Pufi de 2010 (54) - Craciun fericit!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Un craciun fericit alaturi de cei dragi, mos bogat si bucate alese, lumina in suflet si tot ceea ce va doriti sa devina realitate in aceasta noapte magica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

HO....HO...HO....

ce fac fetele? au fost cuminti? un mosuletz ceva? si mai tanar...merge?

eu mi-am adormit in sfarsit atomicul...de fapt culmea..ta-su a adormit inainte desi...'ma ameninta'...mai devreme....cu nu stiu ce artificii chiar daca nu e revelionul....

asa ca pe mine m-a apucat melancolia...am aruncat un ochi mai in urma....as fi zis cu cateva capitole desi...se pare ca-s mai multe...cateva sute si....in aceasta noapte DEOSEBITA va doresc cu mare drag acelasi lucru ......

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146543&whichpage=12

citind...mi-am adus aminte de ata lume...

fiind o seara magica....poate intra si ele cu un gand bun macar asa..de paste si de craciun....

NE E DOR DE VOI SI DE PUFII VOSTRI!!!

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

mda...frumoase amintiri Dece...

Va doresc si eu ca sarbatorile de iarna sa va aduca multa bucurie in suflete, ata de multa incat sa va ajunga tot anul

Cu intarziere vreau sa urez LA MULTI ANI ,DANDANA si anticipat( ca maine nu-s prin zona)

LA MULTI ANI ADINA BULINA!

MULTA FERICIRE VA DORESC AMANDURORA ALATURI DE PUII VOSTRI PRETIOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

noi am fost la socri sa ne impartim cadouri de mos craciun si..am papat bunataturi multe, am primit cadouri frumoase.
bobitza l-a primit pe barney dar..credeam c-o sa sara in sus de bucurie...de unde.....a fost mai incantata de un mos craciun care canta
of..copiii astia imprevizibili..se uita in fiecare zi cla barbey, numai cu el adoarme si n-a impresionat-o efortul meu!
ma gandesc ca e din cauza ca am anuntat-o ca o sa vina moshu sa il aduca pe barney daca face nani ( la pranz am avut show).
en fine...voua v-a adus mosul ce v-ati dorit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Sper ca acum stati la gura sobei, linistite si multumite dupa o searabsuperba alaturi de cei dragi, ca pufii au fost fericiti cu ce au primit si ca au fost cuminti!

La noi a fost frumos, clasic, desfacut cadouri, copil super incantat de masinutele primite, salata de boef tare buna, din astea....
Cnd aud cate ati facut fiecare din voi, si toate cu ala mic agatat de fuste......la mine....sa traiasca soacra, serios! Acum, sa ma alint putin, probabil fortata de situatie, as fi reusit si eu sa ma descurc.

Presimt ca de data asta ma fac imensa......cred ca am mai zis....

Noapte frumoasa sa aveti!

_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Frumoasa atmosfera de sarbatori! Impartasind-o cu voi zau ca-mi pare mai frumoasa!

... eu vreau sa ma fac beauty cu propria mana, un abur de musetel, o scrubaleala cu malai, o masca cu alge ramase de la sushi sau spirulina sau ceva argila cu miere si un masaj cu niste uleiuri ...

imi dau seama ca dute-vino asta de sarbatori, zbaterea asta dupa multe cumparaturi, smotru, bucatareli e de dragul musafirilor si noi cum n-avem sunt extrem de relaxata in toate privintele...

cadourile maine dimineata sub bradutz... mai putin pt noi ca nu ne-am batut capul (adica nu ne-a iesit), doar pt copii...

si poate maine o ieseala dupa ceva Moshi prin parc...

O noapte liniste sa aveti si un Craciun fericit!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Craciun fericit, linistit si plin de tot ce va doriti!

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Ruxita si eu tot la ora de cosmetica sunt. De fapt ma manichiuresc si mai trag cate un ochi la concertul lui St Banica jr. Ce mi-ar fi placut sa fi fost si eu acolo. In fiecare an imi propun asta dar niciodata nu ajung.

Alicredo wooow... da ai bobinat nu gluma. Sper ca ai reusit sa faci tot ce ti-ai propus.

Bea chiar ma gandeam la voi. Sper sa depasiti repede perioada asta cu mucisori si nopti nedormite.

Ma retrag asa ca va si va urez sa aveti:

Sarbatori cu sanatate si numai bucurii !

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

CRACIUN FERICIT dragi mamici!
Sa aveti masa imbelsugata si inima curata si sa petreceti clipe minunate langa cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata...Ho, Ho, Ho.....dragele mosului, va invit la o cafea fierbinte, cu spuma de lapte si scortisoara, si o felie de cozonac pacatos de pufos, plin de nuca si stafide!

Dupa lupte seculare ce au durat doua zile, aseara am dovedit si noi toate pregatirile, am reusit sa curatam si bucataria (care era un dezastru, dupa luptele desfasurate acolo), si am reusit sa primim mosul asa cum se cuvine...

Fetele au fost incantate de cadouri.....ne-a amuzat iris de numa', ca incerca sa shuteasca toiagul mosului ... avea in varf o stea luminoasa, care a fascinat-o...N-a vrut sa spuna nici o poezie ofc, , desi repetasem inainte.....dar la final a multumit pentru cadouri("mesi"), si i-a spus "pa-pa", cu parere de rau pe mutritza...Nu l-a urlat pe mos, cumintica tare si sociabila a fost, desi era varza de oboseala, ca dormise la pranz numai o ora, din cauza de vecini harnici, taietori cu toporul de oase de porc la ora 3 dupa-amiaza.....

Si, ca sa va amuz nitzel...
Probleme au fost inainte de venirea mosului....ca domnishoara de mall n-a vrut sub nici o forma sa fie imbracata cu rochita ce i-o pregatisem.....musai a fost s-o schimb, ca nu era chip.....tragea de ea, incepuse sa planga, si-i dadea cu ...."nu, 'oche, mami...nu, 'oche"(nu rochie, mami...nu rochie)...nush ce-i picase pe rochita aia, ca era chiar frumusica...Se pare ca am incurcat-o, daca are asa niste preferinte vestimentare, de pe acum......

O zi frumoasa, plina de iubire si lumina va doresc!

Mergi la inceput