16 decembrie: relatari, impresii, imagini

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

asteptam poze :)

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu am pus poze dar vad ca nimeni nu le-a vazut!!!!!

Mergi la inceput

La semnatura sunt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ma bucur mult ca v-ati distrat asa fain, ca totul a iesit super plus! Felicitari tuturor celor care au organizat si tuturor celor care au participat pentru ca si-au gasit timp sa fie impreuna intr-o seara asa frumoasa.

Alinuk daca eu sunt Marina cu premiul 3, trebuie sa donez premiul mai departe, cu tot dragul as vedea TNB diseara dar am o mare problema de logistica fiind la mii de km distanta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marina da! tu esti castigatoarea premiului!!
...dupa regula stabilita / licitatorul cel mai generos dintr-un top

stiam ca esti departe, dar m-am gandit ca poti face tu insati o bucurie...
parintilor poate...unor prieteni

anunta-ma te rog

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Vazut poze super frumoase si ma bucur ca v-ati distrat asa super si totul a iesit bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Paula eu le-am vazut..dar e putin
vrem mai muuuuulteeeeeeeeeeee

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Neata,mai catre amiaza,desi sunt trezita de la 6.30,am fost plecata.si acum cand intru,vad ca am un premiu,doar ca din pacate nu vom putea merge.Si as vrea sa stiu daca pot da cadou mai departe unei persoane dragi noua.Mi-ar parea tare bine daca am putea face si noi mai departe o bucurie.
In rest,ce sa va zic... inca am o stare tare euforica,abia acum ma dezmeticesc si realizez ce s-a intamplat acolo Aseara am fost chiauna,fiind singura cu toti 3 teroristii,si nu stiam dupa care sa ma uit,la un mom dat o "pierdusem" pe Dariuca,se ascunsese dupa brad impreuna cu un baietel
Noi am luat 3 jucarioare de la Targ...mingea cu Ben10(suntem fanul nr 1 ),Capsunica/Ciresica ,si o omida mare albastra.Multumim donatorilor si sper ca am acoperit valoarea cu cat am dat pt ele
In iuresul cu care am plecat de acasa,si cu abrambureala creata ca nici nu gaseam taxi(am stat 25 min pe 3 telefoane sa gasesc un taxi sa vina in Voluntari ),am uitat acasa cadoul pt Domnesti.AM zis ca trec pe la depozit sa le duc si sa las si banutii pt voucherul castigat..sau cum sa facem?Banutii sa ii virez in cont sau daca vreti,pot ramane pana luam fructele,luam din ei fructele(cu bon/factura,bineinteles) si sa dam restul cand predam fructele.va rog mult sa imi ziceti cum sa facem,sa scap si de asta.ZIceam ca trecem azi pe la depozit,dar trebuie sa fugim la tara neaparat,asa ca ramane pt maine sa duc cadourile la depozit.O sa sun la careva inainte pt indicatii.
V-am pupat si astept cat mai urgent raspunsuri-in leg cu biletele la concert si cu banutii d epe voucher .

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

va rog mult

avem pt seara asta 2 bilete la TNB
piesa 'noiembrie' cu Olga Tudorache

cine doreste si poate sa mearga, Marina da mai departe cuiva caruia i-ar prinde bine / contactati-ma (acum plec de la comp) pe tel, aflati voi nr

la fel si pentru Concertul de luni la Strauss Forever - AlexSara spune tu cui daruiesti invitatia

mai dar exagerati...mai bucurati-va si voi, daca toti vrem sa oferim
cine mai si primeste???

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Mi_am pozat mai mult copiii mei. Am sa postez mai multe. Intru diseara si mai incarc. Va pupic.

Mergi la inceput