Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***376***
Raspunsuri - Pagina 17
olishka spune:
Salutare fetelor!!!
Am primit cadoul si imi place tare, tare mult Cel mai mult insa imi place mesajul Dar tare, tare mult as vrea sa stiu cine este mosul, caci eu nu m-am prins Va rog nu ma lasati curioasa mult timp, caci nu rezist
Multumesc de sfaturile legate de cadouri Inca nu m-am hotarat, dar f bune unele idei.
Anamariame
Gina inteleg prin ce treci. La fel am fost si noi, dar noi din pacate am renuntat la gradi. Sanatate multa
Pisik mi-ai transmis si mie emotii. Cred ca o sa fie tare frumos la serbare. Tin pumnii si astept poze.
De mesteri nu mai zic nimic caci ma enervez si eu
Eu sunt la spital
Olga, mamica lui David iepurasul si 31+
Monnvas spune:
OLGA, io zic sa mergi pe ideea pragmatic plus rasfat si sa le iei niste cosmetice/produse de ingrijire corporala, ei sigur nu si-ar lua - pt ea crema de fata si de maini, pt el... nush, gel de dush, spuma de ras, toate de buna calitate, ca sa fie rasfat. Le place cafeaua? Pentru ea ar putea fi si o pereche de cercei sau o bijuterie mica...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Multumim pt aprecieri. Eu recunosc cu rusine ca n-am apucat sa vad toate pozele...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
anamariame spune:
Am primit si eu cadoul de la Mos Este foarte frumos, multumesc! Daca as sti pe unde e ultima lista actualizata, as updata-o, dar habar nu am, si cum mergem sa facem biscuiti pentru Mos Craciun, nu am timp sa caut!
Ilinca_M. spune:
Bonsuar.
Eu am vazut in sfarsit toate pozele (Sophia si-a descoperit o noua pasiune, picteaza, deci n-am treaba). Foarte faine pozele de la Moieciu (n-am cunoscut cateva personaje, nu erau de-ale forumului). New-entry Amalia e o dragalasha, acum am vazut ca e intr-adevar la categoria "king size", desi cred ca tot David a ramas cel mai inalt, nu? Toti sunt niste scumpi si fotogenici foc si mamicile de asemenea!Novus, iti sta super cu noua culoare! Denisamada era asa eleganta si fain machiata intr-o poza de am crezut ca ati tinut si Rev-ul anticipat! Alexandra, tu esti mai inalta decat te-am inchipuit, acum ca te-am vazut pe langa tufete! Deci are cu cine semana piticoata! Anaan, si io am camasha "bop" exact ca a ta! Pisik, ce mishto iti poate sta parul, aia e tunsoare "bob" cum zicea cuscra, cumva? Ca tare-mi place, desi la fatza mea rotunda nu cred ca m-ar prinde, dar tie-ti vine beton! Olishka, tot mai rotunjoara burtica, tare bine iti sta...da' cum nu-ti sta tie bine?!
Of, am vazut si eu pozele de la spital Bietii copii...nu poate fi ceva mai groaznic decat sa-ti vezi copilul suferind Bote era vedeta care se grabea? Bime ca a mers, totusi si i-a distrat pe copii; mie-mi place tare mult Bote, is fan
Maine are si Phiphi "serbare" si azi am aflat abia ca cica tre sa imbracam copiii in roshu! No, sa vezi scandalau maine dimineatza, ca Phiphi nu mai accepta decat 3 perechi de pantaloni (la alegere, nu deodata:)) pe ea si maine o imbrac in rochitza!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Pentru actualizari`
Moshu' DC-ist:
1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Alexandra
16.Dyanna
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf
Sper, ca n-am sarit pe cineva....
anamariame spune:
Moshu' DC-ist:1. Inapreda2. Anaan3. Novus4. Denisamada5. Anca6. Bianca7. Ilinca8. Olga9. Pisik10.Dodo11.Gianina12.Simonapro13.Monnvas14.Anamariame15.Alexandra16.Dyanna17.Pisigri18.Bebe_shtrumfMai era Olga.
Ilinca_M. spune:
Exact jumatate! 9 din 18!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Floric spune:
Noi am lucrat in familie la pregatirile pentru Craciun. Incarc acu niste poze. Ilinca, tu tot nu poti vedea?
Am si eu of. Personal, nu ma deranjeaza isa omu e foarte suparat ca Rares de prin vara nu se mai lasa plecat din patul nostru. Mie imi place sa dorm cu el, asa ma linisteste de parca imi alimentey bateriile. Insa el...nu si nu. Intr-un fel il inteleg ca s+a rarit pana la inexistenta hanga-hanga de cand e Rares cu noi. Cum sa fac? Pentru ca acu C. este in concediu...dar dupa ce incepe serviciul si va lucra schimbul 3 Rares tot cu mine va dormi ca nu suport sa il aud plangand in camera cealalta.
Chair acum a venit plangand si mama razand pe burta...RAres vorbea singur in perna: "Iaiesh, ce vei sa iti aduca mosh caciun?" ..."Pe mami si pe tati meu, i-am peldut"....
Va dati seama ca la adus mama sa se linisteasca copilul...si acum va ramane iar cu noi in pat.
Dragul de el...cum sa il las sa doarma cu mama si eu cu C....eu ma culc cu cine vreau...Daca omului nu ii convine sa doarma cu mama
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel