Pufi de 2010 (54) - Craciun fericit!
Raspunsuri - Pagina 3
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
imagineaza-ti cum va fi la 18 ani! voi plecati pe la vreo pensiune de vis din Austria, iar el Revelion cu pretenii si numai bine se trezesc din betia de an nou ca au un nou motiv sa chefuiasca!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
:)))))
pe atunci ....vom fi ramoliti rau....eventual...niste bai balneoclimaterice....:)))
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Buna seara!
Gataaaa...am terminat curatenia! Ma rog, mai sunt mici chestii de facut. Si am impodobit si bradutul!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Buna seara! Gataaaa...am terminat curatenia! Ma rog, mai sunt mici chestii de facut. Si am impodobit si bradutul! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
bravo, miremia. si noi am impodobit bradul, dar ar mai fi la curatenie
_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze
miremia spune:
citat din mesajul lui ana_g
bravo, miremia. si noi am impodobit bradul, dar ar mai fi la curatenie _ mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze |
Ce-mi place semnatura ta!
Aproape ca-mi faci pofta.
_
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
Ce-mi place semnatura ta! Aproape ca-mi faci pofta. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Ana, bravo pt semnatura!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
evyme spune:
citat din mesajul lui miremia Buna seara! Gataaaa...am terminat curatenia! Ma rog, mai sunt mici chestii de facut. Si am impodobit si bradutul! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Si noi avem bradul facut. De marti. Ca nu mai aveam rabdare. dar la curatenie mai am un pic de facut
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
In asteptarea Mosului...
Ruxita spune:
Numai la noi Craciunul vine abia in 25???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
Rux pai nici nu mai e mult, doar o saptamana!
Sigur mai sunt si alte persoane care impodobesc bradul in seara de ajun. Si noi acasa tot in 24 il impodobeam, anul asta am vrut sa-i fac o bucurie Marei, ii plac foarte mult bradutii si mosii.
_
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita
si v-au iesit preferatii la vot??? al meu NU!!! (catalin dobre) -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) Eu sunt indragostita de Dragos Chircu :D |
lorex spune:
Salut fetele!
Am terminat si eu cu examenele. azi am avut unul...ultimul pe 2o11..ca mai am in februarie.
Sunt si manager de mediu cu diploma acreditata.
Si cum asa am promis, ca intru dupa ce termin cu examenele..uite, am intrat si ce-mi vad ochii prima si prima data???
Ana??? no waaayy!!!
Ana, tu?
e super!!!!! O sa fie bine!
revin..