folicul nerupt
Bun#259; ziua,
Īn aceast#259; s#259;pt#259;mān#259; a mers la medicul ginecolog pentru a-mi face ni#537;te investiga#539;ii dorindu-mi pentru anul viitor s#259; r#259;mān ins#259;rcinat#259;.
D-na ginecolog dup#259; o discu#539;ie mi-a facut o ecografie de abdomen inferior spunāndu-mi ca ovarul drept prezint#259; un folicul nerupt de 43/40 mm, mi-a dat un tratament ce const#259; īn :Tevanic capsule, Clafen-supozitoare, crem#259; intravaginal#259; Gynoford + sa-mi fac urm#259;toarele analize: Hormon de stimulare folicular#259;,Hormon Luteinizat,Prolactina, Testosteron liber,Hormon de stimulare tiroidian#259;.
Sunt pu#539;in speriat#259; fiindc#259; am citit ca acest folicul nerupt duce la infertilitate,d-na doctor nu a putut s#259; se pronun#539;e īn acest sens moment.
V#259; rog as vrea s#259; #537;tiu dac#259; a#539;i cunoscut un astfel de caz #537;i la ce rezultate s-a ajuns, sunt nelini#537;tit#259; #537;i doresc s#259; cunosc cateva p#259;reri.
V#259; mul#539;umesc!
Raspunsuri
MACARIE spune:
carmenalexia, nu se intelege nimic din mesaul tau , trebuie sa il rescri
----------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
catalina2307 spune:
Carmen mai exact se pare ca nu ovulezi, adica ai un ciclu anovulatoriu. Este un dignostic care se pune dupa monitorizari ecografice repetate (cateva luni la rand) precum si analize hormonale in diferite perioade ale lunii( analizele care ti-au si fost recomandate).
Daca se confirma diagnosticul de ciclu anovulatoriu se pot incerca diferite tratamente/stimulari.
Si eu am aceeasi problema. Din pacate in cazul meu nu a existat nici un tratament la care sa raspund asa ca am ajuns la FIV.
Dar, o concluzie am tras dupa un an de analize si monitorizari.
Bafta multa iti doresc!
Vladut vrea sa traiasca
emilia.m spune:
Nu as zice neaparat ca folicului nerupt duce la infertilitate. Ai totusi 2 ovare. Eu am zeci de foliculi de mici dimensiuni nerupti din cauza ca am Sindromul Ovarelor Polichistice si in acest moment imi pun sperantele in Metformin, Luminita de seara (Evening Primerose), Tinctura de Branca Ursului si Tinctura de Mladite de Zmeur. Daca nu merge incep cu Clomifen.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.