune:
iaura eu am luat caruciorul mov de la Kraft, de la targ, am avut o reducere de vreo 50 RON. Landoul nu e asa mic, e destul de potrivit, dar sa stii ca mov-ul ala de pe site e un pic diferit de realitate. Intr-adevar cei de la stand au zis ca au vandut in jur de 80 de bucati si mai aveau vreo 3 pe stoc. Dar eu zic ca e imposibil sa nu mai gasesti carucioare, poate e doar o perioada acum pana in sarbatori.
Matzaila_81 spune:
Dragele mele, nu-mi vine sa cred cat a trecut de cand nu v-am mai scris mai ales ca asta e una din primele dati in care nici nu v-am mai citit decat acum 5 minute pe sarite.
Iaura, nu mai fi trista, nu inseamna nimic ca nu ai gasit caruciorul respectiv, o sa ai altul mult mai frumos.
Anahadasa mi s-a facut pielea de gaina cand am realizat ca mai am atat de putin.
Aerlilian, mi-e dor sa vorbim.
Alice, sa-mi dai de stire cand esti programata la cezariana sa vin sa te vizitez.
Alina, imi iau revansa cu raspunsurile in curand.
Lady, nu m-as risca la o nastere naturala naturala niciodata. Sunt fricoasa si panicoasa si mi-ar sta inima in loc inainte sa nasc probabil.
Matza e ok, e teoretic in concediu dar practic nu e in concediu. Am alergat zilele astea pana cand am simtit ca pic jos si dupa am mai luat un no-spa si am continuat. Maine am o alta zi aglomerata si de fapt sper ca sambata sa reusesc sa ma odihnesc putin ca de saptamana viitoare merg din nou la birou, oficial de data asta.
Sunt tare amarata si am nevoie de sfatul vostru in ce o priveste pe doctorita mea, m-a lasat balta pe sleau. La 28 de saptamani mi-a facut un control rapid si superficial si mi-a spus sa o sun cand sunt in 33 de saptamani. Intre timp mi-am facut morfofetala la alt doctor de capul meu si saptamana asta pentru ca m-au sfatuit prietenele mele mi-am facut sumarul de urina gandindu-ma ca o sa-mi spuna ea sa fac examenul de secretie si ce mai trebuie facut in al treilea trimestru. Mi-am zis ca a fost asa mai lejera in consultatii ca a asteptat sa ajung in trimestru trei dar ca de saptamana asta se va ocupa serios.
Sumarul de urina nu mi-a iesit bine, am glucoza de cateva ori mai mult decat trebuie. E o valoare uriasa si maine repet analiza de urina dar imi face si analize de sange. Am sunat astazi sa vorbesc cu ginecoloaga ca de, sunt in saptamana 33 si mi-au iesit si niste analize prost si imi zice sa le repet repede ca nu e de bine dupa care imi tranteste ca e in concediu pana pe 3 ianuarie si dupa de pe 7 ianuarie pleaca din nou in concediu urmatoarele saptamani si ca sa incerc sa dau de ea atunci sau daca nu sa o sun dupa, adica prin saptamana 38 spre 39.
Mi-a picat efectiv fata.
Oare sunt eu exagerata? E normal ca in trimestrul trei sa nu ti se dea nici o analiza de facut si sa mergi la control in saptamana 28 si dupa eventual in saptamana 39 daca nu cumva nasti pana atunci?
Ce sa fac acum? Unde sa ma duc intr-un stadiu atat de avansat al sarcinii?
Mi-am facut programare tot la Sanador pe data de 27 la alta doctorita cu care a nascut o prietena si daca cumva nu vrea sa se ocupe de mine reclam Sanadorul peste tot. Nu e normal ca la clinica privata sa dau bani si sa nu-mi fie urmarita sarcina, sa simt ca ma bag singura in seama cu doctorita, sa ajungi sa-mi fac analizele necesare sarcinii ghidandu-ma cu internetul si cu dosarele de analize ale prietenelor mele care au nascut.
Cred ca s-a intors candida dupa tratamentul minune ca iar am arsuri si am o scurgere dar aparent nu e ceva ce conteaza. Sunt siderata ca am fost tratata asa si daca am probleme saptamana viitoare la alt doctor si nu ma ia cineva in serios o sa ma vedeti 100% la televizor.
Sunt eu exagerata? Doctorita mea chiar se ocupa de sarcina mea cum trebuie? Ce sa fac?
+33
tebligia spune:
MATZA relax renunta la dr maine eu ma duc la dr si dak vrei vb cu el si dak vrea sa te ia in evidenta te anunt , e un dragut te asculta iti spune toate variantele etc... mie mi-a dat analize de sange si urina plus in sapt 35 facem analize de secretie si acum ma cheama din 2 in 2 sapt
eu zic sa renunti , nu este normal sa sepoarte asa
te pop si sa-mi zici dak vrei sa vb cu el
alina_anto spune:
Matza, nu, NU e normal sa fii tratata asa dde dr care ti-a urmarit sarcina!!!! Dar cum o cheama?? Sa stii ca sunt dr care te pot lua in evidenta si acum, la o varsta asa inaintata a sarcinii.
Alina
35+cu
Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danezza lexi - nu ca ar conta dar iti spun ca idee ca nu prea are relevanta poza de la 3 sau 4 D cu realitatea. Asa ca lasa fata in pace cu nasucul ei. ![]() ana - Doamne ajuta, numaram si noi zilele cu tine. ![]() Jessamine - stiu ca e greu dar rebuie sa fii tare si sa nu faci depresie ca nu face bine la burtica . suntem alaturi de tineAnastasia - eu l-am intrebat azi pe dr meu ce fac cu anticoagulantul si a zis ca din punctul lui de vedere l-am putea scoate dar sa mergem totusi in continuare cu el daca am inceput pe drumul asta. Eu zic sa-l faci in continuare ca nu are ce sa-ti faca rau. Cunosc burtici care l-au facut pana inainte cu o zi de cezariana sau ruperea apei am fost si noi la gineco s-a uitat pe morfologie, a zis ca e f bine si ne vedem peste 2 sapt, dupa sarbatori. Mi-a zis sa fac si dexametazona, cate o fiola si jumatate pe saptamana timp de 3 saptamani. Nu am niciun motiv sa cred ca se va intampla mai devreme dar trebuie sa fim pregatiti si din punctul asta de vedere sa nu ne prinda cu "chilotii in vine" daca Doamne fereste ii vine sa iasa mai devreme de 34 de sapt (el atunci considera timpul limita). Va pup, o zi buna tuturor! in 32+ de fetita cu funditaDoamne ajuta! MTHFR C677 Homozigot |
Da, Danezza

