16 decembrie: relatari, impresii, imagini

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

eu sunt cu spatele intr-o poza si in alta sunt teroristii Alex si Sara care se vad si scafarlia bloonda a Dariutei ,am si scris la ea

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Fiul meu cel mic e foarte fericit cu pinguinul lui cel nou. L-a prezentat de aseara celorlati pinguini ce salasuies in patul lui si l-a declarat "Tata lui Ciugulici" - ca tata n-avea sarcul, doar mama...
Fiul mai mare s-a bucurat de crema Niveea - "ca tot il ustura putin pielea si avea nevoie" si s-a tot invartit pe langa spuma de barbierit dar i-am zic ca tre' sa mai creasca nitel (asa ca tati a fost marele beneficiar).
Eu sunt fericita ca a iesit bine (sper). Imi pare rau ca mi-am tradat colega cu care trebuia sa impart "atelierul de creatie" dar a fost musai - nu era nimeni la "Targul Jucariilor". Initial ne propusesem sa notam cine cumpara jucarii (nick-ul de pe DC) dar la un moment dat veneau tatici care habar n-aveau ce fac mamele pe forum sau chiar copii cu banutii in mana. Ceal mai tare a fost un puiut care s-a uitat si s-a uitat...si a ales: borcanul cu bani !!!
Multumesc pentru poze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Fiul meu cel mic e foarte fericit cu pinguinul lui cel nou. L-a prezentat de aseara celorlati pinguini ce salasuies in patul lui si l-a declarat "Tata lui Ciugulici" - ca tata n-avea sarcul, doar mama...
Fiul mai mare s-a bucurat de crema Niveea - "ca tot il ustura putin pielea si avea nevoie" si s-a tot invartit pe langa spuma de barbierit dar i-am zic ca tre' sa mai creasca nitel (asa ca tati a fost marele beneficiar).
Eu sunt fericita ca a iesit bine (sper). Imi pare rau ca mi-am tradat colega cu care trebuia sa impart "atelierul de creatie" dar a fost musai - nu era nimeni la "Targul Jucariilor". Initial ne propusesem sa notam cine cumpara jucarii (nick-ul de pe DC) dar la un moment dat veneau tatici care habar n-aveau ce fac mamele pe forum sau chiar copii cu banutii in mana. Ceal mai tare a fost un puiut care s-a uitat si s-a uitat...si a ales: borcanul cu bani !!!
Multumesc pentru poze !

Anya

si ptr. puiut.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:

Frumoase dar putine

putine cu tine?

Nuu, ca nu ma gasesc fotogenica si fug de poze, dar cand m-am uitat eu erau mai putine poze si nu-mi vazusem baietii.
Chiar ma gandeam ca nu am fost inspirata sa le fac poza cu zulufi, ca azi i-a luat soata cica la cumparaturi si ...i-a tuuuns au fata de ...baietei...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

din ciclul copiii spun/fac lucruri trasnite

chiar eram pe faza...la Targul Jucariilor cand copilashul (in brate la mami fiind) in incercarea de a-si alege jucaria a inshfacat borcanelul (pusesem noi pe el un zambarici si un mesaj de genul 'multumim, ati adus o bucurie unui copilash') si nu-i mai dadea drumul
el isi gasise jucaria

la alt moment... la tombola parca, un baietel, Denis pe nume, plangea de-i curgeau lacrimile siroaie
l-am intrebat de ce plange si mi-a spus ca nu a castigat si el nu stiu ce
Am incercat sa-l consolez, i-am spus ca nu-i bai, nu mereu castigi ce ti-ai dori, ca si mie mi s-a intamplat, ca el e un baietel tare dragutz si cuminte si Moshul are o diploma pt el
I-am oferit o diploma pe care i-am scris numele
sper ca s-a mai inveselit putin

Ai mei strumfi zmotocesc broscutza cea foarte colorata si galagioasa donata de DariaStoica. E foarte foarte dragutza
apropos mi-am amintit ...Anya iti sunt datoare 10lei!!! Sa nu uit! cu prima ocazie sa ti-i dau

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

foarte tare m-a emotionat Stefanel - baiatul lui Nikkei, care mi-a dat o felicitare facuta de manutele lui, ajutat de mami
mi-a zis ca a facut-o special pentru mine

multumesc Stefanel, iti multumesc din tot sufletul

aici sunt cei doi
https://picasaweb.google.com/109431657976571045904/16Dec#5687046342095340642

Alinuk

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168929 br / " target="_blank">invitatie pt 16 decembrie!!!!

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

am mai facut eu comentarii pe la poze
https://picasaweb.google.com/109431657976571045904/16Dec#5687049936505865090

Alinuk

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168929 br / " target="_blank">invitatie pt 16 decembrie!!!!

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

daaa
asta e cea mai completa (dar nu ft completa) cu fetele
https://picasaweb.google.com/109431657976571045904/16Dec#5687050105462241522

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Multumesc ca ati scris si cine e in poze. O mamica mai frumoasa decat alta! Si un buchet mare de , chiar daca numai virtuale, pentru fiecare dintre voi!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

alinuk, nu updatati si voi licitatia cu cine ce a castigat? nu de alta dar vreau sa stiu exact cati bani am de dat si cel mai important unde ii trimit, ca se termina anul si inchid contabilitatea

Mergi la inceput