Par subtire, rar si cu tendinte de ingrasare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Nu, Andacros, nu am probleme cu tiroida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pt Alra-l-am luat de la De tuinen,nu stiu daca e si la tine.Pe la vreun "Gezond en wel" winkel sigur gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu am trecut de la un par uscat si cu fire medii-groase la un par gras, cu fir subtire si extrem de rar dupa a doua sarcina (bine, inceputul raririi a fost dupa prima).
abia acum am reusit sa-i dau cat de cat de cap, in sensul ca mi-au aparut ceva fire noi si nici nu mai infund canalizarea dupa ce fac baie - solutia care a mers la mine: spalat zilnic sau la 2 zile, intai cu sampon alpecin, apoi cu sampon cu ceai verde, si am facut 3 luni tratament cu forcapil. zilnic folosesc tonic pt par cu cofeina.
nu folosesc niciun produs cosmetic pentru par in afara fixativului.

problema grasimii nu am rezolvat-o (inca) dar am eliminat cojile si caderea, iar pe firul de par se vede ca s-a ingrosat nitel

nu au functionat:
ulei de ricin
sampon selsun
sampon & tratament nizoral
dercos, klorane & co
gerovital
revalid, eurovita par si unghii
sapunul cu ulei de masline
niste alifii prescrise de dermatologi (am retele pe undeva, nu-mi amintesc neam cu se chemau smacurile)
urzica, tinctura de ardei iute, otet & cred ca am incercat toate variantele naturiste, toate fierturile posibile
si alte cosmeticale de care nu-mi aduc aminte

cautatura la dermatologi (2 la numar) a fost degeaba (bine, mai aveam si coji pe scalp, care ma enervau mai mult decat rarirea parului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

LadyJ mi-ai dat un raspuns in care incepi cu una si termini cu alta . Pai, ori parul se ingrasa cu aceeasi viteza, indiferent de starea lui, curat sau murdar, sau, dupa cum spui la final, agresat de sampon, tinde sa se ingrase mai repede .

Goldi, pentru ca exista si una si alta.
Eu am avut o perioada par cu tendinte de ingrasare cand foloseam sampon si masca nepotrivite . Produsele prost alese chiar iti pot schimba structura firului de par sau a scalpului.

Defapt eu nu fac acum teoria ingrasarii parului, eu ma pronunt zgomotos impotriva ideii de educare a paarului gras, lasandu-l nespalat.
Doar aici pe forum am citit de nenumarate ori cum fetele scriau ca parul se ingrasa a doua zi, dar ele il prind in coada de cal si il spala la o saptamana, ca sa-l ´´obisnuiasca´´ sa nu se mai ingrase asa repede.

Si daca tot am ajuns la produse, recomand si eu Joico.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Samponanele pe care mi le-a recomandat mie medicul sunt de la Ducray, unul se numeste Kelual DS Shampoo (Mäßiges seborrheisches Ekzem) si Elution Shampoo (Empfindliche Kopfhaut, Balance-Shampoo während und/oder nach einer Anti-Schuppen-Kur). Trebuie sa mi le comand si eu ca vad ca sampoanele astea luate la ghici nu-si fac bine treaba... Ducray are tot felul de sampoane, dar si de la Avene am luat candva unul pentru par gras si scalp iritat... de curand am luat unul de la La Roche Posay... dar m-as intoarce la Ducray, folosite alternativ. La mine problema este ca, daca folosesc un sampon care curata bine parul, dupa o vreme se irita scalpul si apare matreata... si daca folosesc ceva impotriva matretii parul mi se ingrasa ff repede... un cerc vicios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Jenn, am sa caut in olanda. Stau aproape de granita si merg des intr-un orasel cu multe magazine de cosmetice.

Nicoleta, mie unele sampoane mi-au mers o vreme si apoi nu. Samponul de la Ducray nu mi-a mers. Am insa lotiunea lor "squa norm" ca imi curata bine pielea capului si nu mai cade. Mi-a fost recomandata de pediatra pentru fetita mica cand favuse crusta laptelui, si apoi am incercat-o eu pentru ca scria ca este pentru matreata si coji grase.

Un sampon cu care m-am inteles bine mult timp a fost dercos de la vichy pt par gras si cu matreata.

Acum folosesc unul romanesc cu extract de nuc. Nucul este degresant si antiseptic, chiar se simte.

In ultima vreme iau niste medicamente care au ca unul din efecte mancarimea capului si trebuie sa ma dau cu ceva care sa o combata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Alra, Ducray are mai multe tipuri de sampoane. De-asta ziceam ca un dermatolog cu ochiul format te poate ajuta mai repede si mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Nicoleta, am fost la dr. Mi-a prescris Nizoral si apoi ceva ce nu imi mai amintesc numele. Cu Nizoral a mers mai bine. Api am incercat singura cu rezultate mai bune sau mai rele diverse samp. pt par gras cu matreata fina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Alra,ce sampon de nuc?Sa -mi cumpar si eu cand ajung in tara.Anul asta am adus Gerovital si e destul de ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

eu am trecut de la un par uscat si cu fire medii-groase la un par gras, cu fir subtire si extrem de rar dupa a doua sarcina (bine, inceputul raririi a fost dupa prima).
abia acum am reusit sa-i dau cat de cat de cap, in sensul ca mi-au aparut ceva fire noi si nici nu mai infund canalizarea dupa ce fac baie - solutia care a mers la mine: spalat zilnic sau la 2 zile, intai cu sampon alpecin, apoi cu sampon cu ceai verde, si am facut 3 luni tratament cu forcapil. zilnic folosesc tonic pt par cu cofeina.
nu folosesc niciun produs cosmetic pentru par in afara fixativului.

problema grasimii nu am rezolvat-o (inca) dar am eliminat cojile si caderea, iar pe firul de par se vede ca s-a ingrosat nitel

nu au functionat:
ulei de ricin
sampon selsun
sampon & tratament nizoral
dercos, klorane & co
gerovital
revalid, eurovita par si unghii
sapunul cu ulei de masline
niste alifii prescrise de dermatologi (am retele pe undeva, nu-mi amintesc neam cu se chemau smacurile)
urzica, tinctura de ardei iute, otet & cred ca am incercat toate variantele naturiste, toate fierturile posibile
si alte cosmeticale de care nu-mi aduc aminte

cautatura la dermatologi (2 la numar) a fost degeaba (bine, mai aveam si coji pe scalp, care ma enervau mai mult decat rarirea parului)

Trei sferturi din "aventura" ta am parcurs-o si eu. Partial aceeasi poveste, numai ca eu nu pot spune ca de la nastere s-a declansat problema. Eu am probleme cu tiroida, insa o tratez corespunzator. Medicul endocrinolog spune ca nu ar trebui sa am diagnostic de alopecie difuza (pus de dermatolog). Eu am apelat si la Minoxidil pentru femei, care, teoretic trebuia sa-mi faca o claieeee....si nimic...

Eu sunt, inca, la faza de sampon Alpecin - dublu efect (pentru cadere si matreata). Eu n-am avut niciodata pb. cu matreata insa ma dispera caderea. Constat ca la o luna de Alpecin se vede oarecum efectul . Nu mai vad par pe gresie ca inainte. Mai folosesc bere cand ma limpezesc si supliment de calciu-magneziu-zinc. Sper sa fie din ce in ce mai bine...

http://chicboutique2011.blogspot.com/

Mergi la inceput