Strugurasii de S-O'11 il asteapta pe Mos!!! *17*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ionela,putem vorbi te rog in privat? Sutuatia a scapat de sub control !!!!

Fetelor,va pup va multumesc ca sunteti langa mine,sa de-a Domnul nici sa nu stiti vreodata ce inseamna greva suptului groaznic e putin spus

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Ionela,putem vorbi te rog in privat? Sutuatia a scapat de sub control !!!!

Fetelor,va pup va multumesc ca sunteti langa mine,sa de-a Domnul nici sa nu stiti vreodata ce inseamna greva suptului groaznic e putin spus

Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)

sigur
Acum trimit PM cu adresa de mess. ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

seara buna

Habar n-am cata voie am sa fac asta, dar o fac asumandu-mi riscurile:

Maria Teodora are nevoie de ajutor. Trimitand un sms la 848 donam 2 euro pentru ea. 2 euro inseamna 10 lei pentru noi, dar pentru ea poate insemna viata
de ce m-a impresionat? pentru ca e cu 3 zile mai mare decat Mihnea al meu si , de ziua ei, la 2 ani, nu a primit cadou tort si jucarii ca puiul meu ci diagnosticul crunt: leucemie.

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

am trimis si eu sms...si nu ma pot opri din plans dupa ce am citit povestea ei...

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lena, am citit si eu articolul despre vaccinare. Ce scrie acolo sunt simple supoziti ale parintilor. sunt sute de mii de copii in lume care sunt vaccinati anual...daca nu milioane. daca vaccinurile ar fi cancerigene eu zic ca incidenta cancerului la copii sub 2 ani ar trebui sa fie imensa. eu asa vad lucrurile.
apoi trebuie pus in balanta: ce faci daca de ex exista un risc de 1% sa faca bb polio. tu ti l ai asuma nefacand vaccinul?dtp ul , antipolio se facea si pe vremea noastra. eu , din toti colegii mei de scoala am avut 2 cu cancer la varste mari. 20 si 28 ani. deci cred ca vaccinul poate accelera , sa zicem, evolutia..dar nu stiu daca ar si produce boala.

si mar rog la dumnezeu sa am dreptate!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Alayna, tinem pumnii sa fii puternica si tu si Noura
sunt sigura ca Ionela o sa te ajute !!!

Oana, ai dreptate sunt doar supozitii, sper si eu sa ai dreptate.

Ionela, trimit si eu sms. Cat de dura e viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ionela te-am intrebat ceva acu vreo 2 capitole dar nu mi-ai raspuns:

fata mea face urat cand eu mananc lactate, din cauza lactozei, corect¿ cand o voi trece pe lp cum va fi¿

pe de alta parte am citit ca laptele matern e cel mai bogat in lactoza! ce stii despre asta¿ ´bogatia´ lactozei din laptele matern versus lp

ma documentez despre intoleranta la lactoza, nu stiu ce-mi venii, fata mea tot caca likida face de cand s-a nascut, are gaze, mai nou regurgita zilnic(cam de 2 ori pe zi, dar nu cant mare) si observ si ceva reflux.

aaah si nu mananca grozav(probabil d´aia mi-a scazut productia de lapte) de 3 sapt suntem tot la 1oo-12o.

duminica placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Dbunny, ti se pare putin 100-120 ml? Daca ar manca si a mea asa as da petrecere!

Lena, da un sarci pe gugal "vaccin + cancerigen" si vezi ce-ti apare. Nimic de genul ca ar provoca. cel putin eu nu am vazut. Sunt de acord ca pot suprasolicita un organism mic (mai ales daca e afectat de ceva) ...dar pana la cancer eu zic ca e drum lung.Ma refer la a-l provoca. Cercetatorii se lupta acum pt un leac impotriva cancerului. Care crezi ca e asta?! Un vaccin! Deci eu nu cred ca e vreo legatura de cauzalitate.

Sei, ce faci ?

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Ziua buna fetele

Lali,poti lua o poza pe care vrei tu de pe grup

Pun si eu in bradut o steluta

Camady si voi va mutati?Unde va mutati?La casa?Un apartament mai mare?Si noi suntem in aceeasi situatie cu mutatul.

Alayna, imi pare rau mamico ca treceti prin asta

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci de raspunsuri la intrebari
si eu tot in gurita ii dau si ma gandeam ca nu fac bine. asa mi-a zis dr de fam.

hayat, si prin Bucuresti slabe sanse sa mai stau, ca e mai greu cu fata :)

alayna, iti tin pumnii sa treceti cu bine peste greva asta afurisita.

dbunny, cate mese are pe zi?

neatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

may si eu ii pun 2-3 picaturi direct in gurita.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput