Orez pt un bebe de 3 sap

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Ilinca, nu-i chiar asa, mi se pare periculos ce afirmi tu (pentru unele situatii). A fost un caz la Iasi, un copil care a murit pe la vreo 2 sapt de enterocolita necrozanta, pt ca medicii care-l supravegheau spuneau asa ca si tine ca-i normal sa faca 10 scaune moi. De unde stii ca nu mai avea si altceva? Ca eu nu vad alte amanunte. la un copil asa mic tb luate in calcul multe aspecte, eu nu m-as hazarda sa spun oricui stai linistita ca-i ok atata timp cat nu am toate datele.

Dar de ce sa fie "periculos" ce afirm daca sunt niste adevaruri? Exista multe mamici care confunda scaunele normale ale nou-nascutului alaptat cu diareea si se panicheaza:"vai, e moale! vai, e verde!"- cand de fapt asta e aspectul normal.
Eu am comentat strict ce a scris CafeaDulce, ca "de la o jumatate de piersica mancata de ea" copilul a ajuns la spital, deshidratat. Daca pomeneste amarata aia de piersica, e clar ca n-a primit niciun diagnostic mai "de speriat".
Enterocolita aia necrozanta am inteles ca are mult mai multe simptome si apare in special la copiii prematuri, in prima saptamana de viata; ma rog, nu-s eu medic, bine-nteles ca daca unei mame i se pare ceva suspect trebuie sa mearga la medic, dar pentru "interzicerea alaptatului" 2 zile eu cred ca medicii trebuie sa dea un motiv bun, sa puna un diagnostic clar etc.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput