16 decembrie: relatari, impresii, imagini

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

voi remarcati ca si mine ceva??

multi tatici avand grija de copii

si va spun sincer ca la final, multi adunau si strangeau debandada ramasa dupa tavalugul copiilor de la Atelierul Moshului
multumim tatici = chemati-i aici sa citeasca laudele va rugampoate ne ajuta si altadata!
chiar ati fost cu noi in filmul asta

Moshul bestial, aduce el mai pe departe dpdv fizic, insa atitudinea e pe departe exceptionala!

sa nu le aratati copiilor pozele in care se imbraca... doar nu il deconspiram acum

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

invitatie pt 16 decembrie!!!!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Am vazut si nou pozele ce frumos, ce fete harnicute si inimoase. Felicitari si un buchet de flori.

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

SURPRIZA CALDAAAA

Super poze! multumim!

.. toate ca toate, da e mortal!

Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Felicitari tuturor celor implicati in aceasta actiune!
Multumim ptr. poze si ptr. filmuletul cu Stela Popescu. Am si eu o intrebare, mai in soapta asa: Doamna Stela nu mai imbatraneste? Ca eu de cand o stiu, tot asa e!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Minunate poze!!!
Da, si eu vad multi tatici - sunt aceasta generatie noua de tatici pe care mamicile de la DC a format-o .
Nu uitati mamici, cum ii cresteti pe tatici, asa ii aveti.

Felicitari inca o data fetelor organizatoare si lui Alinuk ! Papanash ne tot suna si vedeam pe skype agitatia, copiii, forfotul salii, echipa organizatoare ...sunteti de milioane si ne bucuram ca DCul functioneaza ca un aspirator de prietenie, suport si initiativa.

Iar generatia DC ....vad ca e in fortza si in forma .. am vazut copilasi foarte frumosi in poze cu care ne madrim si noi pentru ca ii stim inca din burtici (scuze dar sunt si putin ai nostri ) pentru am fost alaturi de fiecare cand si-a anuntat venirea print-un test de sacina, ca ii bate inimioara, ca misca, ca s-a nascut, ca plange noaptea, ca are colici, ca merge, ca a cazut, ca ... merge la gradinita si tot asa vom sti ... pana cand vom afla cum ce fel de soacra are si ce nepoti fantastici are .

va pupam si sa aveti Sarbatori Fericite,

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

am uitat sa va zic ca mosul a ramas profund emotionat de copilasi.cu cata dragoste i-au daruit ei cate o felicitare sau un desen facut special pt el.cu cata emotie se apropiau sa-i sopeasca cum ii cheama sau poezia preferata.atat de speriati,dar atat de naturali si scumpi!
l-au deranjat replicile alea cu:"spune-i mosului ca n-ai fost cuminte si nu meriti cadou",asa ca a raspuns ca atare,asigurand copilasii ca toti vor primi indiferent cat de cuminte a fost
pe cei mai grasuti i-a sfatuit sa se apuce de sport,iar de cateva printese s-a indragostit s-a indragostit pe loc

si mie mi-a placut seara foarte mult,nu credeam sa aibe asa amploare,sa fie o actiune atat de pompoasa,m-am simtit bine,chiar foarte bine sa stiu ca am ajutat si eu la asta
ieri dupa amiaza,cand am ajuns acasa,eram atat de obosita/nervoasa/frustrata incat mi-am zis ca nu vreau sa merg la actiunea de seara,dar dupa ce am ajuns acolo si-a inceput totul,m-a cuprins asa un val de emotii si sentimente de stres/fericire/implinire/multumire ca am uitat tot greul de dinainte...

ma bucur nespus ca am participat la aceasta actiune,din doua mari motive:pentru ca am ajutat copilasii necajiti si pentru ca am cunoscut o mana de fete minunate,cu adevarat,minunate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

e doar inceputul cu pozele
vor curge valuri

sunt unele 'comandate' si cu dedicatii

abia astept sa le vedem
haideti fetelor cu ele

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

e doar inceputul cu pozele
vor curge valuri

sunt unele 'comandate' si cu dedicatii

abia astept sa le vedem
haideti fetelor cu ele

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Poate se poate scrie si cine e cine in poze, sa va cunoastem si noi, de departe.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Da, sa se scrie la poze cine apare
Fi-miu cica "mami, asta nu e Mosul adevarat, nu-i asa ? ca nu are barba adevarata. Eu cred ca l-a trimis la noi Mosul cel adevarat, fiindca el e prea batran si n-a putut sa ajunga pana la Bucuresti ..."

A fost o super surpriza pentru el periuta de dinti cu Fulger Mquinn, e foarte fericit, de-asta chiar n-avea.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Si ma bucur foarte mult ca am cunoscut-o pe Bee, colega mea de la scutece, i-am impachetat tabloul castigat la licitatie, cu mare drag !

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput