Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Michelle_12

Buna seara fetelor,

multumim tuturor pentru urari! Sunteti ca de obicei niste dragute . Ma cam simt prost ca nu reusesc sa fiu mai prezenta pe forum, se va felicit de aniversari. Va admir pe voi toate cele care scrieti in mod constant, pentru modul in care reusiti sa va impartiti timpul. Mare majoritate aveti mai mult de un copil si totusi gasiti timp pentru toate. Jos palaria, Doamnelor!
Eu una nu reusesc desi am doar una bucata copil, care pe deasupra mai este si cuminte si usor de ingrijit. Undeva fac ceva gresit, dar unde oare??

La multi ani Elizei si lui Iustin dar si puiutului meu Stefan! Sa cresteti cuminti si sanatosi

Acum din ce am retinut ca s-a discutat, andreea_tc, gliana, anca ma bucur ca incidentele cu bebei nu au avut urmari grave. Bebeii nostri au trecut de faza de "imobilitate" si trebuie supravegheati din ce in ce mai cu atentie.
Am trecut si noi ca prin urechile acului pe langa o cazatura. Stefan avea vreo 2 luni si urcand cu caruciorul pe o rampa cam abrupta era sa-mi cada cosuletul cu el de pe carucior. El tocmai plangea, a fost asa de socat ca a amutit instantaneu iar mie mi-a stat inima in loc, caci il si vedeam rasturnat pe asfalt. Dar se pare ca au ingerasi care vegheaza asupra lor, iar noi capatam in momente critice un fel de "supraputeri" si prezenta de spirit. Nu stiu cum am infipt mainile in cosulet si l-am prins. Mai nou am cosmaruri cand cobor pante, si-s pe asfalt frunze udate de ploaie...mi-e teama ca alunec si cad si scap caruciorul din mana si o ia la vale .

Pe scurt despre Stefan, acum la 4 luni are 6 kg si 64 cm si este sanatos si voios. Am facut vaccinurile pentru rotavirus, pneumococ si combinatia si le-a suportat bine. Se intoarce pe burtica in mod frecvent asa ca nu-l mai las nesupravegheat pe nicaieri, unde e in pericol sa cada.
A fost o coincidenta frumoasa astazi, ca in ziua in care a implinit 4 luni sa fie si cel de-al 4-lea advent, asa ca cele 4 lumanari le-am aprins astazi pentru el . Evenimentul l-am "udat" cu o lingurita de apa. Au fost primele picaturi de apa oficiale, servite cu lingurita. Neoficial "bea" de mult apa, fiindca la baita o tot suge de pe degetele. Primul contact cu lingurita a fost vineri, cand i-am dat-o sa o "guste". Desi vom incepe diversificarea la 6 luni, incep sa-l obisnuiesc cu lingurita de pe acum.

Fetelor, asa de mare ca saptamana asta nu mi s-a parut niciodata. Ne-am intalnit cu o familie de prieteni, parinti ai unei fetite de o luna, si mi s-a parut urias pe langa ea . Doamne cat de repede cresc!!! Deja mi-e dor de el nou nascut .

Adra, am "aterizat" intamplator pe blogul tau si mi-ai starnit atatea nostalgii cu povestioara ta Bradul . O multime de amintiri despre mos Gerila, banane verzi infasurate in ziar ca sa se coaca, cozile pentru diverse bunatati, cutii de lingouri de ciocolata si cum spui tu ciocolatelele cu fagure. Oare or mai exista? Ca nu le-am mai vazut.

Mamutz sanatate multa!

Lisssa sa-ti traiasca fetita frumoasa si desteapta!

Felicia ma bucura vestea legata de Bitzu! Poti in sfarsit sa te linistesti.

Lulusor imi place tare poza de profil cu Eric!

Amaia eu sunt poate printre putinele care o sa-ti spuna, ce noroc ca ai o soacra! A mea e trecuta in lumea dreptilor, nici macar nu am cunoscut-o. Oricat ar fi ele de nesuferite, isi iubesc mereu nepoteii si ei le iubesc pe ele. Asa ca din cauza lui Stefan, mie imi pare sincer rau ca nu am soacra. Mititelul are doar o bunica si o strabunica .

Miha o sa creasca Imi si o sa-ti aduci aminte cu atata drag de momentele cand era ea mica, cu tot cu crizele de plans! Asa ca rabdare si atitudine zen, ca o sa treaca mult prea repede perioada asta.

Cristelle, Amaia si Talida sunt adorabili Craciuneii vostri din pozele de profil!

Minolau bun venit si sa-ti traiasca strumfita!

Lori sa nu te mai simti vinovata pentru cele cateva momente pe care le furi pentru tine, departe de Luca. Un pic de detasare e buna si pentru tine si pentru el. In plus, este o ocazie sa petreaca si ei un pic de timp, asa singuri, ca intre barbati!

Babyblue cum te mai vaitai tu in timpul sarcinii ca nu se misca Iustin , uite ca scoate acum parleala. Bine ca nu a patit nimic, cand a cazut de pe masa de infasat!

Anda82 ca sa o faci sa stea mai mult pe burtica te poti aseza in fata ei sa-i faci diverse joculete ca sa-i intretii atentia, sau poti incerca sa o pui cu burtica pe o minge gonflabila de plaja si sa o rulezi in fata si in spate, la stanga si la dreapta. E un exercitiu bun pt intarirea muschilor si e si distractiv, insa trebuie sa ai grija sa o tii bine.

Si acum pun punct, ca scriu rar, dar cand scriu ma intind cat China.






mamica fericita a lui Stefan (18.8.11)


Mda,stiu,dar in sfletul meu tot asta este,ce sa fac?
Oricum,ai intrecut-o pe Miha la raspuns intr-un singur mesaj la toate fetele.Esti campioana!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

La multi ani, Antonia!!!
Oana mai sti ceva de ele?

