Licurici de ianuarie-februarie 2009 (158)
Raspunsuri - Pagina 20
IRA_LIZA spune:
LA MULTI ANI PE 2012, MAMICI & LICURICI!
SA FITI SANATOSI, VOIOSI SI PLINI DE NOROC!
eu tot visez la o mega-petrecere licurici - colegi de generatie...
Roxana, Crisspy, multumim mult de urari! va pupa de la distanta Eliza (proaspat racita, sa nu cumva sa ne prinda noul an fara muci si tuse, Doamne-fereste)
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy ELIZA sa cresti mare fetita frumoasa si sa fii sanatoasa! LA MULTI ANI fetelor, fie ca 2012 sa fie un an plin de bucurii si impliniri! Imi recomanda si mie cineva un neurolog bun de adulti va rog. De vreo 3 saptamani ma doare mana dreapta, mai ales noaptea doare ca nu prea pot sa dorm. Banuiesc eu un sindrom de tunel carpian dar as vrea sa investighez. fetele Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria |
Crisspy, ce fel de neurolog?
Salvatorul meu se numeste Constantin Malin si e la Floreasca, insa e neuro de coloana, nush daca e ce-ti trebuie tie...
Mai intreb in jurul meu...
DarkBendis spune:
LA MULTI ANI, Eliza!!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bpaula spune:
La multi ani ELiza!!! Sa fii fericita si sanatoasa!!!
Crisspy sper sa afli care e cauza durerilor si sa o rezolvi.
Carmen ma bucur ca iti mananca fetita si s-a mai si ingrasat.
Ira_liza si mie mi-ar place o intalnire cu licuricii dar ar fi greu de sincronizat mai ales pentru cei din provincie sau si mai greu pentru cei plecati. Dar taaare mi-ar place sa ii vad pe toti impreuna, insotiti si de fratiori, unde e cazul.
Eu sunt un pic amarata ca bebe are dermatita. Am fost astazi sa il vada doctorita. Momentan ne-a pus sa luam alta crema si gel de baie si ceva sare de baie. Ufff ca tare ma enerveaza sa ii vad fata asa
bebelusi spune:
Paula, noua dermatita ne-a trecut cu baie facuta cu tarate si cu mustela stelatopia
Fetelor....noi cred ca avem varicela (vlad), dati-mi sfaturi va rog, ce trebuie sa fac si ce nu trebuie sa fac.
asparagus spune:
Eliza
Sa cresti frumoasa, sanatoasa si fericita!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 21+Bianca
http://www.foto-la.de/Lucas/
asparagus spune:
Patricia, Lucas a avut varicela and avea un an si jumatate, l-am dat pe fiecare bubita cu sustanta din aceea albicioasa, impotriva mancarimilor. In rest el a suportat foaaarte usor, nici n-a remarcat ca e bolnav, nici febra nu prea a avut...alte "masuri" n-am luat. In schimb la fix 14 zile am facut si eu, si nu vrei sa stii cum a fost la mine. N-am fost in viata mea mai bolnava ca atunci, cu febra mare, am fost un monstru vreo 2 saptamani, n-am crezut ca mai arat vreodata normal, in special pe fata, aveam sute de bubite, a venit mama sa ne ajute si s-a speriat de mine Mancarimea era de nesuportat.
Copiii in general suporta mult mai usor, dar daca vezi ca il mananca pe Vladut, cu tot cu crema aia, sa stai cu ochii pe el sa nu se scarpine, alfel chiar ii raman semne, si eu am din pacate cateva ramase, si am fost constienta ca n-am voie sa ma scarpin. In plus, poate sa ia un antialergic permis pentru copii, atenueaza starea de mancarime (aici as intreba oricum doctorul daca si ce e voie la copii, parca Zyrtec as fi avut voie sa-i dau lui Lucas).
Aaa, o prietena de-a mea i-a pus fetitei ei niste manusi noaptea, caci era mai marisoara si o manca, si ca sa nu se scarpine in somn i-a venit ideea asta.
Multa sanatate!
Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 21+Bianca
http://www.foto-la.de/Lucas/
roxanaz spune:
neata
Patricia, mergeti la medic. daca se confirma varicela - un antihistaminic, solutie mentolata si calamina pentru bubite.. si rabdare.
Ioana, cum mai esti? gata cu contractiile, da?
Anna, cum e Eva?
Carmen, imi pare bine ca a inceput Elena sa manance. spor in continuare
o zi frumoasa sa aveti!