Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 19
DarkBendis spune:
Am trimis link-uri cu pozici de la Craciun si petrecerea de ieri pe mail-ul comun. Enjoy!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
asparagus spune:
Fetelor, pe mailul comun imi cere o adresa de verificare de mail "recovery", ceva cu a la inceput si 9 la sfarsit.
Imi trimite si mie cineva un PM daca stiti despre ce e vorba?
Thanks!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009 si
20+
Bianca
http://www.foto-la.de/Lucas/
Kora_B spune:

La multi ani fericiti! Un 2012 mai bun decat cel ce a trecut! Multa sanatate si iubire!

mamica de Iannis (25.02.2009) + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
Kora_B spune:
Porumbita, asa mi-a iesit si mie la analize la a2a sarcina. Am repetat analizele ptr coagulare si in plus am facut cele ptr mutatiile genei MTHFR si mutatiile Factorului V Leiden si factorului II. Apoi D-dimeri, care mi-au iesit mariti, asa ca am luat Aspenter pana in saptamana 28 (inclusiv), apoi am facut Clexane 0.4 zilnic pana aproape de nastere. Si inca 10 zile dupa nastere.
Ti-o recomand pe dr Simona Avram, hematolog, ptr mai multe investigatii si interpretari ale analizelor. E la Medcenter Berceni.
Sper ca nu au venit tardiv informatiile mele.
Sarcina usoara in continuare si sa scapi cat mai repede de perioada de rau-de-sarcina!
K.

| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita pentru cele care se pricep mi-au venit parte din analize si vad ca am Proteina C = 138 iar intervalul este [70 - 130] Proteina S = 55 iar intervalul este [70 - 140] aveti idee ce inseamna? |
mamica de Iannis (25.02.2009) + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
roxanaz spune:
la multi ani pentru 2012! sa aveti un an nou plin de bucurii, sanatate si noroc!
la multi ani sarbatoritilor si la multi ani sarbatoritei de azi, Eliza! 

roxanaz spune:
boon
deci am citit poveste nasterii Evei!!! s-a indeplinit urare de "in 5 minute" 
sa fiti sanatosi dragilor, si plini de noroc! don'soara Eva junioara, hotarata ca si tiza ![]()
micola spune:
La Multi Ani! si din partea noastra si multa sanatate si impliniri va doresc in 2012! Sa ne bucuram impreuna de licuricii nostri!
Porumbita spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Kora_B Porumbita, asa mi-a iesit si mie la analize la a2a sarcina. Am repetat analizele ptr coagulare si in plus am facut cele ptr mutatiile genei MTHFR si mutatiile Factorului V Leiden si factorului II. Apoi D-dimeri, care mi-au iesit mariti, asa ca am luat Aspenter pana in saptamana 28 (inclusiv), apoi am facut Clexane 0.4 zilnic pana aproape de nastere. Si inca 10 zile dupa nastere. Ti-o recomand pe dr Simona Avram, hematolog, ptr mai multe investigatii si interpretari ale analizelor. E la Medcenter Berceni. Sper ca nu au venit tardiv informatiile mele. Sarcina usoara in continuare si sa scapi cat mai repede de perioada de rau-de-sarcina! K. ![]() ![]()
mamica de Iannis (25.02.2009) + si de bebe Dimitris (21.09.2011) |
multumesc
astept rezultatele zilele astea si sa vad dupa ce fac
crisspy spune:
ELIZA
sa cresti mare fetita frumoasa si sa fii sanatoasa!
LA MULTI ANI fetelor, fie ca 2012 sa fie un an plin de bucurii si impliniri!
Imi recomanda si mie cineva un neurolog bun de adulti va rog. De vreo 3 saptamani ma doare mana dreapta, mai ales noaptea doare ca nu prea pot sa dorm. Banuiesc eu un sindrom de tunel carpian dar as vrea sa investighez.
fetele
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
Carmen_Marieta spune:
LA MULTI ANI!!! Sa aveti un an mai bun, plin de sanatate si impliniri!
La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor neurati pana acum!
noi suntem bine, de pe 27 decembrie Elena merge singura( asta a fost cadoul pentru Stefan
) si MANANCA!!!!!!!!!.
Am fost la mama si i-a facut program de masa, intr-o saptamana a luat 250 g. Acasa soacra-mea tot ii dadea apa, si ii umplea stomacul cu apa ce sa mai manance.. aseara se uita Elena la sticla lui Stefan si ea "uite vrea apa" mi-a zis de 2 ori si eu tot de atatea i-am spus ca o sa bea laptele de culcare, si asa mi-a baut fata 210 ml lapte si s-a mai trezit la 5.30.. Off si cat m-am mai chinuit!
Alinuk mi-au placut enorm cele 5 minute..
Crisspy sper sa se rezolve problema cu mancarea la Andra.
Ioana imi place numele ales, "Bianca" este superb.