Floricele de liliac de mai-iun 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neataza!
dau cafelutza!

Rocsy-printesa ta e cea mai tare. Si al meu s-a jucat o data cu caca, dar ramasese in fundul gol in patut caci ma dusesem dupa pampers. La intoarcere ce mi-au vazut ochii..... Pana il vad eu pe al meu spunand caca sau facand ceva la olita.....Cred ca termina si gradinita intre timp.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Rocsy,
Ati scapat de pampers?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata!
Rocsy,
Ati scapat de pampers?

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Buna !

Da de unde ... kk facem la olita, si pipi daca se nimereste sa o pun cand e momentul .... facem pipi in continuare in pampers ca doar e mai comod asa, nu trenuie sa isi intrerupa joaca pentru a sta pe olita .
Imi sta capul sa o las cateva zile fara pampers , poate-poate reusim ceva ... dar inca nu sunt sigura daca stie sa isi controleze singura sfincterele sau daca e pregatita si nici nu vreau sa o fortez , asa ca momentan vedem cum evolueaza .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 14 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neataza!
dau cafelutza!

Rocsy-printesa ta e cea mai tare. Si al meu s-a jucat o data cu caca, dar ramasese in fundul gol in patut caci ma dusesem dupa pampers. La intoarcere ce mi-au vazut ochii..... Pana il vad eu pe al meu spunand caca sau facand ceva la olita.....Cred ca termina si gradinita intre timp.....

Mamica unui buburuz

In ritmul in care decurge treaba la noi ... poate o sa o luati inainte cand nu va asteptati !

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Azi dau eu www.penguin.com.au/extras/24/9781921382024/assets/Baked-Custard-with-Coffee-j.jpg" target="_blank">cafeluta,fac si prezenta:
Gravidutele,ce mai faceti?V-ati hotarat la nume?
Bubu ce fac gemanasii?
Alina sanatosi?
Aka ati scapat de bubite?
Lena ne mai citesti?
Maribell inca nu aveti net?
Theo ne-ai uitat?
Marylenac ce mai fac baietii?
Nana cum e in noua casuta?
Stie cineva blogul Taty_anei sa vedem ce mai face?
Sorana
Artu
si restul....daca ne cititi,un semn pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Si eu spun Prezent la o cafelutza. Si la vorba, daca avem ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

cris multumesc de intrebare!
Suntem bine cu totii. Mai putin Ioana cu pisulica al ei.
De vreo 3 zile nu m vrea sa doarma ziua, desi e chiauna de somn. Dar la 19 adoarme.
Ca ati vb de renuntatul scutecului.
Justina zice ca face pipi, dar tot face si in scutec. E normal!
De 2 seri o las cate 30-40' fara scutec.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cris,

La multi ani tuturor!

Au reinceput si baietii scoala insa si antrenamentele;

Sabina e bine, creste, e draguta, plange f rar, adoarme pe mine (de cand nu o mai alaptez), de mancat mananca bine, destul cantitativ si variat.
Continuam cu principiile incepute:
- nici o masa fara legume/fructe crude (pana si in laptele de dimineata are afine/fragi/.., bucati desigur)
- fara sucuri/ceaiuri (apa e baza)

A invatat o gramada de traznai in cele 2 sapt cu baietii au incercat inclusiv....www.arturicii.ca/wp-content/uploads/2012/01/DSCN8845.jpg" target="_blank">yoga dupa o carte gasita in biblioteca. S-a straduit sa ii imite in toate miscarile.

Are 11 kg, inaltime nu stiu dar e la hainele de 2 ani.

Tot cu pampers, nici o intentie de "leta" (toaleta) inca; stie la ce foloseste, are colac, are si olita insa mai asteptam.

tuturor floricelelor de liliac!

Mergi la inceput

Prezent si eu la ora de seara
Nimic nou de raportat .

Artu : cred caera simpatica Sabina ka ora de "yoga" .... tare mi-at fi placut sa o vad .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rocsy, va asteptam

Mergi la inceput