16 decembrie: relatari, impresii, imagini
Raspunsuri - Pagina 9
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elle_seb/Elle_seb.jpg)
Elle_seb spune:
Frumos eveniment, am fost si noi.
Felicitari organizatoarelor, ati realizat un lucru minunat!
_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau
![](images/user_woman.png)
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Paula eu le-am vazut..dar e putin vrem mai muuuuulteeeeeeeeeeee ![]() Alinuk ![]() si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) invitatie pt 16 decembrie!!!! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
am o tona deja descarcate in calc,dar nu stiu sa le urc pe picassa in grup,stie careva???
valentina_22 spune:
V-am urmarit si eu cu sufletul la gura, intre un nospa dat fetei si o injectie facuta ca nu-si facuse efectul pilula. Imi pare rau ca nu am ajuns, dar mi-a fost teama sa plec la drum cu Alex in starea in care a fost ieri.
Ma bucur nespus ca evenimentul a fost unul super reusit, felcitari tuturor celor care au ajutat la organizare. Multe si
fetelor pentru daruirea voastra.
Am si eu o intrebare, la depozit am licitat pentru niste jucarioare, aveti idee daca s-au dat? As vrea sa stiu de ele si daca mai sunt sa le iau ptr picii mei, iar banutii sa-i depun unde spuneti voi.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
![](zana.gif)
![](hagi.gif)
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
![](kerstinkopen.gif)
![](teiubesc.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
danutza nu e ok linkul
eu stiu pe flickr cum se pun grup
daca ai cont pe yahoo, intri pe flickr si le upload in grup
cel mei simplu insa cred ca e pe FaceBook
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
invitatie pt 16 decembrie!!!!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
citat din mesajul lui valentina_22 V-am urmarit si eu cu sufletul la gura, intre un nospa dat fetei si o injectie facuta ca nu-si facuse efectul pilula. Imi pare rau ca nu am ajuns, dar mi-a fost teama sa plec la drum cu Alex in starea in care a fost ieri. Ma bucur nespus ca evenimentul a fost unul super reusit, felcitari tuturor celor care au ajutat la organizare. Multe ![]() ![]() Am si eu o intrebare, la depozit am licitat pentru niste jucarioare, aveti idee daca s-au dat? As vrea sa stiu de ele si daca mai sunt sa le iau ptr picii mei, iar banutii sa-i depun unde spuneti voi. |
Le-am luat si le-am platit eu!
![](zzzz.gif)
CAPRA CU 2 IEZI
![](alaptare.gif)
![](snoepkont.gif)
![](smiley_shopping.gif)
mamica lui Matei Constantin
![](bonjovi.gif)
![](copilas.gif)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Alex@Sara spune:
Noi gata,am dat vestea cea buna persoanelor care vor merge la concert .Au ramas fara civinte,m-au intrebat de cateva ori daca sunt sigura ca vreau sa le dau lor invitatia/biletele
Deci,as vrea sa stiu cum se intra in posesia lor.cel mai simplu si usor ar fi sa le luam de la depozit,ca respectivii locuiesc si in zona,dar poate trece si tati pe acolo dupa ele.Sau cum ziceti voi ca e bine
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
hello dragilor !
pentru evenimentul de aseara descrierea cea mai potrivita este "regal".
Dupa cum deja stiti, a fost minunat, toata lumea a avut numai laude. O mana de fete inimoase, un spatiu excelent ales, cadouri substantiale pentru intreaga familie aduse de un Mos tare simpatic si hatru( numai baiatul meu s-a spalat pe dinti cu spuma de ras ? ) , un spectacol extraordinar...
Fiecare "furnicuta" si-a facut treaba . am reusit sa transmitem live pe skype fragmente din "regalul DC" Adminilor, sper ca totul a fost ok. Multumesc Catalin ( colegul meu) ca ne-ai ajutat logistic pentru asta .
Eu va multumesc pentru tot, a fost super !
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
dandusa spune:
citat din mesajul lui alinuk danutza nu e ok linkul eu stiu pe flickr cum se pun grup daca ai cont pe yahoo, intri pe flickr si le upload in grup cel mei simplu insa cred ca e pe FaceBook Alinuk ![]() si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) invitatie pt 16 decembrie!!!! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
eu am pe picassa
le incarc una cate una...
merge linkul!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
citat din mesajul lui dandusa SURPRIZA CALDAAAA ![]() Ceea ce ai construit poate fi distrus,nu conteaza,construieste! |
Eu stiu ca intri in contul de Picasa, te duci in bara de sus la "incarcati" , se deschide o pagina unde denumesti folderul nou creat,sau adaugi in unul existent si il selectezi, apoi ti se deschide o fereastra cu compul tau de unde selectezi pzele si le iei cu shift si sageata in jos pe toate, apoi open...si le incarca singuurel.
![](zzzz.gif)
CAPRA CU 2 IEZI
![](alaptare.gif)
![](snoepkont.gif)
![](smiley_shopping.gif)
mamica lui Matei Constantin
![](bonjovi.gif)
![](copilas.gif)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare