Fluturasi de MarApr 2011(100)Felicitari Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Strumf...saptamana asta am si o zi de mers la serviciu si petrecere..,maine este o zi aproape compromisa...iar restul va fi pt gatit si curatenie..deci timp ioc!!Si idei la fel...
As pune poze cu bradul..dar ce fac cu picassa..l-am instalat din nou si nimik..cateoadata merge,cateodata nu..acum nu vrea!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
eu intru cu mult drag aici, dar lipsa de timp sa citesc mai ales (fiindca aveti un debit atat de mare!) si apoi sa ajung la zi si sa raspund ma face sa nu mai intru ... de ciuda pe mine ati inteles ceva?
Dar acum fiindca ati scris mai putin am apucat si eu.
Si oricum vroiam sa intru sa va spun vestea cea mare: Petru are azi primii 2 dintisori am si lacrimat de emotie, ca a venit si momentul asta! Si a fost asa cuminte, un pic de miorlaieli la ora culcarii in ultimele seri si cam atata... In plus e vesel nevoie mare, azi a ras cu mine cu hohote, si nu la gadilaturi si alte dragaleli ci pur si simplu radeam unul cu celalalt din ce in ce mai tare... asa de simpatic!

Despre cadouri si cumparaturi de Craciun: am avut noroc ca si-a luat al meu sot concediu in perioada asta si am mers in AFI intr-o luni dimineata, apoi eu la Feeria vineri dimineata si am cumparat tot. Sotului niste ghete de iarna de la Ecco si un papion+sosete de la Trends. Mamei un parfum Organza, un album cu un pictor preferat al dansei si mai ales un calendar 2012 cu poze cu Petru. Nasilor cesti de cafea Zara Home si globuri mai speciale; unei prietene un puzzle mare cu o pictura, sapunuri Zara Home; copiilor ei hainute tare dulci H&M; altui prieten un set de stilouri, sotiei o carte faina si fetitei o rochita. Unei prietene un cos de lemn plin cu globuri... si tot asa... Mi-e tare drag sentimentul asta de sarbatori!
Si bineinteles - pe primul plan Petru! I-am luat o carte cantatoare Fisher Price; o pernuta Zara Home cu Born in 2011 si 50%mama, 50%papa; o paturica cu broderie personalizata splendida; o combina muzicala pentru camera lui (ca sa ne-o recuperam pe a noastra...) pentru muzica si povesti...); iar bunica i-a luat suport de baie din acela covoras+spatar de la Mothercare.

Deci cam asa stau cu cadourile, si mi-e asa drag ca am umblat si am gasit cadoul ideal pentru fiecare!
Va pup, merg la baita

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Piscuc, felicitari pentru cei doi dintisori, noi avem doar unul momentan(stanga jos), abia iesit. Ma bucur ca ati scapat de cautarea cadourilor si ati gasit pentru fiecare cate ceva frumos!
Lalely, la noi doar in prima seara cand s-a facut bradul a stat mai linistit Eduard, a doua zi deja tragea de el...mi-a spart 2 globulete tare frumoase si instalatia o trage asa nervos.Deci, asteapta-i reactia pt urmatoarele zile.
Alexina, am vazut ce frumos ati decorat casute...felicitari! Teea este super fermecatoare...o adevarata printesica!
Viss, ce super ca ati organizat o intalnire! Ma bucur ca ti-a placut...Muuulti pupici pentru minunatii tai si pentru tine!
Strumpitz, tot incerc sa pun pozele mult promise dar, tot nu merge apare iarasi acea eroare! Ce si cum sa fac?

Mergi la inceput

Strumpitz, am reusit sa pun poze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am ajuns si noi intr-un final acasa

fetele va tot aud vorbind de Zara home, unde e mag asta?

pisuc felicitari pt primii 2 dintisori

viss, atat de scurt pe aici?

ally, dulce foc Duracelul tau, mi se mare ca s-a mia implinit, a facut flacute mari . f frumos si bradutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

alexina, mamica harnicuta!

catank, cum mai e Ioana?a mai avut ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc felicitari pentru cei 2 dintzoci si pentru ca ai gasit toate cadourile perfecte

mada zara home e in baneasa la parter si cred ca si in afi, nu sunt sigura. succes cu finii anul asta pe 26

Mergi la inceput

Madutz, multumim mult pentru aprecieri! Acum aproape 2 saptamani Duracell avea 10 kg fix doar in pampers gol. ZARA home gasesti in mall Baneasa, in Afi Cotroceni si la Unirii la Zara(pe colt de mall),vizavi aproximativ de Intersport. Atat stiu eu ca erau pana sa plec...Zara sunt raspanditi peste tot dar, nu si zara home.

Scrish, un puuuup mare pentru sufletelul tau iubit...Lucutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
am tot vazut ca Happy are un necaz cu Andrei dar nu am reusit sa gasesc ce. Ce s-a intamplat? o putem ajuta in vreun fel? stiam ca are diabet dar...? ce s-a mai intamplat? La ce capitol a scris Happy?
TOt cautand am vazut ca si pishcoata lui Strumphi papa acum supa si iaurt, bravoooo!
Madutza Zara Home e la Unirea, Feeria, Afi (atata stiu eu) - un magazin foarte fain de decoratiuni, vesela, asternuturi etc (chestii de casa faine, pe scurt)
Fug in patut sa mai citesc cate ceva
Cu drag

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor, mi se inchid ochii de somn, dar daca ieri am absentat, azi am tinut neaparat sa intru putin, macar.

Va multumesc mult, mult de tot! M-ati pus si la titlu de capitol . Sunteti niste prietene tare bune! Si nu e doar asa, o vorba... e chiar ce simt eu

Imi pare rau ca n-am avut timp sa descarc poze, dar poate reusesc maine. Ieri a avut loc taierea de porc (eu particip pt prima data) si desigur, tati l-a pus pe Luca pe animal . I-au facut cateva poze tare haioase... bietul copil, habar n-avea ce i se intampla.

In alta ordine de idei, munca multa rau la chestia asta... nici nu stiu daca se merita. Ca sa nu mai vorbesc de vreme . Mai rau de-asa nu se putea: burnita, frig, ploaie, noroi...

Ma duc sa mai citesc si eu putin din urma, sa vad despre ce ati mai vorbit.

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 7+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput