Pufi de 2010 (54) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

s-a dat cafeaua? daca nu serviti de la mine una

am intrat sa va urez si eu un CRACIUN FERICIT...trebuia sa o fac de ieri dar ieri a fost o zi grea pentru mine...nu stiu de la ce dar mi-a fost rau toata ziua...am dat la boboci din ora in ora

acu sunt bine...asa ca sa petrecem

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NEATZA FETILI..sarumna de coffe, fetelor....mmmm da ce bun si pacatosul ala de cozonac =:))

cand am citit ca lorex a mancat....bunatati...am fc o fatza asa...cu andul ...si ce daca????...poate sa manance tone si degeaba...

sa aveti o zi super....cu o masa imbelsugata...copii linistiti...si totul sa fie minunat..asa ca de craciun

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fete!
A venit Mosul si la noi, Mara a fost foarte fericita, i-a ajutat si pe verisori la desfacut cadouri.
A fost asa o seara frumoasa, ma gandeam cum era alte dati cand eram mai putini la numar si am realizat cat de "sarac" era Craciunul inainte.
Multumesc de coffe Sorina, am servit-o virtual dar cozonacul pacatos de pufos a fost cat de real se poate.
Tare printesa cu rochita, eu cand o probez pe Mara cu diverse si ea riposteaza ii zic sa mergem la oglinda sa vada ce frumoasa e si ea alearga pe hol si se oglindeste.

Dece lasa mama, serveste bunatati cu incredere ca ne apucam de dieta dupa 1.

Ale bine ca ti-ai revenit.

toate fetele!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Ho-Ho-Ho, primiti cu colindul?

apropo ati primit colindatori? Noi NU, spre marea mea rusine, am zis ca daca ii primesc pe toti dau faliment, si atunci de ce sa primesc pe unii si sa nu primesc pe ceilalti, si ca sa fim "impartiali" n-am primit pe nimeni...

Azi am avut prima convorbire video cu mama pe skype!!! a fost o surpriza foarte frumoasa din partea ei... si m-a anuntat ca se marita pana de Pasti! inca n-am o parere clara despre treaba asta, dar sper ca ea s-o aiba! Nici nu stiu cum se procedeaza in astfel de cazuri, eu n-am chef de un tata vitreg... din principiu (nu stiu care) nu-mi plac barbatii care se lipsesc de o familie gata formata si apoi pretind respect, autoritate si toate alea... si ma bucur ca e ceva distanta intre noi...

aaa, de cadouri... Kay a primit gashka lui Winnie si interesant ca atunci cand se joaca cu ei ii tine pe toti gramada, ii pune pe toti in cutie, ii baga pe toti in dulap, ii cara pe toti in pat, are grija sa nu ramana careva pe dinafara... si acum ca-i are in 3D, e mult mai atent la desenele cu Winnie si cu revista Winnie la fel...

I-am mai luat si Alice in Tara Minunilor pe care eu personal am incercat s-o citesc in copilarie si atunci n-am inteles nicio iota, il intreb pe sot, la fel nicio iota in copilarie... zic hai sa-i mai dau o sansa... parca ceva ceva e mai clar dar tot halucinanta si abracadranta e povestea... si parca nu e doar un vis ciudat pe care il are Alice... ma bucur ca totusi Kay s-a atasat de carte si se uita cu interes la imagini si-mi cere sa-i citesc una doua...

si m-am saturat de mancare de Craciun vreau sa trec la mancare normala obisnuita...

ne-am uitat la un documentar despre Dr. Gerson si ne-am mai documentat pe net si am zis ca bem mai multe sucuri naturale...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Craaaciuuun fericit si de la noi!!! Va pupam mult!!!

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, poftiti la cafeluta fierbinte si la capitol nou!

Mergi la inceput