Par subtire, rar si cu tendinte de ingrasare
Raspunsuri - Pagina 4
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goldi Parul gras tinde sa revina la starea lui dupa ce este degresat, adica spalat, deci un adevar exista in postarile de mai sus . Cum posed o astfel de podoaba capilara, din experienta proprie, parul gras trebuie spalat la maximul posibil, incat sa nu fie unsuros si neingrijit . Ritmul si-l stabileste fiecare, de la o zi la sapte . Agresat cu sampoane prea mult, ii accenturazi ingrasarea . "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza |
corect.
eu il spal la 6-7 zile, dar am si norocul ca nu se ingrasa/murdareste asa repede, altfel n-as sta atata cu un par unsuros
cred ca ar fi bine ca incet-incet sa maresti numarul zilelor dintre spalari.
si nu in ultimul rand, stiu ca daca aspectul pielii/parului/unghiilor nu e ok, inseamna ca e o problema in interior care trebuie depistata si tratata.
chestiile cu enshpe sampoane/masti/balsamuri is numai de reclama... nu te ajuta prea mult.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
alra spune:
Jenn, acesta:
www.enatural.ro/cosmetice/par/sampon-pentru-par-saten-cu-extract-de-nuc.html" target="_blank">http://www.enatural.ro/cosmetice/par/sampon-pentru-par-saten-cu-extract-de-nuc.html
Merge la spalat zilnic, cel putin pe parul meu.
De la gerovital am lotiunea anti matreata cu ichtiol. A functionat o vreme
corap spune:
ah, am uitat sa mentionez cel mai bun sfat primit de la dermatolog - in fiecare seara fata de perna proaspat spalata (ma rog, eu dorm o zi pe o fata, o zi pe cealalta si apoi o schimb) si perii spalate (cu solutie degresanta) in fiecare zi
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap ah, am uitat sa mentionez cel mai bun sfat primit de la dermatolog - in fiecare seara fata de perna proaspat spalata (ma rog, eu dorm o zi pe o fata, o zi pe cealalta si apoi o schimb) si perii spalate (cu solutie degresanta) in fiecare zi |
ma bucur ca ai adus in discutie aspectul asta, eu stiam ca peria trebuie spalata des, eu de ex. o spal cu apa si sapun lichid,dar nu zilnic,nu stiam ca trebuie zilnic spalata, o spal saptamanal, acum de fata de perna, nu stiam ca trebuie schimbata zilnic?!...ca doar...zau, nu-i cazul, nu?
cumva, ti-a explicat medicul de ce??m-ar interesa explicatia...
corap spune:
pen'ca parul gras lasa reziduuri pe perna + scuame capilare.
si apoi pui si fata acolo unde a fo' parul si chestia asta favorizeaza acneea. bacterii & stuff - nu stiu sa explic stiintific.