Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
NicoletaB spune:
Neataza!
dau cafelutza!
Rocsy-printesa ta e cea mai tare. Si al meu s-a jucat o data cu caca, dar ramasese in fundul gol in patut caci ma dusesem dupa pampers. La intoarcere ce mi-au vazut ochii..... Pana il vad eu pe al meu spunand caca sau facand ceva la olita.....Cred ca termina si gradinita intre timp.....
cris_09 spune:
Neata!
Rocsy,
Ati scapat de pampers?
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Neata! Rocsy, Ati scapat de pampers? Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010 |
Buna !
Da de unde ... kk facem la olita, si pipi daca se nimereste sa o pun cand e momentul .... facem pipi in continuare in pampers ca doar e mai comod asa, nu trenuie sa isi intrerupa joaca pentru a sta pe olita .
Imi sta capul sa o las cateva zile fara pampers , poate-poate reusim ceva ... dar inca nu sunt sigura daca stie sa isi controleze singura sfincterele sau daca e pregatita si nici nu vreau sa o fortez , asa ca momentan vedem cum evolueaza .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 14 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Neataza! dau cafelutza! Rocsy-printesa ta e cea mai tare. Si al meu s-a jucat o data cu caca, dar ramasese in fundul gol in patut caci ma dusesem dupa pampers. La intoarcere ce mi-au vazut ochii..... Pana il vad eu pe al meu spunand caca sau facand ceva la olita.....Cred ca termina si gradinita intre timp..... Mamica unui buburuz |
In ritmul in care decurge treaba la noi ... poate o sa o luati inainte cand nu va asteptati !
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Neata!
Azi dau eu www.penguin.com.au/extras/24/9781921382024/assets/Baked-Custard-with-Coffee-j.jpg" target="_blank">cafeluta,fac si prezenta:
Gravidutele,ce mai faceti?V-ati hotarat la nume?
Bubu ce fac gemanasii?
Alina sanatosi?
Aka ati scapat de bubite?
Lena ne mai citesti?
Maribell inca nu aveti net?
Theo ne-ai uitat?
Marylenac ce mai fac baietii?
Nana cum e in noua casuta?
Stie cineva blogul Taty_anei sa vedem ce mai face?
Sorana
Artu
si restul....daca ne cititi,un semn pls
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Ioanact spune:
Buna!
cris multumesc de intrebare!
Suntem bine cu totii. Mai putin Ioana cu pisulica al ei.
De vreo 3 zile nu m vrea sa doarma ziua, desi e chiauna de somn. Dar la 19 adoarme.
Ca ati vb de renuntatul scutecului.
Justina zice ca face pipi, dar tot face si in scutec. E normal!
De 2 seri o las cate 30-40' fara scutec.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
arturicii spune:
Cris,
La multi ani tuturor!
Au reinceput si baietii scoala insa si antrenamentele;
Sabina e bine, creste, e draguta, plange f rar, adoarme pe mine (de cand nu o mai alaptez), de mancat mananca bine, destul cantitativ si variat.
Continuam cu principiile incepute:
- nici o masa fara legume/fructe crude (pana si in laptele de dimineata are afine/fragi/.., bucati desigur)
- fara sucuri/ceaiuri (apa e baza)
A invatat o gramada de traznai in cele 2 sapt cu baietii au incercat inclusiv....www.arturicii.ca/wp-content/uploads/2012/01/DSCN8845.jpg" target="_blank">yoga dupa o carte gasita in biblioteca. S-a straduit sa ii imite in toate miscarile.
Are 11 kg, inaltime nu stiu dar e la hainele de 2 ani.
Tot cu pampers, nici o intentie de "leta" (toaleta) inca; stie la ce foloseste, are colac, are si olita insa mai asteptam.
tuturor floricelelor de liliac!
r_ocsy spune:
Prezent si eu la ora de seara
Nimic nou de raportat .
Artu : cred caera simpatica Sabina ka ora de "yoga" .... tare mi-at fi placut sa o vad .