Ajutor!!! Drueri mari provocate de eruptia dentara

Ajutor!!! Drueri mari provocate de eruptia dentara | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata mamici, imi pare asa rau ca trebuie sa deschid iar subiect, dar chiar sunt disperata si nu stiu la cine sa apelez.
Lui Iustin ii iese al doilea canin de sus..Si la primul a fost mai plangacios, dar niciodata n-a facut k acum..De 6 nopti nu dormim deloc, plange continuu toata noaptea, doar daca il pun la desene animate pare sa se mai linisteasca in rest nimik.. Ii dau inainte de culcare Nurofen 2,5 ml asta pt ca pe parcursul noptii adica la 1,2 sau 3 dimineata se trezeste in urlete de durere si ii dau si cealalta jumatate de doza, daca i-as da doza intreaga seara la culcare , la prima trezire n-as avea ce sa ii mai dau..in timpul zilei ii dau de 3 ori Chamomilla sau Camilia, dar nu am vazut nicio imbunatatire, plus dentinox noaptea, dar degeaba..plange continuu..abia dimineata mai adoarme cate 1-2 ore..Pana si somnul de la pranz care era de 2-3 ore acum e doar de 1 ora si se trezeste urland de durere..Ce sa mai fac??Mi-e ff mila de el, este ff obosit si nu stiu cum sa-l ajut...
Multumesc ca ati citit postarea mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rinara19 spune:

Nu exista si riscul ca doza fiind prea mica sa nu faca nimic??? intreb,parerea mea sa-i dai si toata doza odata,poate e prea putin.

Si eu cred ca ar trebui macar sa consulti medicul de familie poate are alta varianta mai buna decat ceea a nurofenului.

In rest nu cred ca ai ce face ,trebuie rabdare pana nu o izbucni nu cred ca trece calvarul.Si noi am patit-o destul de urat cu plansete constante ,dar trebuie rabdare.

Si de ce sa-ti para rau ca i-ar vi cu subiect,cine vrea te ajuta ,cine nu nu citeste.Te pup si bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Merci mult de raspuns Rinara..chiar sunt disperata, am vb si cu medicul lui dar nu are nimik altceva sa imi recomande...mi-e nu mi-e de mine ci de el pt ca nu se odihneste aproape deloc si nici de mancat nu prea mananca..sper sa treaca cat mai repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nu prea ai leac pentru eruptia caninilor. E extrem de dureroasa, dar face parte din "bucuriile" bebelusiei.
E normal sa nu vrea mancare. Da-i multe lichide in perioada asta si lasa-l sa manance doar cand iti cere si ce vrea.
Cel mic al meu nu manca nimic nimic...trai cu vreo 2 cani de lapte /zi.

Mergi la inceput

Ma gandesc ca acum la culcare sa nu-i mai dau nimik pt dureri in afara de Camilia si eventual cand se va trezi in dureri sa ii dau Panadol..cu Nurofen am tot incercat si nu se vede prea mare imbunatatire..teama mea ce mare e ca daca dupa administrare nu-i trece relativ repede durerea..in 10-15 min, se va trezi de tot si asta e..adio noapte...offf..cand termin cu dintii astia cred ca dau petrecere!

Mergi la inceput

Doamne, e jale..iar am facut noapte alba..Asa cum ziceam, nu i-am mai dat nimik la culcare in afara de Camilia si a adormit in jur de ora 12 noaptea..pe la 1 s-a trezit in dureri asa ca i-am dat Panadol..apoi a adormit pana la 3..iar de atunci gata..a inceput circul..acum se joaca..nici vorba de somn..problema e ca dupa o repriza de plans ii sare somnul si nu mai poate adormi, e vioi de parca ar fi dormit toata noaptea..noi suntem epuizati...Cred ca greseala noastra e ca in criza aia a lui de plans groaznic , cand chiar nu stim ce sa ii mai facem il aducem in living la tv..aici cred ca gresim fiindca se linisteste intr-adevar, dar nici k mai adoarme...Nu stiu ce sa mai fac Sunt ff disperata si obosita...offf..
Nu inteleg de ce Panadolul nu are un efect mai indelungat pt dureri..dupa nici 2 ore se trezeste urland...Alta doza nu am cum sa ii mai dau asa curand..Inca ceva, aveti idee la cate ore pot sa ii mai dau o doza pt durere, la 8 h sau se poate si mai repede???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Da-i cu BabyOrajel. Exista si varianta Night care are un efect mai lung.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

se gaseste in Romania, Baby?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Ca si Camilia, nu. (Nu inteleg de ce astia de la Boiron nu aduc in RO Camilia, ce se gaseste "la negru" e adus din US).

Incearca aici, dar ar fi mai sanatos sa suni inainte sa vezi daca mai are :

http://babyorajel.blogspot.com/

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Ms mult Dana, sun dar nu-mi raspunde nimeni :((
E si duminica azi..poate de aia..Ce ziceti, oare gresesc cu tv noaptea?? Cred ca da, dar alta solutie n-am gasit ca sa taca..o mamica imi zicea ca asa i stric de tot programul si va considera ca noaptea e zi si asa ne vom chinui cine stie cat..:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Oana se linisteste ca sta in fund. se pare ca durerile sunt mai mari cand sta culcat. Si noi am patimit mult cu dintii, vre-o 2 luni. Am incercat de toate. Ce a mers la noi : culcatul pe un plan inclinat, si o doza de nurofen cand era rau de tot. Noua ne-a zis medicul ca pot sa-i dau si 2 saptamani cate o doza seara. Nu i-am dat intr-una, dar oricum era singurul care o linistea. Camilia & co la noi nu au avut efect. Am inteles ca la unii copii au dat rezultate si colierele de chihlimbar. Am auzit dupa furtuna, ca sigur incercam si asta.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput