Par subtire, rar si cu tendinte de ingrasare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Parul gras tinde sa revina la starea lui dupa ce este degresat, adica spalat, deci un adevar exista in postarile de mai sus .
Cum posed o astfel de podoaba capilara, din experienta proprie, parul gras trebuie spalat la maximul posibil, incat sa nu fie unsuros si neingrijit . Ritmul si-l stabileste fiecare, de la o zi la sapte . Agresat cu sampoane prea mult, ii accenturazi ingrasarea .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

corect.

eu il spal la 6-7 zile, dar am si norocul ca nu se ingrasa/murdareste asa repede, altfel n-as sta atata cu un par unsuros
cred ca ar fi bine ca incet-incet sa maresti numarul zilelor dintre spalari.
si nu in ultimul rand, stiu ca daca aspectul pielii/parului/unghiilor nu e ok, inseamna ca e o problema in interior care trebuie depistata si tratata.
chestiile cu enshpe sampoane/masti/balsamuri is numai de reclama... nu te ajuta prea mult.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Jenn, acesta:

www.enatural.ro/cosmetice/par/sampon-pentru-par-saten-cu-extract-de-nuc.html" target="_blank">http://www.enatural.ro/cosmetice/par/sampon-pentru-par-saten-cu-extract-de-nuc.html

Merge la spalat zilnic, cel putin pe parul meu.

De la gerovital am lotiunea anti matreata cu ichtiol. A functionat o vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ah, am uitat sa mentionez cel mai bun sfat primit de la dermatolog - in fiecare seara fata de perna proaspat spalata (ma rog, eu dorm o zi pe o fata, o zi pe cealalta si apoi o schimb) si perii spalate (cu solutie degresanta) in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

ah, am uitat sa mentionez cel mai bun sfat primit de la dermatolog - in fiecare seara fata de perna proaspat spalata (ma rog, eu dorm o zi pe o fata, o zi pe cealalta si apoi o schimb) si perii spalate (cu solutie degresanta) in fiecare zi

ma bucur ca ai adus in discutie aspectul asta, eu stiam ca peria trebuie spalata des, eu de ex. o spal cu apa si sapun lichid,dar nu zilnic,nu stiam ca trebuie zilnic spalata, o spal saptamanal, acum de fata de perna, nu stiam ca trebuie schimbata zilnic?!...ca doar...zau, nu-i cazul, nu?
cumva, ti-a explicat medicul de ce??m-ar interesa explicatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pen'ca parul gras lasa reziduuri pe perna + scuame capilare.
si apoi pui si fata acolo unde a fo' parul si chestia asta favorizeaza acneea. bacterii & stuff - nu stiu sa explic stiintific.

Mergi la inceput