Pufi de 2010 (54) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Salut fetele!
Am terminat si eu cu examenele. azi am avut unul...ultimul pe 2o11..ca mai am in februarie.
Sunt si manager de mediu cu diploma acreditata.
Si cum asa am promis, ca intru dupa ce termin cu examenele..uite, am intrat si ce-mi vad ochii prima si prima data???
Ana??? no waaayy!!!
Ana, tu?
e super!!!!! O sa fie bine!

revin..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Felicitari pt diploma acreditata! Sa-ti foloseasca! (ca mie nu-mi prea folosesc)... wow, manager de mediu, suna... pompos... ce face un manager de mediu? nu e ca un avocat de mediu, nu?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

sa zic sa nu uit

am dezlegat misterul ursarilor (daca era vreun mister mi se parea ca umbla si colinda asa de nebuni), umbla printre blocuri sub ferestrele oamenilor care le arunca bani prinsi cu un cleshte si e un strangator de bani care prinde tot ce zboara (adica banii care zboara) si dansatorii care stau cu gaturile pe sus poate-poate pica ceva de sus... m-am distrat teribil de faza asta...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sa zic sa nu uit

am dezlegat misterul ursarilor (daca era vreun mister mi se parea ca umbla si colinda asa de nebuni), umbla printre blocuri sub ferestrele oamenilor care le arunca bani prinsi cu un cleshte si e un strangator de bani care prinde tot ce zboara (adica banii care zboara) si dansatorii care stau cu gaturile pe sus poate-poate pica ceva de sus... m-am distrat teribil de faza asta...

Mie chiar imi plac....ursii, mos craciunii cu trompete, caprele, etc. Si le arunc banuti de cate ori ii prind in zona geamurilor mele, doar ca n-am carlige de rufe. Dar improvizez....

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
poftiti si cafeluta
sunt matinala tare pt o zi de dumineca dar profit ca poporul doarme pt a mai baga si eu un ochi sa vad ce mai faceti, ca de cand a venit al meu sot aproape nu am deschis calculatorul

tare bine e sa fim iar cu toti impreuna,si imi dau seama ca acusi cand va fi sa plece iar ne va fi la toti mult mai greu decat prima oara
Miru a reactionat super fain,parca nu lipsise deloc de acasa
cu Daria afost o faza tare de tot.Am incercat eu sa negociez /explic ca e mare bla,bla si ca ele vor dormi singure in camera lor iar eu cu tati.Dupa o clipa de gandire a zis -bine dar primele 3 nopti dorm eu cu tata..asa ca am stat frumos la rand.Iar aseara pt ca era f obosita cand sa se culce a inceput moftureala ca ea nu doarme singura asa ca m-am pus sa le adorm si ...m-am trezit dimineata tot in camera cu ele.Deci tot naveta dintr-un pat in altul imi ramane.Acu ce-i drept nici nu vreau sa o fac prea tare pe hatarata ca dupa plecarea lui tati tot cu ele voi dormi

in rest m-am bucurat tare de ce am gasit in desaga mosului,fetele au capatat doar o parte din daruri ,restul asteapta sa facem bradul

ana in primul rand ma bucur pt tine, sper sa ti se indeplineasca dorinta cu coditele si nu in ultimul rand sper sa-ti treaca cat mai repede greturile si gandurile negre
o sa fie bine

dece chiar si pt aniversatii din zile mai putin celebre se poarta petrecerile in avans sau dupa.Unii tin musai sa aniverseze atunci cand pica ziua de nastere.Eu nu,prefer sa o tin atunci cand e mai comod pt toata lumea,respectin in w/e(plus inca un tortulet mic in ziua cu pricina pt noi in casa).Anul asta Dariei nu i-am mai facut tort si acasa pt ca am sarbatorit cu tort la gradi plus petrecerea facuta cu 3 zile mai devreme.In cazul tau cred ca te poti desfasura ok cu un tort facut in casa ca sa sufle el pe 1 si apoi petreceea cu copii pe 3.Si lui Miru ii vom face petrecerea cu 2 sapt inainte cat mai e si sotul acasa iar pe 18 un tortulet pt noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

dastefa de cafea..rapid si eu una

am fost vineri la petrecere la servici..petrecere cu copii...a fost superb...8 copii..unul mai maricel..restul intre 1 si 3.5 ani..mama ce alergari, chiote, tipete pe acolo

am continuat cei mari petrecerea seara..eu am stat pana la 1:30..apoi am plecat la tara direct..sa fac mancare de pomana ca dimineata aveam lumea la masa..am ajuns ieri acasa la 16...rupta de somn..Dragos a stat la bunica-mea peste noapte, nu a prea dormit nici el asa ca mi-am luat copilu si ne-am bagat in pat si somn nene somn..

azi sunt destul de fresh...

ma duc sa recuperez...o zi minunata sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Buna seara!

Gataaaa...am terminat curatenia! Ma rog, mai sunt mici chestii de facut. Si am impodobit si bradutul!

_

bravo, miremia. si noi am impodobit bradul, dar ar mai fi la curatenie

_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze

Ce-mi place semnatura ta!

Aproape ca-mi faci pofta.

_

HAI MIRELAAAAAAA

HAI MIRELAAAAAAAAA

.....SCOATEM SI/....

curat ai...brad ai.....ia-l pe.....mos craciun...si...fara coditze

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Eu vreau sa ma uit la Vocea Romaniei, sper sa ma lase pitica

Simply,mami de Ariana

si v-au iesit preferatii la vot??? al meu NU!!! (catalin dobre)

Eu sunt indragostita de Dragos Chircu :D

_

_

si preferatul meu tot el e

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

neaatza....sarumana de coffe, dastefa.....ce buna e....si ce matinala..

pai da....asa voi face...tortulez facut de mami de ziua lui...si copilasii dupa...

mire...ce harnica esti...gata curatenia....gata bradul..wow....pai sapt asta incepi infrumusetarea...:)

eu cred ca termin maine...si ma gandesc sa fac si eu bradul....mai repede...

acu tre sa mergem la cumparaturi...sa luam diverse chestii pt toata lumea...dulcuri in principal....
jiji ink doarme ca asta noapte aproape de 12 s-a culcat...cu mare greu....

gata ...s-a trezit familionul...

sa aveti o duminica linistita

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Lorex pt examene

Si mie imi place Dragos C. , cel putin cand a cantat piesa lui George Michael eram ca si gainile alea care "pica" cand il aud pe frankie cantand .

Ruxita Bravo Elei pt inscrierea la olimpiada

Noi nu am impodobit bradutul inca, sotul meu doreste sa il faca in Ajun asa ca ne conformam

O duminica placuta sa aveti !

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Eu vreau sa ma uit la Vocea Romaniei, sper sa ma lase pitica

Simply,mami de Ariana

si v-au iesit preferatii la vot??? al meu NU!!! (catalin dobre)

Eu sunt indragostita de Dragos Chircu :D

_

_

si preferatul meu tot el e

JUCARII PENTRU PITICI...

el cine?

Mergi la inceput