Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(63)
Raspunsuri - Pagina 7
anahadasa spune:
Buna seara, sunt sotul Anei si am vrut sa va spun ca sotia a nascut astazi un baietel Matei-Emanuel 2800 si o fetita Natalia-Emanuela 3000, apgar 9 la amandoi si toti trei sunt foarte bine.
AMR: 1 ZI
Ana, mami de doi strengari si 36+ cu
https://picasaweb.google.com/home
Monas spune:
Yuppiiii!!! Sa va traiasca puii si sa manince bine ca si pana acum, ca tare frumoase greutati au! Ne bucuram mult pentru voi si va asteptam in continuare aici cand aveti timp.
mmammarutza spune:
Bun venit pe lume, MATEI-EMANUEL si NATALIA-EMANUELA! Dumnezeu sa va aiba in paza!!!
Ce frumos! Au venit pe lume intr-o zi sfanta!
anahadasa spune:
sunt sotul Anei, m-a rugat sa transmit acest mesaj. A nascut azi la ora 11 pe Natalia Emanuela de 3000 si pe Matei Emanuel de 2800 si au luat nouta 9 amandoi! Sunt bine toti trei acum!
AMR: 1 ZI
Ana, mami de doi strengari si 36+ cu
https://picasaweb.google.com/home
mirela2 spune:
felicitari ana
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Salmida spune:
Felicitari! Bine ati venit micutilor! Sa cresteti la fel de armonios ca si in burtica, sa papati bine si sa fiti sanatosi! Pt mami, refacere rapida (banuiesc ca a fost cezariana) si liniste. Daca ai posibilitatea, pompeaza lapte de a doua zi chiar daca micutii nu sug inca. Sau poate o fac pt ca sunt maricei. :)
viss spune:
-felicitari anna! refacere rapida !
-bine ati venit dragalasilor!-
- sa va traiasca puiutii, sa va bucurati de ei si sa aveti parte de sanatate si multe, multe momente frumoase impreuna!
amary09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anahadasa Buna seara, sunt sotul Anei si am vrut sa va spun ca sotia a nascut astazi un baietel Matei-Emanuel 2800 si o fetita Natalia-Emanuela 3000, apgar 9 la amandoi si toti trei sunt foarte bine. AMR: 1 ZI Ana, mami de doi strengari si 36+ cu https://picasaweb.google.com/home |
Felicitari, Ana! Bine au venit micutilor, sa fie sanatosi, sa aiba viata lunga si frumoasa...Ti-am zis ca o sa fie niste grasunei
Tie refacere rapida, sa ne povestesti cum a fost...Inca o data felicitari
Amary 13+ de +
Alexa_H spune:
Ana, FELICITARI!!! Astept cu mare interes poze cu cei mici. Dupa ce ajungeti acasa si va instalati confortabil. Multa sanatate si sa aveti un AN NOU excelent...Craciun ati avut mai mult decat excelent.
Gata, ai trecut in randurile mamicilor cu gemenasi...va prind si eu din urma in curand.
Tocmai ce-am ajuns acasa de la control.
Avem asa: una bucata bebelusa de 2650Kg si una mai delicata si finuta de 2100Kg. :) Nu e codasa, doar ca tine mai mult la silueta. :P
Pe 6 ianuarie ne internam si noi...
amary09 spune:
Alexa, felicitari, daca mai rezisti, o sa ai 2 grasunele. Iti tin pumnii sa rezisti cat mai mult si sa-ti fie cat mai usor...Dupa ce o sa nasti si tu, o sa raman cam singurica pe aici, vorba ta, o sa par penibila vorbind singura
Va pe toate, mamici si viitoare mamici de gemenei... Sa aveti parte de un an cat mai bun, linistit, cu tot ce va doriti fiecare....
Amary 14+ de +