Fac si eu o strigare....sunt multe mamici care nu ne-au mai povestit nimic in ultima vreme...

Ireth, il vad pe Casian in poze...e un voinictare frumos dar nu ne-ai mai povestit nimic.

Burtocika stiu ca e greu cu doi dar chiar nimic?!

Rammy mai traiesti???

Laura, Gheveronica, Edeweiss, Savvy, Gogoshica, Omibaba, Eska ne cititi?? Da-ti-un un seeeemn

Anda voi filma diseara masajul si il poste maine pe fb sau pe contul de gmail.

Ii pot da Sarei mango si pepene galbene la 5 luni? As fi bucuroasa ca as mai diversifica...dar aveam senzatia ca trebuie sa mai astept putin...dar am vazut ca, Cristelle i-ai dat pepene si mango...ii pot da?



P.s. : imi cer scuze pt literele lipsa sau lsa de spatii sau greseli diferite dar pe touch e imi e mai greu sa corectez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Babylicious, taurita frumoasa, dar ce batranaaaaa esti, in 1082 te-ai nascut si inca esti asa frumoasa ???

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)







Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

La multe lunite cu sanatate ANTONIA-ELENA de alinuff!


Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Neata buna si de la noi, cu pupicii de rigoare pentru toate mamicile si bebeii.

Urez la multe lunite sarbatoritei zilei:

ANTONIA-ELENA de alinuff

Multa sanatate micut ingeras!

Ma bucur sa vad ca mai multe mamici care ne citesc din umbra au indraznit sa scrie! Va felicit, doar nu muscam aici, chiar ne bucuram cand avem o noua mamica, caci sfaturi bune pot veni de la toate si tare mai avem nevoie de ele!

Minolau bine ai venit! Imi pare rau ca ai probleme cu hemoroizii. Si mie mi s au umflat cam in jur de 17 august, a durat cam o saptamana si apoi au disparut si nu au mai revenit de atunci deloc! Am folosit crema procto-glyvenol (doar ii ameliora, dar a doua zi erau inapoi) si apoi doctorul mi a recomandat niste supozitoare nemtesti care au facut sa dispara total. Acum doarme matza pe brate si nu pot sa merg in cealalta camera sa ma uit cum se cheama, dar cum se trezeste, am sa ma uit si am sa ti zic.
Ai spus ca te cheama Minodora. Fetele intrebau la un moment dat pe FB de cineva Minodora Dramba tot din Bacau. Esti cumva tu?

Am citit repede, fug repede la telenovela si raspund dupa aia.

Paula, imi pare rau ca ai facut febra! UF, uite pup sa treaca!

Am vazut ca tu Ramona ai scris despre Iustin si abia astept sa citesc. Da draga, uite ca eu chiar daca sunt obosita, tot ma uit la telenovela aia ca m a prins rau de tot. V am zis ce am facut intr o dimineata? M am dus la toaleta cu laptopul pe vine, ca de era telenovela si nu am inchis usa la baie. Si baia noastra este exact in capatul scarilor (este holul de jos, apoi scarile si baie exact la terminarea scarilor). Si sotul tocmai a venit in holul de jos si m avazut cu laptopul pe vine. Si mi a zis ca nu i vine sa creada cat de obsedata sunt de telenovela asta!!!!

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.


Numai tu si Alexia mea(remarcati diferenta de varsta) sunte-ti capabile sa merge-ti la toaleta cu laptop-ul
Doua zuze!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Bravooo!!!Sper sa anunt si eu cat mai repede acest progres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui navicula

Ma duc sa fac curat ca la 4 avem serbare si vine buni sa stea cu Luca, si mi jena sa am casa vraiste mai ales cu copil cuminte.
la toata lumea

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)


Distractie placuta!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Desi nu am asa lapte in exces mi s-a inrosit sanul stang, am mai patit de doua ori, am pis gheata si a trecut, sper si acum sa treaca. Iar am cumparat pastile pt stimularea lactatiei, Galafor si inca ceva cu Mami ...nu stiu cum, am uitat. Beau ceai de ma duc la baie mereu, ce ma enerveaza , ma gandesc ca daca nu as bea ceai+ pastile mi-ar seca tzatzele astea , mama lor. Bine a spus cineva ca nu conteaza marimea pt a avea lapte. Sa va mai fac sa radeti...la barbati cica nu conteaza marime, ci viteza....

De cateva zile ma doare capul si nu de la lipsa, ca sunt la zi, dar undeva intr-un punct parca ma frige, am mai patit si mai demult dar nu am fost la medic. Ce o fi, habar nu am, parca imi este si frica sa ma duc la dr. Sper sa treaca si sa nu fie ceva nasol...

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)





Nine-nteles ca iar am ras ,dar chiar nu stiu cum reusesti tu sa fii la timp,ca sigur nu-i vorba de viteza aici!Sau poate viteza la somn
Chestia cu capul mi se intampla si mie ocazional si trece...la fel.Nu stiu ce este si nici nu vreau sa aflu!Sanatate din plin!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

heeeiiii deci azi 4 luni si 1 sapt avem 7600,66 cm si ne-am intors de pe spate pe burtica.....uraaaaaaaaa!!!!



Mami de Razvan si Rares

Felicitari frumosilor!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Al meu tzatzeste mai abitir ca-n primele zile.
Am pregatit doua tricouri, sa le picteze Mosu', aiurea, sunt pe post de suzeta.
Am o reteta de pasta de modelat, am cumparat acrilice sa fac figurine cu Eva, nu se poate, daca nu e la mine-n brate, zici ca-i parasit in usa manastirii, asa urla

Mergi la inceput