, si eu ma gandeam la fel ca ar fi mai bine pt copii, in special. Si azi la Fundeni mi-au spus acelasi lucru. Maine iau rezultatul la analize si ma voi duce cu ele in varf de steag la control la dr si vreau sa se ia o decizie clara pe subiectul asta, sa intru si eu in Sarbatori linistita, sa nu mai stau stresata in halul acesta cu fiecare monitorizare, daca misca bebeii, daca se misca amandoi, daca iau in greutate, daca se intampla ceva cu sangele meu si ii afecteaza pe ei, etc....o doza de 0,2 ar fi chiar potrivita, preventiv.„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
28+ cu 2 

Anastasia_7 spune:
Danezza, am uitat sa te intreb ceva, pt ce ti-a prescris dr dexametazona? Am cautat pe net si a vazut ca are efect antiinflamator si antialergic, dar in fapt ce efect are, concret? Diminueaza contractiile, relaxeaza musculatura uterului, adica actioneaza intr-un fel ca progesteronul injectabil, numai ca nu e vorba de un hormon, ci de un antiinflamator?
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
28+ cu 2 

ALTESA spune:
uff cu ce sa incep ca a-ti scris cam mult.
M-am epilat azi cu brio ca mane mergem la doctor sa ne spuna cat mai avem. Ar trebuii sa fac baie si mie o silaaaa
Anastasia -ce ti-am spus eu ca puii tai vor fi mai mari ca al meu la 28? al meu avea 1100g la 28 de sapt deci ai tai sunt mai grasani.
- anastasia de ce nu intrebi daca exista varianta sa faci clexane de 0,2 o zi da una nu?
Mihaela - nu vreau sa te judec dar te rog eu la viitoare sarcina sa nu mai gandesti asa despre bebe 
Spuneam ca revin sa va povestesc un caz despre nasa nasei mele (ei bine pe scurt are o fata de 16 ani iar acum la 34 de ani e gravida iar nu a dorit copilul iar cand s-a hotarat sa-l dea afara era deja prea mare si ii misca ,la eco nu s-a dus decat atunci cand a trebuit sa afle sexul si cand a aflat ca e fata a fost si mai suparata asa ca a reluat tigarile,a inceput sa bea si daca stai de vb cu ea tot ce iti spune este ca nu-si doreste copilul si ea si barbacsu si are 29 de saptamani deja.Singura care o doreste e surioara ei de 16 ani.
Ana, Cristina, Iaura

matza- serios schimba doctorita daca acum face asa nici nu ma gandesc mai tarziu.
Iaura- sa sti ca e super caruciorul cu roti mari se manevreaza mai usor mie nu-mi plac cele cu roti mici ca nu mi se par deloc stabile.
37+ cu
baby Rafael-Ioan